וויצמן-אני בא...!!!

וויצמן-אני בא...!!!

היום הייתי בכנס תקשורת מחוזי ביגור... חוץ מזה שזכיתי לראות את עומר חרובי(המוכר פה כ"המורעל") שוטף ומנקה את ריצפת האולם,זכיתי למשהו נדיר יותר, משהו איכותי... וסיפור שהיה,כך היה: אתמול בערב, ברגעי שעמום, קראתי עיתון 24 שעות של ידיעות אחרונות. בעמוד ה-3(אם אני לא טועה...) הייתה ידיעה קטנה+תמונה על הדוגמנית/ שחקנית אגם רודברג. מכיוון שאת הסרט שהיא משחקת בו כבר ראיתי("אבא שחור לבן"), וכבר מזמן "עקבתי" אחריה,התמזל היום מזלי. היא, בכבודה ובעצמה,הייתה אחת ממשתתפות הכנס,מסתבר שהיא לומדת וגרה בצפון, ולפי מה שהבנתי במועצה גלבוע... אז את המס]ר טלפון שלה יש לי...(קצת משחקים,הפעלת קשרים וכו´...), אז וויצמן...- עכשיו יש לי באמת סיבה טובה לקפוץ לבקר...!

אני רוצה לשיר לך שיר:

בוא לרמון,למתפרה!!!! ותראה איך העובדות שם מנהלות את המפעל!! בוא לרמון למתפרההה ותראה איך מוצאים כאן את הטוב מאת הרע!!! סליהח על הזיופים חחחח

THE sky angel

New member
גל חמודה....

היה ממש כיף נכון??? אממ ואני הייתי שם!!! "אממ אני עוד לא סיימתי!!" איפה היית...? אני ישבתי בשורות הראשונות...

חחחח

אני ישבתי בשורות האחרונות ונרדמתי שם ברוב הזמן שמתי ידיים ורגליים על אנשים ממעגן מיכאל ומזכרון יעקוב וישנתי חחח אממ אני מבצפר העמק המערבי יפעת אלה שהסתובבו עם החולצות הכחולות היינו ממש גאים :)) "עוד לא סייייייימתי" "גם את בלונדהההה" "מזה בכלל פריפריה?!?!"

THE sky angel

New member
אממ חולצות של הרדיו שלכם?

או של התנועה?? חח היא ישבה מעליי, איזה טיפשה היא!!

אממ....

נכון היה שם אחד שצעק יא מטומטמת? אחרי ששאלו אותה על פריפריה והיא לא ידעה מה לענות אז היא אמרה סתם שטויות שלמרות שהיא גרה בחיפה היא נוסעת כל יום לת"א (כאילו מה!??!?!) אז אחד מהבצפר שלי שישב מקדימה איך הוא צעק לה שהיא מטומטמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היא היתה בשוק אהבתי :))

גל חמודה...

קודם כל אני מבקש ל א לרדת על אגם...!!! דבר שני אהבתי את הערה שהיא ענתה לו:"זה לא יפה..." שנייה, את מהבית ספר ששידר מהלובי?

רעיון..

חשבתי בייחד עם המורה שלי לתקשורת לארגן נסיעה של בי"הס אחד לבצפר שני בשיתוף למגמת תקשורת ולהפגש תלמישים משני הבתי ספר מה דעתכם??

אני יודעת מי זו!!!!!!!!

אתמול (יום שישי) היה אצלי אורי מגלבוע...ותנחש מה ילד מתוק שלי-אני יודעת מי זו אגם שלך ולאח שלה לא קוראים שלולית!!! היא בבית ספר של אורי ובאמת רק בהצלחה איתה חומד!!!! ואל תתרגש מי זה שהיא לא יפה כמוך....כמעט אין בנות שעונות לקריטריון הזה... נ.ב מה שלום המורנמוביל (אוטו של מורן)? עדיין מת? הוא מת לצמיתות או חלקית?

מעין...

קודם כל- אני לא יכול להיות יפה כמוה. דבר שני-היא לא שלי...-עדיין... והמורנמוביל עדיין מת- אלא אם כן מישהו מוכן לתרום לי 2000 שקל לקנות מנוע חדש...

למעלה