וויסות חושי

nadosh

New member
וויסות חושי

אני מעוניינת ללמוד קורס של וויסות חושי, האם למישהו ידוע איפה מתקיים קורס כזה בתקופה הקרובה? שמעתי שיש קורסים מרוכזים של ארבעה או ששה ימים אם כן איפה?

נאוה ר

New member
נדוש שלום!

כיום יש שני קורסים בנושא. אחד שמועבר על ידי גילה ספירא מירושלים. והשני שמועבר על ידי שרון שני גונן ואתי ארד, שעליו יש פרטים באתר של שרון "חושים".

mikile8

New member
בקשר לקורס...

באזור יקנעם יש את הקורס של שרון שני גונן ואתי ארד.עברתי את הקורס הזה לפני שנתיים. מומלץ בחום!!!!

קרני 12

New member
יש גם...

קורס של 18 חודשים ב"כישורי למידה" אצל רמי כץ שממש מדבר על כל התחום הזה

אסתר86

New member
וויסוט חושי

איפה אני יכולה לברר על הקורס של גילה ספירא על וויסוט חושי? האים יש השתלמות בנושא זה?

../images/Emo207.gifאפרופו ויסות חושי

אם אפשר לקבל רשמים על הקורס של גילה: קודם כל מחירו? ודבר שני האם נותן כלים תכלסים לעבודה, או נשאר בגדר המלצה להעמיק בקורס רחב יותר של ווילברגר? (כך היה בהשתלמות שלה בה השתתפתי)אני מרגישה שחסר לי בעיקר ארגון והעמקה בנושא הזה, וכרגע אין לי אפשרות להשתתף בקורס של שרון שני גונן...

אני נהניתי מאד

הקורס נמשך יומיים (16 שעות), וכלל הן רקע תיאורטי והן את הפן המעשי. למדנו בקורס ממש איך להרכיב דיאטה סנסורית לפרטיה, וכן התנסנו בהברשות ובעיסויים עמוקים. אני חושבת שלמדתי המון, ובדיוק עכשיו אני עומדת להרכיב דיאטה. בנוסף, ניתן להתקשר אליה להתייעץ. אני לא זוכרת את המחיר, זה היה דרך מכון כלשהו עם סיבסוד.

אסתר86

New member
השתלמות בוויסוט חושי

התקשרתי לגילה ספירא והיא לא נותנת קורס כרגע. האים ידוע למישהי על השתלמות אחרת בנושא וויסוט חושי?

noali1

New member
יש...

יש עוד חודשיים או 3 קורס של שרון שני גונן. כנסי לאתר שלה "חושים" יש שם קישור ל-"קורסים"- יש שם פרטים על התאריכים ועל התוכן של הקורס- נשמע מאוד מעניין...

למעלה