ווינדוס 10 ואופיס 2016

ווינדוס 10 ואופיס 2016

העברת כל המיילים מהאוטלוק אקספרס להאוטלוק 2016

יש לי את כל המיילים של האוטלוק אקספרס בתיקיה על הארד דיסק
איך ניתן להעביר את כל המיילים להאוטלוק 2016?

אי אפשר כי אלו קבצים שונים

אקספרס זה dbx והרגיל זה pst אם אני זוכרת נכון

indior

New member
יש בתוכנות אפשרות של יצוא-ויבוא

לכן עושים יצוא מהOUTLOOK אקספרס ועושים יבוא מהקובץ שהתקבל ב OUTLOOK 2016 , פשוט לא מסובך רק עבודה .

אין אקספרס בווינדוס 10

הספקתי להעתיק את התיקיה לפהי שהארד דיסק עם ווינדוס xp קרס

indior

New member
יש לך בעיה

נסי להעתיק ולהדביק את התקיה במקום תיקית ה OUTLOOK שנוצרה בהתקנת ה OFFICE2016
או נסי לבצע יבוא אם תקיית האקספרס דחוסה בשם אחר כמדומני יש אפשרות ל OUTLOOK לעשות יבוא גם לקובץ שתיארת .
רק חבל שאת לא מספרת את מכלל הבעיה

זאת הבעיה

קניתי מחשב חדש. העבירו את כל הארדיסקים הישנים שלי למחשב החדש.
עשו יבוא מהאקספרס לרגיל ומשם יצוא לקובץ שנשמר על הארד דיסק הישן. כשהעבירו את הארד דיסק הישן למחשב החדש הוא הלך לעולמו ולא ניתן להשתמש בקובץ שנשמר. מה שנשאר זה תיקיית האקספרס עם כל הקבצים שבה

indior

New member
כאשר עושים אופרציה כזאת

אז דואגים לגבות דברים ולא לשתול דיסקים כמו עצים
נסי את היבוא -יצוא התוכנה יודעת לקרא

כנראה לא הבנת מה שכתבתי

עשו יבוא ויצוא. היו צריכים לעבוד על הישן. ברגע שרצו להעביר מהישן לחדש, הארד דיסק הישן הפסיק לעבוד

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אז ככה . . .

1. בהנחה שניתן למצוא את כל קבצי ה- DBX של תיקיות ה-"OE" (חשוב שהקובץ Folders.dbx יימצא בינות ליתר הקבצים) הייתי מציע להעביר את כל הנתונים ל- Windows Mail.
היעזרי במוסבר כאן.

2. כעת, ייבאי את נתוני קובץ ה- PST לתוך ה'אאוטלוק' בעזרת הקישור הזה.

*** חשוב לזכור ש'אנשי הקשר' אינם שמורים בקובץ DBX אלא בקובץ WAB ולכן כדי להעבירם למחשב אחר היה צורך לייצא את אנשי הקשר מה-"OE" לקובץ WAB ואת קובץ ה- WAB לייבא לתוכנת Windows Mail וממנה לייצא קובץ PST, של 'אנשי הקשר', ובסופו של עניין ליבא אותו אל ה'אאוטלוק'.

Y. Welis

New member
צריך להתקין. היא חלק מה-MICROSOFT ESSENTIALS

בהתקנה לבחור רק ב-MAIL (כל השאר שם מיותר ורלוונטי רק לחלונות 7).
&nbsp
אנשי הקשר יהיו בקובץ עם סיומת WAB. אם התיקיות שרדו - יהיה שם בדיסק הישן.

אז לבקש מאיש המחשבים שיתקין לי?

איש המחשבים התקין לי ווינדוס ואופיס וזה ללא דיסק.
יש אצלי את האופיס 10 אבל התקינו לי 2016

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אז ככה . . .

1. מסיבות המשורות עמי אין לי, בשלב זה, 'חלונות 10' ולכן לא אוכל להסתכן ולומר ש- Windows Live Mail היא חלק בלתי נפרד מהגרסה החדשה (למרות התחושה שהיא כן).

2. היה והיא אכן מותקנת כברירת מחדל של תוכנת הדואר - כל שעלייך לעשות הוא לבחור בין העברה ידנית
וחינמית
של המידע, מ- DBX ל- PST, או לרכוש תוכנה שתבצע זאת עבורך בעלות של 150 ש"ח.

תכולי להיעזר בקישור הזה כדי להחליט כיצד להמשיך מכאן.

אז ככה - לא מוצאת את התוכנה של WLM מותקנת אצלי

מצאתי רק תיקיה
שנית - לפי הלינק שצירפת - צריך להתחיל להעביר את הקבצים דרך התוכנה הזו כבר ב-XP, מה שכרגע לא נגיש יותר, אלא אם יצליחו להציל את הדיסק

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אני לא יודע מי ומה הותקן אצלך בקטע של מע' ההפעלה . . .

בכל מקרה עצתי, לך, להתרכז בתגובתו של Bruce Hagen מיום: March 15, 2010 - בקישור הזה.

בנוסף, ולפני שאת מתקינה את התוכנה - כפי שהוצע לך ב'פתיל' הזה - עייני במכלול הדיונים והתמקדי בהודעה #9 - בקישור הזה.

Y. Welis

New member
יש ב-10 אפליקציית מייל, אבל היא מניחה שכל המייל שלך שמור

אונליין (כי היא כמו אפ' בסמרטפון - על בסיס PUSH בלבד). זה למעשה המצב האידיאלי - שכל המייל שמור אונליין ורק מגובה במחשב. אפשרי רק עם חשבונות גדולים כמו אאוטלוק וג'ימייל (או יאהו).

ההורדה של האסנשיאלז - http://g.live.com/1rewlive5-web/he/...c4ab45&RID=001ca4efef6&TID=1451685412182&lid=
(שם התוכנה windows essentials. מתבלבל עם האנטי וירוס בשם דומה).

אבל בעצם הוא לא שמור בדיוק

יש לי את כל המיילים כקובצי DBX וצריך איכשהו להמיר אותם לקובצי PST

Y. Welis

New member
התקנת ה-WINDOWS MAIL תזוהה ע"י אאוטלוק 16' ותופיע אז האופציה

לייבא אליו.

לפני כן כמובן - לייבא את ה-DBX לווינדוז מייל, לבחור בייבוא כתיקיה ולנווט אליה. יתכן שיווצר בלגן מסויים, כי חלוקת תיקיות המייל בתוכנה הזו שונה מבאקספרס. אבל עדיף לתקן ולחלק מחדש רק אחרי הייבוא משם לאאוטלוק.

צעד נכון יותר היה להתקין אופיס כלשהי במחשב הישן עם XP (לפני שהלך), אבל בהיעדר - זה מה שיש.

ניתן להסיר את הווינדוז מייל אחרי השלמת הייבוא.

יהיה עוד צורך לתאם בין תיקיית הקבלה ('דואר נכנס') של המייל, לבין חשבון המייל שיווצר (החשבון הקיים שלך; אולי יותר מאחד). ידרוש אקרובטיקה מסויימת באאוטלוק 16', *גם היום* אחרי כמעט 20 שנות קיומו (מאז אופיס 97').
יתכן שיהיה נוח יותר להוסיף את חשבון המייל לאאוטלוק כרגע, לתת לו ליצור אוטומטית תיקיות מקומיות (נכנס, יוצא, טיוטות וכו'), ולהעביר אליהן מהייבוא את החומרים שייובאו.

למעלה