ווינטר מיטינגס

chaiel

New member
נשמע די פייר.

לא שנה כמו שהקבוצות רוצות ולא 5 שנים כמו שהוא רוצה, אבל לא מבין אותו, מילא שנה ואז אם הוא יהיה תותח יתנו לו חוזה גדול, אבל אחרי שנתיים, הוא יהיה מבוגר יותר ולא יודע כמה שנים יתנו לו אחרי זה (נכון שזה רק שנה, אבל עדיין) לירון, לא כ"כ עקבתי אבל אורי כתב שהוא היה רוצה את קורודה בדודג'רס, אתה יכול לשים פה מידע עליו כדי שאוכל להביע את דעתי?

אז למה אתה לא מבין אותו?

הוא לא זה שהציע את זה...הדודג'רס הציעו את זה...זו הסיבה שהוא לא יקבל את ההצעה סביר להניח. קורודה הוא סטארטר יפני ימני בן 32 שמגיע לארה"ב...הוא צפוי להיות סטארטר 3-4 פה ולהשיג חוזה של 3-4 שנים ו10-11 מיליון לשנה. הנה הנתונים שלו ביפן: http://japanesebaseball.com/players/player.jsp?PlayerID=986

chaiel

New member
אהה זאת ההצעה של הדודג'רס?

מובן לחלוטין! (לא נראלי הוא ייקח אותה)

עוד (כולל אחת הבדיחות הטובות../images/Emo6.gif)

-החוזה של אנדי פטיט רשמי - 16 מיליון לשנה הבאה אבל הפעם בלי אופציה. כרגע נראה שהוא יהיה הפיצ'ר הכי יקר בבייסבול שנה הבאה. -ג'רמי אפלט מחפש 4 שנים ו16 מיליון. 4 שנים, 16 מיליון. -המרינרס מנסים נואשות לעשות טרייד לריצ'י סקסון. העתיד של בן ברוסרד תלוי בו - אם סקסון יישאר ברוסרד ישוחרר. קבוצות שאולי יתעניינו בסקסון: אורילוס, ג'ייאנטס, טמפה ואולי גם היאנקיז. -המאמן שלו בווינטר בול טוען שאלייזה דיוקס עזב את הקבוצה בגלל שהוא התגעגע למשפחה שלו
וושינגטון פוסט מאשר שטרייד של דיוקס לנאשינלס סופי. -הקארדס אולי יתעניינו בפדרו פיליז אם יישלחו את סקוט רולן בטרייד. פיליז ואיזטוריס ירכיבו צד שמאלי נוראי של האינפילד...הם גם אולי יילכו על בליילוק. -קורודה, למרות שככה נראה, לא מעוניין רק בחוף המערבי... -הטווינס מדברים על ג'ו ניית'ן עם האסטרוס...נשמע מוזר אבל טוב... -הפייראטס צפויים להציע בקרוב לרוקיז משהו (כנראה רילבר) בשביל ג'יימי קרול...שיהיה. -האינדיאנס מתעניינים קצת בראול איבנייז בחיפושם אחר קורנר אאוטפילדר. קליף לי למרינרס? -הטווינס שוקלים להגיש תביעה נגד סטיינברנר...אין משהו חדש ביותר בגזרת סנטנה...באחת הכתבות כתוב שהטווינס מחשיבים את אלסבורי פרוספקט יותר טוב מיוז...וואו... -לוארטה פתוח לחזרה לSD אבל לא נראה שהם יותר מדי מתעניינים בו.

מסתבר שבריאן קאשמן עוד לא בנאשיוול בכלל

מישהו ראה אותו לאחרונה? הוא בחיים? Cashman: "Allright, I'm here...let's begin" Hank: "Brian WHAT are you doing HERE?"

