וויסקי - דיוטיפרי

Dor V

New member
וויסקי - דיוטיפרי

שלום,

אני טס לחו"ל בשבוע הבא, מישהו יודע אם יש משהו מעניין בדיוטי (נתב"ג) - סינגל מאלט עד 150$, הוצאות מיוחדות וכו?

down under

New member
כל הסינגל מאלטים הבסיסיים של כל מזקקה

כמעט, יהיו בתחום של עד 150 דולר לבקבוק.
המחירים של הסינגל מאלטים הזולים יחסית מתחילים ב-70 דולר ומטפסים עד כמה מאות דולרים למהדורות המיוחדות ו/או לבקבוקים שיושנו מעל 20 שנה וכו'.

גם בלנדדים יוקרתיים יחסית תוכל לקנות בסכום הזה ומטה. למשל שיבאס ריגל 18, למשל ג'יימסון 12 או ג'וני ווקר שחור דאבל.

אבל, הכי כדאי כלכלית, לא לקנות בדיוטי פרי אלא במדינה אליה אתה טס.
לא בדיוטי שלה, אלא בסופר מרקט רגיל או בחנויות אלכוהול. במרבית המקרים זה יוצא יותר זול בלפחות 50 ש"ח אם לא יותר לבקבוק.
לפעמים זה יכול לצאת הפרש של 150 ש"ח יותר זול בחו"ל מאשר בדיוטי פרי של נתב"ג.

Dor V

New member
התכוונתי

יותר לברר האם מישהו עבר שם לאחרונה וראה מה יש להם במלאי, מבצע מעניין או משהו מיוחד (אבל לא מאוד יקר)...

יש לי פשוט המון טיסות קישור - אז לקנות במדינה אחרת זה די בעייתי...

Dor V

New member
בעיקר כבוליים

בעבר, היום מחפש משהו שונה.
הבקבוק האחרון שסיימתי היה לפרוייג' פ.ח. ולא כל כך התחברתי למתיקות של השרי (אולי בגלל השילוב עם הכבול).

מאוד אוהב טליסקר 10, לגבולין 16, לפרוייג' 10-18, ניקה, קרגנמור 12, היילנד פארק 12-18 וכדומה..

אני מחפש גרסאות קצת יותר מיוחדות/אחרות או משהו חדש לגמרי - שניתן להשיג בדיוטיפרי (נתב"ג)
כי למרות שלפעמים יקר שם משמעותית מחו"ל, עדיין המחיר יותר זול מאשר לקנות בקבוק בארץ.

foodnwine1

New member
כמה המלצות

1.קודם כל אם לא ניסית גלנדרונאך מאוד מומלץ. ה 15 מצוין.
2.ספרינגבנקים (לא יודע בדיוק מה יש כרגע בדיוטי, אבל ה 15 מצוין)

אולי אחרים שנכנסו לדיוטי לאחרונה יעדכנו.

Dor V

New member
תודה

נראה אם הם מחזיקים את הגלנדרונאך במלאי, את הספרינגבנק יש לי.

nimrodrosen

New member
צריך להיות בדיוטי את הטאליסקר דיסטילרס

לא מכיר את המהדורה הזו שלו אך יש לי מהדורה קודמת ומצויינת של הטליסקר דיסטילרס אדישן.

עוד המלצה היא היואיצי 10 - יפאני כבולי ומצויין שנראה לי שקולע לטעם שלך.

למעלה