וויצי ריו קראטה

zoratas

New member
וויצי ריו קראטה

בואנה נכנסתי לאתר של הוויצי ריו קראטה וזה נראה לי מה זו אומנות לחימה מוזרה!!!!....לא מבין את הקטע שלהם שבקרבות מגע מלא אין כפפות לידיים כי הריי הם מרביצים לפנים ועוד פיצוצים!!!!....כאילו מה הקטע הזה זה לא נראה לי חוקי אסור להרביץ לפרצוף ללא כפפות בכפות הידיים לא נתקלתי באף אומנות שעושה זאת!!....הקראטה הכי רציני וקשוח שראיתי עד היום הוא הקיוקושין ....הם מרביצים ללא מיגון ובלי כפפות אך מן הסתם אסור לראש זה כבר הגיוני לפחות!!!....קיצר שלא נדע מצרות

saya2

New member
ווייצ'י ריו שיטה נהדרת

אני מכיר חלק מבכירי השיטה באופן אישי ועבדתי איתם. אנשים נהדרים ולוחמים נהדרים, עם גישה נכונה ביותר לאומנויות לחימה.

zoratas

New member
אבל...

זה לא נראה לך מוזר קרב מגע מלא שנותנים פיצוצים לפנים כשאין כפפות על כפות הידיים?!!!

alexko

New member
רק נראה מוזר

בקיץ, באדיבות רבה, שי אירח אותי ועוד חבר אצלו בדוג'ו.

מאוד התרשמנו מהעבודה החזקה והלא מתפשרת של המתאמנים.

היינו בטוחים שמישהו יפול מהמכות אבל זה לא קרה.

אני מניח שמעבר לחישול המופלא שלהם הם שומרים על הפנים של היריב.

אחרי הכל הם חברים לאימון.

גם אני בעברי התאמנתי ללא מגינים.

אחוז הפציעות לא היה גבוה במיוחד.

מעבר לזה, הם אחלה חבר'ה, רציניים ומקצועיים.

נ.ב לחבטות יד קוראים אגרופים ולא פיצוצים - זה ההבדל בין מקצוען לבריון.

שבת שלום, אלכס

zoratas

New member
חולה על אנשים שמשחקים אותה...

אתה כאילו רומז פה שאני בריון?...אני פשוט השתמשתי בסלנג...אני לא עד כדי כך אידיוט שאני לא יודע שחבטות יד אלו אגרופים...יפה לך שאתה אוהב לעקוץ!!...

saya2

New member
ההפך, זה נראה לי הגיוני מאוד

מה שלא נראה לי הגיוני הן כפפות על הידיים.

sharonei1

New member
האם באימון ללא כפפות נותנים

אגרופים בעוצמה חלשה יותר מאשר באמנויות לחימה שמתאמנים עם כפפות ?

saya2

New member
אני לא מווייצ'י ריו. אני מוינג צ'ון.

אצלנו יש שלוש רמות עבודה, מתוכן ב2 משתמשים בקרב החופשי- סימון נגיעה (המכה מתחברת אבל רק על פני השטח, ללא נזק), ומגע קצת יותר אגרסיבי ש"מזעזע" את הגוף. הרמה השלישית של יצירת נזק אמיתי (שברים וכו') לא משתמשים. ברמות הגבוהות באמת אולי, אבל לרוב זה הרמה השנייה או הראשונה.
גם בMMA ושיטות שמשתמשות בכפפות הבנתי שהעבודה באימון היא לא "פיצוצים".
זכור שבקרבות אימון המטרה היא ללמוד (!!!) ולא להרוג אחד את השני. מעלים את עוצמת העבודה רק כשהמתאמנים יכולים לשלוט בעצמם ולשמור על הבטיחות של עצמם ושל האחרים (דגש חזק על אחרים!!!).

amir_aikido

New member
על אוסף המסרים והעברה |קידה|

ננדין

New member
מדובר בשיטה רצינית ובחברה מאוד מקצועיים

ונחמדים.

זה שלך זה נראה מוזר זה לא אומר כלום ואני בטוח שהקרבות האלו נעשים במקצועיות תוך שמירה על יריבי האימון ושלא זורקים מתחיל ישר לקרבות עם אגרופים לפנים במגע מלא.

שומרים אחד על השני

אני לומדת ווייצ'י ריו כמה חודשים ומניסיוני בינתיים זו אומנות מדהימה ויותר מכך, הבכירים אצלנו לוחמים מדהימים אחד אחד. ממש לא אומנות מוזרה

SaBaGMaN

New member
מהסירטונים נראה שהם עובדים יפה! שאלה לשי חי

לא צריך להיות גאון כדי לדעת שאם עובדים במגע מלא כולל פנים המינימום זה מגן שיניים,גם אם עובדים בצורה מבוקרת יכולים לשבור שיניים. אף אחד לא רוצה לחזור הבית בלי שן. (אפילו שזה יכול להיות טיפה משעשע) בכל מקרה אני אישית אהבתי את מה שראיתי.
שאלה לשי חי או אחד התלמידים שיודעים

http://youtu.be/3CHoWzBBNOE
באותו זמן התאמנת גם בוויצ'י ריו או רק קונג פו?

zoratas

New member
מה כותב כמו טרול?

זכותי להתנסח כפי שבא לי אני לא צריך רשות ממך חמוד!!

zoratas

אני מבקשת ממך לקרוא ולשנן את חוקי הפורום, זה כולל התייחסויות לגבי הזכות להתנסח כפי שבא לך, ריבויי ה-חחחחחחח ועוד.
התנסחויות נוספות החל מעתה, יזכו אותך במחיקות ובחסימה עתידית.

דיס - רענון החוקים כולל גם אותך.

zoratas

New member
?

אני ממש לא מרבה ב "חחחח" אבל זה שאמרתי לו שזכותי להתנסח כמו שאני רוצה זה בגלל שהתכוונתי שלא קיללתי אף אחד ולא פגעתי ולא כלום ...הבן אדם פשוט טען שאני רושם כמו טרול או כמו בן אדם בור ואז עניתי לו "זכותי להתנסח כפי שאני רוצה"...הריי הוא לו אלוקים או משהו בסגנון

תשתדל לכתוב בצורה יותר מכבדת

מאז שהופעת העברת ביקורת מרומזת או לא על לא מעט שיטות ואירגונים, ביקורת שמאחוריה יש רק תדמיות ודיעות קדומות.

למעלה