עדכון

-הטרייד של דיוקס לנאשינלס סופי, הרייז ויתרו עליו לגמרי ויקבלו רק PTNBL. -דאג מלווין אישר שהנאשינלס הציעו לו את צ'אד קורדרו בתמורה לריקי וויקס והוא סירב. הוא עדיין לא מוכן לשלוח את וויקס, הארדי או הול בתמורה לקולזר. -דרין ארסטד צובר עניין מהפאדרס, אסטרוס, מרינרס ורייז. -הפאדרס הציעו לטומקו שנה ו1.5 מיליון. כזכור, זה יהיה כרילבר ולשנה אחת בעוד הוא מעדיף סטארטר וכמה שנים. -הדיווח על אפלט לא היה הכי נכון...הרוקיז הציעו לו 2/4 בלבד והם מאמינים שהוא רוצה 4/16. -הפייראטס ממשיכים להפוך את הסגל...הפעם עשו DFA לאלדרד ("ביג קאנטרי") הותיק (יחסית למישהו שאף פעם לא באמת שיחק במייג'ורס אבל אני זוכר אותו כבר 3 שנים בפייראטס (אסף...
) ולבריאן רוג'רס - מה שהם קיבלו בתמורה לשון קייסי. הם הביאו את הSS ג'וש ווילסון מטמפה. -עדכון סנטנה: בBP מדווחים שהטווינס שוקלים ברצינות לשמור על סנטנה ולתת ריצה ב2008...אני לא רואה סיבה למה לא...עם ליריאנו וזה...הם יתמודדו חזק. בנוסף נראה שממש לא מזיז להם הדדליין של מר סטיינברנר והם לוקחים את הזמן. היימן מוסר שהם אפילו צחקו מהדדליין של סיינברנר...אבל היאנקיז עדיין פייבוריטים ועדיין טרייד צפוי להגיע ב24-48 השעות הקרובות. -הרדס מתעניינים בלינסקום אבל לא יוותרו על ג'יי ברוס בשבילו....אז מה זה שווה? הג'ייאנטס בחיים לא יעשו את זה.

עוד משהו מעניין שעלה

פשוט אעתיק מROTOWORLD: The Dallas Morning News reports that the Cardinals and Rangers may be discussing a swap of Scott Rolen and Chris Duncan for Hank Blalock. Including Duncan could be a way for the Cardinals to avoid having to pay much of Rolen's $12 million-per-year salary. It'd be an interesting gamble for the Rangers. They'd get older at third base and they'd have to hope Rolen's shoulder heals up well, but it's possible that Rolen would prove to be an upgrade from Blalock and Duncan would fit nicely at first base. ואני אציין שגאמונס היה עכשיו בESPN...אמר שגם בוסטון וגם ניו יורק מאמינים שמשהו יקרה היום.

סטיב פיליפס מעדכן על קליבלנד-פייראטס

החבילה הפוטנציאלית מקליבלנד תהיה משהו כמו קליף לי וקלי שופק...נשמע כמו טרייד טוב מאוד לאינדיאנס. זה ייתן לפייראטס 4 שמאליים ברוטציה ומקום לסנל/מוריס בלבד (השני יישלח בטרייד...) אבל צריך לזכור שזה סטיב פיליפס.

הPTNBL הוא

גלן גיבסון...פיצ'ר שמאלי...בין הטופ 10 של הנאשינלס...דווקא פיצ'ר לא רע עם עתיד לא רע...ממש לא נתנו אותו בשביל כלום יחסית למה שחשבו...

