וויצי ... דן דן שיהיה לך המון מזל טוב....
S Skycry New member 11/3/06 #1 וויצי ... ../images/Emo65.gif ../images/Emo212.gif דן דן שיהיה לך המון מזל טוב....
B BLUESKY3 New member 12/3/06 #2 ../images/Emo77.gifמזל טוב!!! יום הולדת שמח!!! שמעתי שהיתה אחלה עוגה
ע עדי גזית New member 12/3/06 #3 מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif מתי כבר תבוא לצנוח איתי? חום ואהבה עדי (שמתגעגעת נורא!)
מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif מתי כבר תבוא לצנוח איתי? חום ואהבה עדי (שמתגעגעת נורא!)
R Ron Miasnikov New member 12/3/06 #5 מזל טוב דן דן ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif אתה בא השבוע לבוגי כדי שנוכל לחגוג לך גם אצלנו? (חגיגה כבר יש, אתה רק צריך לבוא!)
מזל טוב דן דן ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif אתה בא השבוע לבוגי כדי שנוכל לחגוג לך גם אצלנו? (חגיגה כבר יש, אתה רק צריך לבוא!)
B bluerage New member 12/3/06 #10 וקדימה לשטיפת אנשים... יש גם טיפול בג'ילדות לא שורטות... אבל זו כבר מתנה אחרת ליומולדת...
I Icarus Canopies New member 14/3/06 #16 אכן תמונות קשות... דןדן, מה קורה גבגבר!!! מזל-טוב, תמונות יפות. נתראה באויר... ותודה להפועל ירושליים שהפסידו את המשחק! UV
אכן תמונות קשות... דןדן, מה קורה גבגבר!!! מזל-טוב, תמונות יפות. נתראה באויר... ותודה להפועל ירושליים שהפסידו את המשחק! UV
Y YakirD New member 12/3/06 #11 מזל טוב וויצי מזל טוב כפול. זה כנראה השבוע שלך (עכשיו רק חסר שהפועל ירושלים יקחו את הגביע בשביל לעשות את זה מושלם..
מזל טוב וויצי מזל טוב כפול. זה כנראה השבוע שלך (עכשיו רק חסר שהפועל ירושלים יקחו את הגביע בשביל לעשות את זה מושלם..
D DanWeits New member 12/3/06 #14 תודה רבה לכולם... בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל ה CHICKENS שעזרו לי לעבור את הקורס ויצאו הכי פחות "CHICKENS".... עדי ורון - נתראה בחמישי, רון תנסי לא להבריז לי הפעם... צחי, אין לך מושג כמה אני מחכה לאוגוסט, נחגוג לך "כמו שצריך"...!
תודה רבה לכולם... בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל ה CHICKENS שעזרו לי לעבור את הקורס ויצאו הכי פחות "CHICKENS".... עדי ורון - נתראה בחמישי, רון תנסי לא להבריז לי הפעם... צחי, אין לך מושג כמה אני מחכה לאוגוסט, נחגוג לך "כמו שצריך"...!