וויסקי

RozwareZ

New member
וויסקי

איזה וויסקי נחשב ה"הכי" טוב? (לא של אספנים הכוונה, הכוונה לכאלה שאפשר עדיין לקנות במסחר רגיל)

zahik1

New member
על טעם וריח...

הכל עניין של טעם. אני מעדיף לפרוייג 10 ,לגוולין 16. יש אנשים שממש לא יואהבו אותם אפילו שבשבילי הם הכי טובים! ...צחי...

RozwareZ

New member
סליחה, אני ינסח את ההודעה שלי מחדש

איזה וויסקי נחשב להכי יוקרתי (מבחינת מחיר)

MidNight Flame

New member
יש הרבה, זה מגיע למחירים של...

מאות ואף עשרות אלפי שקלים. אני לא מבין גדול בויסקי אז לא אנקוב בשם מסויים.

zahik1

New member
גלן פידיך 1937...

נמכר בסביבות ה20.000 פאונד בקבוק ריק(לתצוגה)90$ ...צחי...

cloclo

New member
לא מודדים יוקרה רק בשנים, וגם לו

היו מודדים בשנים, 1937 זה לא הותיק ביותר שיש.

Naughtius

New member
גלן פידיך 1926.

שבוקבק ב1986 ונמכר במכירה פומבית לפני שנה ב21,000 פאונד. או בעברית - כ-168,000 שקל. יש עוד בקבוק אחד כזה שהוצע למכירה (אלא אם כבר נמכר אני לא מעודכן) ב22,000 פאונד השנה.

zahik1

New member
גלן פידיך1926=גלן פידיך 60שנה

הגלן פידיך 1937 נחשב יותר יוקרתי מאשר ה60, אבל מה זה משנה גם את זה וגם את זה לא שתיתי וכנראה גם לא אשתה!

amircn1

New member
לא חסר...

יש המון סוגי וויסקי שונים וזה גם מאוד תלוי מה אתה אוהב (אתה בוחר את המשקאות שלך רק ע"פ המחיר שלהם ?!
) ולמה דווקא מחיר ?! יש המון פרמטרים אחרים בשביל יוקרה של משקה... תתפלא אבל לא הכל בחיים סובב סביב כסף !

Jack Daniel

New member
מת על השרשורים האלה../images/Emo9.gif

..."תגיד חברי לפורום.?מה דעתך על ה גלן פידיך 1937?... ..-אני מעדיף אישית את המקאלן 1926 (למרות שלא טעמתי)...

Naughtius

New member
מעולם לא אמרתי שאני אוהב גלן פידיך

1926 או משהו יומרני ואבסורדי כזה... הילד שאלה על בקבוקים יקרים, מה עוד שתיקנתי את זה שציין לפני את שנת 1937.

RozwareZ

New member
יפה על הכניסה למחשבות שלי

מבלי להכיר אותי... פשוט יכלת במקום לעשות לי אנליזה לשאול מה אני רוצה בעצם מה שרציתי זה בעצם לדעת כמה גלנפידך נחשב יוקרתי יש לחבר שלי בקבוק שלפחות נדמה לי שזה גלנפידך בן 15 שעלה לו נדמה לי 200 פאונד באנגליה ואמרתי אם כבר תענו בדרך זה, אז מעניין לאיזה מחירים וכמה נחשבים היוקרתיים של הוויסקי אני אישית ישאר עם הג'וני האדום שלי
מעדיף אותו מכל מה שטעמתי עד היום אגב בלאק לייבל לא טעמתי איך זה?

MidNight Flame

New member
לעניות דעתי...

אותו דבר כמו הרד וכמו הבלו (אבל מאחר ואני שונא וויסקי חבל שביזבזו עליי דבר כל כך יקר)

an3c

New member
ככה,

גלנפידיך 15 עולה טיפה פחות ממה שרשמת ומחירו(באנגליה) 25 פאונד! אז תמסור לחבר שלך שדרשו ממנו טיפ'לה יותר.(או פשוט תן סטירה לשקרן:))

RozwareZ

New member
אז אולי אני טועה וזה לא גלנפידך

אני מודע לעניין שהוא שילם 200 פאונד איזה וויסקי כן יש במחירים האלה?

amircn1

New member
מי נכנס לך למחשבות ?!

מי בכלל רוצה להכנס לך למחשבות או לעשות לך אנליזה ?! אם היית שואל מה אנחנו חושבים על וויסקי מסוים (לדוגמא: גלנפידך!) כפי שאתה שואל עכשיו, תאמין לי שהיית מקבל יחס הרבה יותר טוב (ולא היית מקבל תשובות כמו: גלנפידך 1926, וויסקי שאני לא חושב שרבים טעמו ממנו...) לי אישית יש גלנפידך 12, שאני מאוד מרוצה ממנו ונהנה לשתות אותו (והוא עלה לי 27 יורו) 200 פאונד על גלנפדיך 15 נשמע לי מופרך... בלאק לייבל הוא חביב (40$ בדיוטי פרי), ולדעתי האישית הרבה יותר טוב לעומת הרד-לייבל (ומרגישים את ההבדל בטעם !)

katadgi

New member
נצל"ש שרשור וויסקי

חפרתי וחפרתי ולא מצאתי כמה שנים מיושן הרד לייבל הידוע עד כמה שזכור לי הוא מיושן 8 שנים, אבל גם שמעתי גרסה שאומרת שהוא מיושן 7 שנים אם מישהו יוכל לאמת את העובדה אני אשמח מאוד (וכן אני יודע שזה קטנוניות, אבל אני בחור סקרן שמתקשה שלא לדעת דברים)

למעלה