ספקולציות שאני מעלה על הקאבס

בנוסף לקרל קרופורד שהוזכר בתחילת האוף סיזן כמועמד להגיע לקאבס, גם שמו של שון פיגינס עלה בימים האחרונים. טרייד של קרופורד לא היה רציני כי לטמפה יש מוניטין של קבוצה שדורשת הרבה. כנראה שג'ונס+פיצ'ר כמו מארשל+שחקן ספסל כמו סדיינו לא היה מספיק להם, ובזמנו הקאבס לא רצו לשמוע על פיליקס פיי. אם אתם שואלים אותי, אני חושב שאם יהיה טרייד שיכול להביא שחקן ברמה טובה,לעמדה פנויה מכל שחקן שיכול לשחק שם, אז פיליקס פיי יכול להיות חלק מהטרייד. כנראה שזה יתן לנו סיכוי הרבה יותר בטוח להביא מישהו כמו פיגינס או רוברטס. אני לא מכיר את פיגינס. מעולם לא שמעתי עליו. לפי הסטטיסטיקה שלו הוא נראה כמו שחקן מהיר ומגוון. אמנם יש לו ירידה ב-3 השנים האחרונות, והעונה הוא לא שיחק הרבה והוא נשמע כמו שחקן שבכל שנה ירד ביכולתו (כבר בן 30) , אבל אני מוכן לקבל שחקן שחבט 393. OBP העונה ו-354. בקריירה. אולי הוא יכנס ללידאוף וישלח את סוריאנו ל-4# , מה שישלח את ארמיס ל-5# , מקום שהוא כבר חבט בו העונה (מאחורי פלויד), שיכול לתת לו יותר חסינות לחבוט. זה גם יכול לעלות לנו ביוקר עם ה-K'ים של סוריאנו.. לא בטוח כמה זה שווה לנו, אבל זה רעיון. מקסימום הוא יכול להיכנס ל-2# אחרי סוריאנו ואז ויתרנו בשבילו על פיי. לא ביג דיל, כי גם ככה פיי לא יוכל לחבוט 2# העונה, אולי בכלל לא יוכל לחבוט כל כך גבוה במהלך הקריירה שלו. הבעיה היחידה שיש לי עם פיגינס זה שיש לו סטטיטיקה נמוכה מאוד במשחקי חוץ בהשוואה למשחקי בית. גם ככה יש לנו היסטוריה עם שחקנים שלא מצליחים לחבוט טוב בריגלי בשנה הראשונה שלהם. ----------------- לגבי רוברטס אין לי שום בעיה לעשות וויתורים רבים בשבילו. לא יודע אם לשלוח לבולטימור את פיי זה הוגן מבחינתנו. רוברטס לא האפשרות היחידה שלנו. אפילו לא אטרקציה כל כך גדולה בהתחשב במה שכבר יש לנו, ושאולי יהיה לנו אם יגיע פוקודום (זה למעשה ישאיר את דירוסה ב-2B ואז אין צורך בסיסי ברוברטס). אם הם רוצים, אני מוכן לשלוח יותר שחקנים בתמורה לטרייד גדול שיכלול פרוספקט תמורת פרוספקט, או שחקני מיג'ורס מחליפים תמורת שחקני מיג'ורס מחליפים . למשל : גאלאגר (פיצ'ינג פרוספקט) + סדיינו (שחקן ספסל) בתמורה ל.... לא מכיר את השחקנים שלהם
. בטח אין להם מישהו מיוחד לתת מהמינורס.. יגנבו אותנו, אבל זה שווה בשביל רוברטס שהוא לא בטרייד עבור פיליקס פיי . זה יהיה כמו חילופי שבויים
פרדי ביינום, נובואה, פטרסון, מייקל בארט, בריאן רוברטס - יעברו/יחזרו לקאבס. פיליקס פיי , אריק פטרסון , סטיב טרקסל , רוני סדיינו , מייקל פונטנו (שהוא במקור נבחר בדראפט ע"י בולטימור !
) - יעברו/יחזור לבולטימור.

המשך...

