וויקלף ז´אן

MooN aka asdfgh

New member
וויקלף ז´אן

לפני כמה ימים ראיתי תוכנית בערוץ 8 על אמדו דיאלו, ועל המאבק של השחורים באמריקה להעמיד את האשמים לדין. היה מרתק!

dresta

New member
ראית את הכושים הציוניים?

אחי, תותחים.... קצת גזענים אבל תותחים. אוהב יהודים יחיה.

Bracker Bracker

New member
לא ממש

הם טוענים שהם היהודים האמיתיים ואנחנו לא ... נ.ב אחלה תוכנית "סוף שבוע פרוע עם לואי ת´רו"

Emc2

New member
נו התוכנית הזאת

של הבריטי החמוד הגבוה וחסר קורדינציה... זה היה דרך אגב שידור חוזר... לפני חצי שנה בערך... ככה שאותו רצח של השחור על ידי השוטרים כבר לא אקטואלי

hermoni

New member
סוף שבוע פרוע עם לואי ת´רו

תוכנית טובה והרצח הזה אצל הגזענים השחורים תמיד אקטואלי:)

MooN aka asdfgh

New member
אני יודע שהמקרה הספציפי

כבר לא אקטואלי, (הוא כבר הוציא עוד דיסק מאז...) אבל התוכנית הייתה טובה, בעיקר היה מעניין המנהיג המוסלמי הקיצוני ההוא...

multi

New member
ראיתי קצת

בקטע שדיברו עם הכושי המוסלמי בחנות בגדים ומסעדה בתור פעיל זכויות שחורים הוא דיי גזען ומתנשא בעצמו ולפי מה שהבנתי הוא רוצה הפרדה בין הצבעים (כאילו שזה מה שחשוב אצלו, שזה מה שקובע את האופי והאישיות) במקום לחיות בשילוב. ועיצבנה אותי גם הגישה שלו

dresta

New member
אתה מתכוון ל

KHLID MUHAMAD. איש רשע וגזען ללא גבולות.

multi

New member
רק רציתי לתקן משהו

באמת חשבתי אם להשתמש במילה כושי ואמבישנז חביבי העיר לי ואני מקבל את הערתו למרות שאנחנו חיים בחברה של רוב אנשים בעלי עור בהיר עדיין לא צריך להבדיל את האנשים הכהים יותר בעזרת המילה כושי הם אנשים בחברה כמוני כמוך וצבע העור שלהם לא משנה,לא מיחד או מבדיל, לא מוסיף ולא גורע אז סליחה, אפילו אם זה לא פגע במישהו

Pace

New member
לגבי קליד מוחמד...

לפני שראיתי את התכנית תמיד דמיינתי אותו בתור אדם פרוע ומתלהם, אבל כשראיתי את התכנית התפלאתי לראות איזה רגוע הוא - דבר שהפחיד אותי יותר. התכנית באמת כבר לא כל כך אקטואלית. קליד מוחמד הספיק למות מאיזה קריש דם במוח או משהו דומה (כנראה שכל השנאה התפוצצה לו בראש) בפברואר שנה שעברה. הוא היה בעבר הדובר של ה-Nation Of Islam (לא כל-כך מוסלמים לדעתי), והעיפו אותו בגלל הדרך שהוא היה מבטא את הדברים... מה שאומר שבעצם הסכימו עם הרעיונות שלו ב-NOI, פשוט לא אהבו את הצורה שהוא היה מנסח אותם. חבל שלא הרחיבו קצת יותר על ה-NOI, מכיוון שזו תופעה מאוד מעניינת, שמתפשטת בהרבה שכונות עוני בארה"ב. תנועה שמאמינה שאלוהים (אללה) היה בעצם פארד מוחמד - בחור אסייתי שלימד את אלייג´ה מוחמד (ה"שליח/נביא" של ה-NOI) את התורה שלו. תתפלאו - אבל הדביל הזה (אלייג´ה) סחף מאות אלפים אחרי התורה הגזענית והטיפשית שלו, והמנהיג הנוכחי, לואיס פראחאן, עושה עבודה מגעילה לא פחות (שימוש בכישרון הנאום הבאמת מופלא שלו לשרת אינטרסים גזעניים). דרך אגב, היו חסרים לי בתכנית נציגים של ה-Nation of Gods & Earths (ה-5 Percenters)... גם אצלם לא חסרים רעיונות גזעניים.

