המשך...
אחרי שקראתי כמה מאמרים קיבלתי רעיונות חדשים. רעיון מספר 1 : ------------------------------ בולטימור מקבלים: מורטון קאבס מקבלים: בריאן רוברטס אם 1# : פוקודום חותם בקאבס. אם 2# : כל המהלך הזה נעשה בשבוע הקרוב. כי... בהמשך לזה, טרייד של פריור לפני סיום מועד ה-eligible arbitration . ריינג'רס ? פאדרס ? שואו מי דה מאני. למרות שאני מוכן לוותר על הטרייד של פריור במסגרת רוברטס-מורטון ופוקודום. רעיון מספר 2 : ------------------------------ אנג'לס מקבלים: פיליקס פיי קאבס מקבלים: שון פיגינס. אם 1# : פוקודום חותם. דירוסה עובר ל-RF בפלאטון עם מורטון. פוקודום עובר ל-CF . רעיון מספר 3 : ------------------------------ שחקנים אפשריים לטרייד: מארשל, מארקי, דמפסטר, סדיינו, פונטנו , גאלגר, פאגן, פטרסון. אוקלנד מקבלים: קומבינציה של הנ"ל, כאשר אני יוצא מנקודת הנחה שהם לא יסתפקו בשחקן אחד מהרשימה. קאבס מקבלים: ניק סווישר. אם 1# : פוקודום ---לא--- חותם. אם 2# : הטרייד נערך במהלך השבוע הקרוב ואז גם פריור מצטרף לרשימה. סווישר ב-RF. פיי נשאר ב-CF. ואז.... מנסים לארגן עוד טרייד של 2B כמו פיגינס או רוברטס רק בתמורה לשחקנים מהרשימה הנ"ל - הערה: תנאי 2# יכול לאפשר טרייד של פריור בתמורה ל-2B (פיגינס/רוברטס). פיליקס פיי לא ברשימה. הוא אינשורנס גדול מדי מבחינתנו. רעיון מספר 4 : -------------------------- אם 1# : פוקודום חותם. בולטימור מקבלים: פיליקס פיי - כנראה שהמחיר יהיה גבוה, אז אני מוכן לתת עוד שחקן או שניים מהשחקנים שברשימה של "רעיון מספר 3", למעט שון מארשל. קאבס מקבלים: ניק מרקאקיז. אם 2# : הטרייד יערך במהלך השבוע הזה, אני מוכן לתת להם את פריור. בהנחה שגם פוקודום חותם השבוע, אז ..... קאבס מקבלים: ניק מרקאקיז. בולטימור מקבלים: פריור או פיליקס פיי - אחד משניים. או אחד משניים (פריור או פיליקס פיי) + עוד שחקן או שניים מהרשימה של "רעיון מספר 3", למעט שון מארשל. אני לא יכול לסמוך על זה שפוקודום יחתום בהמשך, ואם הוא לא יחתום אז אני יתקע בלי פיליקס פיי ב-CF. לכן, העסקה לא תתפוצץ רק בתנאי שהם ירצו את פריור+נבוא לקראתם עם עוד שחקנים מהרשימה של "רעיון מספר 3". דרישה של פיליקס פיי תפוצץ את הפרשה, כל עוד פוקודום לא יחתום בו זמנית במהלך הטרייד. כמו שאתם מבינים, אני מוכן לתת לא מעט בשבילו. מדובר בפוטנציאל לריגלי. L/L RF בן 25 , חובט 300. במשחקי חוץ במדי בולטימור, חובט מעל 300. נגד RHP - אפשרות לפלאטון עם מאט מורטון. רעיון מספר 5 : ---------------------- סיאטל מקבלים: פיליקס פיי קאבס מקבלים: ראול איבנייז אם 1# : פוקודום חותם. ואז פוקודום ב-CF. איבנייז חוזר ל-RF. במקרה כזה אני בטוח שהם יסכימו. יוותרו על "5 טולס פלייר" (כמו שהגדירו פעם את פיי) ? אני לא יודע מה המחיר שהם ידרשו. יש להם את אדם ג'ונס, וגם ככה איבנייז כבר לא משחק אצלם ב-RF. הוא חובט טוב יותר נגד RHP ומחוץ לסיאטל. כלומר, אפשרות לפלאטון עם מורטון. הוא יהיה בן 36 העונה. משמע, פלאטון חובה. זה אמנם לא האופציה הטובה ביותר שלנו, אבל אם לא תהיה ברירה נצטרך לחשוב על זה. זה נראה לי סוג של פלויד רק עם פחות פציעות (יחסית) ויותר פאוור על הנייר לתת את ה-15-20 הומראנים בעונה כמחבט שמאלי ב-RF . אבל אם פוקודום לא חותם אז.... פיליקס פיי לא אפשרות לטרייד. לכן, אם 2# : הטרייד יערך בשבוע הקרוב, פריור יכול להיות חלק מהטרייד. מקום נוח בשבילו לעשות את המעבר. נראה לי שזה יהיה מקובל על כולם (מרינרס,קאבס,פריור,איבנייז שישמח לחזור ל-RF וגם לנסות את ה-NL) . במקרה כזה, אני יכול לראות את איבנייז בתמורה לפריור. אולי פריור + עוד פרוספקט כי גם המרינרס בטח יודעים שפריור לא יראה סטארט עד אוגוסט. אולי גאלאגר כסוג של בקאפ פיצ'ר לפריור אם פריור אכן לא יחזור במהרה. אולי גם גאלאגר וגם עוד שחקן פוזיציה בנוסף לפריור - את סדיינו אני יכול לראות כשחקן שהמרינרס ירצו להשקיע בו, אולי פטרסון שיכול להיות סוג של אטיליטי מעניין מבחינתם (OF,IF) .