אחרי שקראתי כמה מאמרים קיבלתי רעיונות חדשים. רעיון מספר 1 : ------------------------------ בולטימור מקבלים: מורטון קאבס מקבלים: בריאן רוברטס אם 1# : פוקודום חותם בקאבס. אם 2# : כל המהלך הזה נעשה בשבוע הקרוב. כי... בהמשך לזה, טרייד של פריור לפני סיום מועד ה-eligible arbitration . ריינג'רס ? פאדרס ? שואו מי דה מאני. למרות שאני מוכן לוותר על הטרייד של פריור במסגרת רוברטס-מורטון ופוקודום. רעיון מספר 2 : ------------------------------ אנג'לס מקבלים: פיליקס פיי קאבס מקבלים: שון פיגינס. אם 1# : פוקודום חותם. דירוסה עובר ל-RF בפלאטון עם מורטון. פוקודום עובר ל-CF . רעיון מספר 3 : ------------------------------ שחקנים אפשריים לטרייד: מארשל, מארקי, דמפסטר, סדיינו, פונטנו , גאלגר, פאגן, פטרסון. אוקלנד מקבלים: קומבינציה של הנ"ל, כאשר אני יוצא מנקודת הנחה שהם לא יסתפקו בשחקן אחד מהרשימה. קאבס מקבלים: ניק סווישר. אם 1# : פוקודום ---לא--- חותם. אם 2# : הטרייד נערך במהלך השבוע הקרוב ואז גם פריור מצטרף לרשימה. סווישר ב-RF. פיי נשאר ב-CF. ואז.... מנסים לארגן עוד טרייד של 2B כמו פיגינס או רוברטס רק בתמורה לשחקנים מהרשימה הנ"ל - הערה: תנאי 2# יכול לאפשר טרייד של פריור בתמורה ל-2B (פיגינס/רוברטס). פיליקס פיי לא ברשימה. הוא אינשורנס גדול מדי מבחינתנו. רעיון מספר 4 : -------------------------- אם 1# : פוקודום חותם. בולטימור מקבלים: פיליקס פיי - כנראה שהמחיר יהיה גבוה, אז אני מוכן לתת עוד שחקן או שניים מהשחקנים שברשימה של "רעיון מספר 3", למעט שון מארשל. קאבס מקבלים: ניק מרקאקיז. אם 2# : הטרייד יערך במהלך השבוע הזה, אני מוכן לתת להם את פריור. בהנחה שגם פוקודום חותם השבוע, אז ..... קאבס מקבלים: ניק מרקאקיז. בולטימור מקבלים: פריור או פיליקס פיי - אחד משניים. או אחד משניים (פריור או פיליקס פיי) + עוד שחקן או שניים מהרשימה של "רעיון מספר 3", למעט שון מארשל. אני לא יכול לסמוך על זה שפוקודום יחתום בהמשך, ואם הוא לא יחתום אז אני יתקע בלי פיליקס פיי ב-CF. לכן, העסקה לא תתפוצץ רק בתנאי שהם ירצו את פריור+נבוא לקראתם עם עוד שחקנים מהרשימה של "רעיון מספר 3". דרישה של פיליקס פיי תפוצץ את הפרשה, כל עוד פוקודום לא יחתום בו זמנית במהלך הטרייד. כמו שאתם מבינים, אני מוכן לתת לא מעט בשבילו. מדובר בפוטנציאל לריגלי. L/L RF בן 25 , חובט 300. במשחקי חוץ במדי בולטימור, חובט מעל 300. נגד RHP - אפשרות לפלאטון עם מאט מורטון. רעיון מספר 5 : ---------------------- סיאטל מקבלים: פיליקס פיי קאבס מקבלים: ראול איבנייז אם 1# : פוקודום חותם. ואז פוקודום ב-CF. איבנייז חוזר ל-RF. במקרה כזה אני בטוח שהם יסכימו. יוותרו על "5 טולס פלייר" (כמו שהגדירו פעם את פיי) ? אני לא יודע מה המחיר שהם ידרשו. יש להם את אדם ג'ונס, וגם ככה איבנייז כבר לא משחק אצלם ב-RF. הוא חובט טוב יותר נגד RHP ומחוץ לסיאטל. כלומר, אפשרות לפלאטון עם מורטון. הוא יהיה בן 36 העונה. משמע, פלאטון חובה. זה אמנם לא האופציה הטובה ביותר שלנו, אבל אם לא תהיה ברירה נצטרך לחשוב על זה. זה נראה לי סוג של פלויד רק עם פחות פציעות (יחסית) ויותר פאוור על הנייר לתת את ה-15-20 הומראנים בעונה כמחבט שמאלי ב-RF . אבל אם פוקודום לא חותם אז.... פיליקס פיי לא אפשרות לטרייד. לכן, אם 2# : הטרייד יערך בשבוע הקרוב, פריור יכול להיות חלק מהטרייד. מקום נוח בשבילו לעשות את המעבר. נראה לי שזה יהיה מקובל על כולם (מרינרס,קאבס,פריור,איבנייז שישמח לחזור ל-RF וגם לנסות את ה-NL) . במקרה כזה, אני יכול לראות את איבנייז בתמורה לפריור. אולי פריור + עוד פרוספקט כי גם המרינרס בטח יודעים שפריור לא יראה סטארט עד אוגוסט. אולי גאלאגר כסוג של בקאפ פיצ'ר לפריור אם פריור אכן לא יחזור במהרה. אולי גם גאלאגר וגם עוד שחקן פוזיציה בנוסף לפריור - את סדיינו אני יכול לראות כשחקן שהמרינרס ירצו להשקיע בו, אולי פטרסון שיכול להיות סוג של אטיליטי מעניין מבחינתם (OF,IF) .

