וויצ'ר 3

הוא יעלה 40$ בהתחלה, אם הוא אכן ימכור טוב..

אז אני באמת רואה אותו שומר על המחיר הזה לתקופה ארוכה די בטוח שסקוור ירצו להרוויח ממנו כל שקל.
מנגד, אם הוא לא יכנס לעשיריה הפותחת בחודש הראשון שלו, אלא יהיה ב20 המשחקים הפותחים אני בהחלט רואה את מה שאיתי אמר כאפשרות סבירה.

אני לא חושב שאפשר לקבוע בכזו נחרצות שהוא ימכור כמו לחמניוות חמות, ב2016 הנוף יהיה כל כך אחר, המשחק הכי חם יהיה פפ15 ביחד עם UN4 ועוד משחקים אחרים. הוא יהיה יותר כמו כריך מעופש.

עטלפוני

New member
זה תמיד היה ככה ?

למה בעצם לא לשחק משחק ישן, מה זה משנה ? אז פפ15 ב 2017 יהיה "כריך מעופש" ? קצת מוזר לחשוב ככה...
&nbsp
שיחקתי לראשונה ב 2013 משחקים שיצאו ב 2009 וזה לא גרע לי מההנאה. מה זה משנה מתי המשחק יצא ? או שהוא טוב או שהוא רע. אם הוא רע, הוא יהיה רע גם בהשקה, ואם הוא טוב הוא יהיה טוב גם עשר שנים אחרי.
&nbsp
אני יכול להבין את חיי המדף הקצרים של משחקי ספורט שנתיים ו/או משחקי און-ליין מאוד גדולים, אבל משחק עלילתי ?

לא קשור לישן או חדש, פפ15 משחק יותר גדול וגם Uncharted 4 אי

אפשר להתווכח עם זה שהם אובייקטיבית משחקים גדולים יותר ושאפתניים יותר. טומב ריידר החדש הולך על נוסחא בטוחה אם הוא היה יוצא מוקדם השנה הייתי חוטף אותו ישר מהמדף כי בתחילת השנה באמת היה צימאון גדול למשחק כזה, אבל ברצינות? סוף 2016? אחרי שיהיו לנו משחקים ענקיים שלוקחים את הקונסולות לקצה?

זה משחק PS3 360 שעובר שיפצור פאקינג משחק דור קודם.

בנוגע לטעם אישי כמובן שיש מה להתווכח עד מחר, אבל המשחק הזה לא ישרוד את טבלת המכירות על הPS4 מצפה להם תחרות קשה לסקוור על הPS4 חלקה תהיה תחרות מהבית.

CallMeCavanaugh

New member
אבל הוא משחק של סוני

תסתכלי על משחקים של מפתחות חיצוניות, כמו באטלפילד 4 (20$) או AC4 (30$)

PlayGirl3

New member
סבבה אז תסתכל על משחקים של סקוור

thief, sleeping dogs, soul suspect, tomb raider, FFX כולם 30-50 דולר.
אפילו משחקי PS3 כמו lightning returns עדיין נמכרים ב-30 דולר.
20 דולר זה אולי בהנחה לבעלי פלוס, אבל גם זה לא הכי מציאותי. ההנחה הכי טובה על משחק שלהם, קרוב ליציאה, שאני זוכרת הייתה 25$.
מה גם שכנראה המשחק בטח יגיע באיזו גרסת definitive edition עם DLC ושיפצורים, מה שיקפיץ את המחיר.

CallMeCavanaugh

New member
20 זו כנראה הגזמה

אבל אני מאמין שהמחיר שלו ירד לאיזור הזה מהר מאוד.
האמת היא שזה גם בטח תלוי בכמה הוא יצליח בפלטפורמות אחרות.

מה שבטוח זה יהיה אחרי אנצרטד 4 ...

המפתחים בטח רוצים לדאוג קודם שכל הפאנבייס של Uncharted 4 נמצאים על הפס4 לפני שהם יוציאו אותו, זה ידוע ששתי הסדרות האלו
מושכות את אותו הקהל, ודאי אחרי הריימיק של טומב ריידר.

אני לא חושב שזה אומר שהם לא פיתחו גרסת פס4 עדיין, אני מאמין שיש להם אחת שרצה על ערכת הפיתוח של הפס4 כבר עכשיו, הם פשוט בטח ישימו אותה במגירה עד שיתאים להם לשחרר אותה, זו לא תהיה הפעם הראשונה של סקוור שהם לקחו את הזמן שלהם עם משחקים שהם סיימו לפתח והעדיפו לגנוז בנתיים למגירה.

זה קורה בהמשך נראה לי.

לא זכור שנשאלתי על זה בנתיים אבל בקושי שיחקתי בסיפור הראשי.. אני עושה בעיקר סייד קווסטים. ואני מסכים הם הרבה יותר איכותיים מאלה של סקיירים ברמת הכתיבה והרבה יותר טובים גם מהמכשף 1 ו2.

evilplate

New member
לא הגיוני שלא הגעת לשם

כנראה באופציות אמרת לו לדלג על זה, עברת את האיזור הראשון נכון?
אין מצב שאתה עדיין בכפר עם הגריפין, אם עברת אז היית אמור להגיע לשם כבר, כנראה המשחק דילג לך על זה.

evilplate

New member
לא שחכת, פשוט דילג לך לדעתי

אחרי שאתה יוצא מהכפר הראשון עם יניפר, לפני שאתה פוגש את המלך של נילפגארד יש לך סצינה שמגלחים את גראלט ומכינים אותו לקראת הפגישה עם המלך, שם במידה ובחרת בזה, מגיע המפקד הראשי של המלך ומתחקר אותך על אירועי עבר גדולים בסדרה, בקטע הזה אתה עונה ובוחר את מה שעשית בעבר.

למעלה