רגע - הקבוצה של אייל נסגרה?
D DinamoHaifa New member 29/12/07 #46 אני לא נסגר פשוט לא יודע אם אני מוותר על המשחק או לא כי אם אני לא מוותר זה אומר שאני הולך לזרוק בערך את כל הכסף שנשאר לי ואני לא בטוח שאני רוצה את זה.
אני לא נסגר פשוט לא יודע אם אני מוותר על המשחק או לא כי אם אני לא מוותר זה אומר שאני הולך לזרוק בערך את כל הכסף שנשאר לי ואני לא בטוח שאני רוצה את זה.
M mg6006 New member 30/12/07 #54 אוקיי אז קודם כל תודה רבה על הכנות מצד אחד של דינמו ועל הוותרנות של רז. אני בוחר באפשרות של טופס כשני משחקים.
אוקיי אז קודם כל תודה רבה על הכנות מצד אחד של דינמו ועל הוותרנות של רז. אני בוחר באפשרות של טופס כשני משחקים.
T Thierry Henry New member 29/12/07 #34 ../images/Emo41.gif הטבלה תעלה עם סיום משחקיי ליגה 7. כמו כן, יש מספר יוזרים שהימרו על משחקיי הגביע ולכן הניקוד שלהם יעודכן כבר בשבוע הבא.
../images/Emo41.gif הטבלה תעלה עם סיום משחקיי ליגה 7. כמו כן, יש מספר יוזרים שהימרו על משחקיי הגביע ולכן הניקוד שלהם יעודכן כבר בשבוע הבא.
T taltalzi00 New member 29/12/07 #47 יש לך טעות בטבלה\!!! רשום שלא הישתתפתי וא ם תיראה בטפסים שנישלחו תיראה ששלחתי תופס\!
T Thierry Henry New member 29/12/07 #48 לי אין שום טעות, הטעות היא שלך. אתה הימרת על שני משחקים ונאמר לך בפרוש שטופס חייב להכיל 3 משחקים לפחות ולכן, השתתפות שלך השבוע לא נחשבת, או שאתה רוצה שאני יוריד לך 500 שקל על טופס לא מושלם? זו גם אופצייה..
לי אין שום טעות, הטעות היא שלך. אתה הימרת על שני משחקים ונאמר לך בפרוש שטופס חייב להכיל 3 משחקים לפחות ולכן, השתתפות שלך השבוע לא נחשבת, או שאתה רוצה שאני יוריד לך 500 שקל על טופס לא מושלם? זו גם אופצייה..
ר ראשונייה999 New member 29/12/07 #49 אני בעד המינוס 500../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T taltalzi00 New member 30/12/07 #51 ואללה אתה צודק מיצטער פשוט מלאתי את הטופס מהר כי מיהרתי ולא הייתי בשישי שבת בבית אז אני מבקש סליחה.