Ambitionz

New member
משהו קטן על פראק´ן

the nation of islam, בעצם ארגון השחורים המוסלמים. פרסמו לפני כמה שנים ספר "The secret relationship between blacks and Jews", ספר מלא בשקרים ושנאה, בו הם אומרים שהיהודים בעצם שלטו בסחר העבדים בתקופת העבדות, ועוד המון שקרים על היהודים, והם "מוכיחים" את הדברים. הם המציאו מספרי מינוס חדשים רק כדי לרדת כל כך נמוך. לספר יש תמיכה גדולה בעולם הראפ. ושמועות אומרות שאייס קיוב הוא אחד מהתומכים של הספר, גם כמה מ Public Enemy. אולי הם השתנו בזכות ליאור כהן, את זה אני לא יודע. אבל לא היה את מי שישנה את אייס קיוב..ולמרות שאני מאוד אוהב שלו..זה לא אומר שהוא לא גזען. לאחר כמה שנים, מקדם היפ הופ בשם ביל אדלר פרסם כתבה, בו הוא בעצם מוכיח שכל השקרים שנכתבו בספר של פראק´ן, הם..שקרים. דוקא מאוד מעניין כל העניין הזה. וטוב לדעת שיש מי שילחם בהם במשחק שלהם. אבל כמובן בצורה תרבותית וכנה. דבר שיהיה קשה מאוד למצוא אצל פאראק´ן ועמיתיו. וזה מביא אותי למשהו, איך זה אנשים שסבלו כל כך הרבה מגזענות מצד הגזעים האחרים, פתאום גזעניים כלפי גזע , שלא עשה לו כלום, וגם כן סבל מגזענות בכל הזמן שהוא קיים.

Pace

New member
אגב פראחאן (או פראקאן אם תרצו):

יש שמועות שהבנאדם היה מעורב אישית ברצח של Malcolm X. שמועה נוספת אומרת שהשורשים של צד מסוים אצל פראחאן הם בעצם יהודים שגורשו מספרד לפני 500 שנה. בכל אופן, כמו שאמרתי האיש צבוע ולא מהסס לסלף ולשקר, והשיא הוא - תקשיבו לזה - שהוא טוען שהנאומים שלו הם ה"אמת" ("The Truth" כמו שחברי התנועה אוהבים למלמל...) הייתי משנה את ה-Islam בשם של התנועה ל-Brainwashed, מכיוון שאני לא רואה איך הם בדיוק קשורים לאיסלאם. עדיין לא פגשתי בתנועה דתית שמצטטת בזיגזג גם מהקוראן וגם מהברית החדשה...

Bracker Bracker

New member
אממ...

כדי להפוך את זה ליותר קשור למוזיקה שחורה איזה ראפרים אתם מכירים שמכניסים את הנושא של דת ברצינות (ולא שורה פה ושם בלי קשר) חוץ מקילה פריסט ?

Ambitionz

New member
דוקא כן קשור למוזיקה שחורה

גם בלי "לתת שמות של ראפרים שמכניסים את הנושא של הדת" שזה נראה לי סתמי. אם כבר ראפרים שתומכים בפאראק´ן... דרך אגב, לא יודע מה הדעות שלו כלפי היהודים, אבל באסטה ריימס תומך בתנועה המוסלמית בארה"ב, ומסיבה כלשהי שהוא נתן, אני די מבין אותו..אפילו אם זה לא נכון..זאת אומרת שהם מציגים שאדם הראשון על פני כדור הארץ היה מאפריקה, אני לא מתכוון לבולשיט של פאראק´ן.

Bracker Bracker

New member
אמרתי שלא קשור ?

כתבתי "יותר" ... ולתת שירים שמדברים על דת כי לא שמעתי הרבא כאלה מה הבעיה ?

למעלה