וויסקי-היילנד פארק מישהו אולי יודע כמה יעלה לי לקנות בארץ בקבוק היילנד פארק?
H hlt New member 26/3/04 #1 וויסקי-היילנד פארק מישהו אולי יודע כמה יעלה לי לקנות בארץ בקבוק היילנד פארק?
B benedictine New member 28/3/04 #2 ../images/Emo56.gif נסי להתקשר קודם אצל "החברה הסקוטית" או אצל "מ. אקרמן" הנמל 47 חיפה. ויסקי מעולה. אם כבר מתנה - קני לו את ה-HIGHLAND PARK 18 (אני יכול להמליץ לך על בנק למשכנתאות לצורך הרכישה...)
../images/Emo56.gif נסי להתקשר קודם אצל "החברה הסקוטית" או אצל "מ. אקרמן" הנמל 47 חיפה. ויסקי מעולה. אם כבר מתנה - קני לו את ה-HIGHLAND PARK 18 (אני יכול להמליץ לך על בנק למשכנתאות לצורך הרכישה...)
J Jack Daniel New member 28/3/04 #3 מעניין ו....../images/Emo22.gif אני רואה בתמונה גבינה ורכיכים.... פעם ראשונה אני רואה וויסקי עם גבינה...מיוחדת של החברה מישהו יכול לספר עוד על כך?
מעניין ו....../images/Emo22.gif אני רואה בתמונה גבינה ורכיכים.... פעם ראשונה אני רואה וויסקי עם גבינה...מיוחדת של החברה מישהו יכול לספר עוד על כך?
D D r a m b u i e New member 28/3/04 #5 תארגן את הגבינה ובעיקר את הוויסקי ואני אשמח לטפל בהם. וברצינות, לא כתוב על הגבינה שהיא מיוחדת לוויסקי, סתם שילוב ביזארי לדעתי, אם כי אפשרי...
תארגן את הגבינה ובעיקר את הוויסקי ואני אשמח לטפל בהם. וברצינות, לא כתוב על הגבינה שהיא מיוחדת לוויסקי, סתם שילוב ביזארי לדעתי, אם כי אפשרי...
A Angel of Chaos New member 28/3/04 #6 גבינות (3) קרקרים, סל לפיקניק ואם לא הבנת עדיין, קחו את הויסקי לפיקניק. סתם גימיק שיווקי לדעתי.
B benedictine New member 28/3/04 #7 אולי זה קשור לכך שמותגי הויסקי מאיזור HIGHLAND הם קצת מלוחים או עם ריח מעושן. גם את ה-Glenmorangie מגישים עם גבינה צהובה מעושנת.
אולי זה קשור לכך שמותגי הויסקי מאיזור HIGHLAND הם קצת מלוחים או עם ריח מעושן. גם את ה-Glenmorangie מגישים עם גבינה צהובה מעושנת.