הערות

רק כי אני חייב
האיינג'לס לא ממש צריכים את פיי. כבר 2 חורפים רצופים שהם משלמים יותר מדי בשביל CF זקן. יש להם שם עודף. מורטון בשביל בריאן רוברטס? מעט מדי. האורילוס בחיים לא יעשו טרייד למרקייקיס. אני חייב לציין שלפי מה שהבנתי איבנייז רע מאוד בהגנה בLF...אני יכול רק לדמיין RF בשיקגו...

ברור שבמקור הוא נבחר ע"י בולטימור

הוא עבר אליכם בטרייד של סוסה אם אני זוכר נכון
(פונטנו). וטרזקל FA, אתה לא יכול לעשות לו טרייד...

מסתבר שיש להם עוד שחקנים שלנו!

איך שכחתי ! ! ! רוקי צ'רי . ומה עם ג'ון ליסיסטר (זוכר שהתבלבלתי בינו לבין לסטר שלכם
) ובדרך גם סקוט מור. קחו גם את אלה שכתבתי - ביינום (לא ויל) , FA CPAT פטרסון , FA מייקל בארט , FA טרקסל ... על כל השחקנים שלנו שהם לקחו , כדאי שהם יתנו לנו את מרקאקיס או רוברטס.

הקרדינלס איבדו את קרפנטר ל-08'.

בתחילת העונה דיברו על זה שהוא יחזור ב-08' במהלך העונה. עכשיו מדווחים שהוא לא ישחק בכלל ב-08' ! גם מולדר יהיה בחוץ לחצי עונה. הקרדינלס אכלו אותה. אין להם רוטציה. עם ההתחזקות של הרדס ואולי גם של האסטרוס, אולי הם יסיימו במקום האחרון בדויז'ן. עכשיו אני רק צריך טרייד של רולן והכל יהיה בסדר...

זה חדש? אתה בטוח שחשבו שהוא יחזור עד אז?

חשבתי שהוא עבר טומי ג'ון ויפספס גם חצי (עד האולסטאר ברייק) משנה הבאה, ואולי אולי יהיה שווה משהו בחודשיים האחרונים של שנה הבאה. גם זה בספק...

קראתי את זה בפורום של הקאבס

בדר"כ לא צריך להאמין לטרולים שמגיעים לשם, אבל הפעם כשמדובר בקרדינלס הייתי אומר שזה אמין. קצת מסכן קארפ, אבל העיקר שהוא מתנחם במיליונים
תודה אלברט, תודה אלברט, תודה אלברט על המיליונים של קארפ...ורולן...ומולדר...ואיזטוריס....ואנקרנסיון....וכולם כולל כולם - גם ה-water boy !

למעלה