וויל סמית

וויל סמית

הורג אותי..הבנאדם הזה הוא כנראה הבנאדם הכי מוכשר שקיים..כבר כמעט 20 שנה שהוא פופולארי ונשאר אופנתי בזמן ששאר הדברים מתיישנים..הוא אולי האמן היחיד שהצליח גם בעסקי הבידור גם במוזיקה גם בטלויזיה וגם בקולנוע בו זמנית וברמה עולמית..אלבום הסולו הראשון שלו זכה להכנס לתוך מאה האלבומים הטובים ביותר של המילניום..הוא האמן הראשון שהכניס את הקטגוריה "הראפ הטוב ביותר" לגראמי וגם זכה בו..הוא הצליח להתגבר על כל נפילה או משבר שהיו לו בקלות והיו לו מעט מאוד. כל סרט שלו מאז בחורים רעים בשנת 95 הפך להיות שובר קופות ולהיט היסטרי..כל שיר שלו נחרש על אמ טי וי..כל אלבום שלו קיבל ביקורות משובחות (תבדקו לבד)והוא לא השתמש אפילו בקללה אחת במשך כל השנים (הוכחה שראפר לא צריך לקלל כמו פושטק עבריין כדי להצליח). הבנאדם פשוט גאון ואי אפשר להכחיש את זה! הסרטים שלו "היום השלישי" ו"גברים בשחור" הם בין סרטי המדע בדיוני הטובים ביותר שנעשו ונמכרו... כל העולם אוהב אותו..אפילו ביל והילרי קלינטון בילו את ערב המילניום ביחד איתו!! אני רוצה לראות מישהו אחד מתחרה איתו על המעמד הזה!

TheImpactBoy

New member
נו ברור.... הוא הראפר הכי אנושי שיש

לא כמו העבריינים האחרים

jt fan

New member
מה הקשר לעבריין../images/Emo35.gif

50 סנט גנגסטר והוא ראפר מוכשר..
כנ"ל פי דידי

באמת שעבריין זה לא קשור!

ומצאת דוגמא... פיפטי
אם אתה נותן כבר דוגמא תן את אמינם את טופאק ג'י זי אלה ראפרים

../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

תספר לי על זה.. אני הייתי על סף לשנות את השם משפחה שלי לסמית! עד שמיס ג'יידה הגיעה לתמונה |גררר|
וכן אין ספק שהוא בן האנשים היחידים שהצליחו כל כך בכל כך הרבה תחומים..

ערן1987

New member
לא כ"כ מצליח כמו שאת עושה ממנו

"עלי" נכשל בקופות בצורה רצינית למדי(אבל הוא קיבל עליו מועמדות לאוסקר,אז שיהיה בשקט).. היה לו סרט מ-00' שנכשל גם הוא בקופות וגם Wild Wild West שלו נכשל האלבום האחרון שלו נכשל ובגללו הוא הועף מחברת התקליטים שלו ולא קיבל ביקורות אוהבות כ"כ אבל הוא סה"כ מצליח.. אני רוצה לראות את I, Robot שלו

לגביי הדברים הנ"ל

עלי..לא נכשל בקופות בכלל. כנס לאתר Imdb ותראה בעצמך כמה הסרט הרוויח..ובכלל זה היה אחד הסרטים היותר איכותיים שלו (מועמד לאוסקר)..פרוע על המערב אכן נכשל אבל לדעתי זה עדיין סרט מקורי למדיי..אתה תראה שהסרט הזה יזכר הלאה כמו שהוא נזכר עכשיו. האלבום האחרון שלו לא הצליח בגלל שסוני לא פרסמה אותו לפני שיצא. האלבום היה יכול להיות להיט היסטרי..וכן קיבל ביקורות טובות מאוד (all music guide, amazons, dotmusic נתנו לו ביקורות מעולות)...אז נכון אלה הצדדים הכושלים שלו אבל הוא התגבר על כל אחד מהם..והוא כבר מצא חברה משובחת כמו סוני ומתכונן עוד כמה שבועות להוציא את הסינגל הראשון switch. אותו היה ניתן לשמוע פעם ראשונה בהופעה שלו בלונדון לכבוד הקידום של i,robot (כן כן)..האלבום הבא יצא בתקופת הקריסמס..תצפה ללהיט היסטרי.

ערן1987

New member
"עלי" הכניס 58.2 מיל' רק בארה"ב

וזה כשלון.. למה כשלון כי בסרט הושקעו 130 מיל' בלבד על הפקה,אז אל תגיד לי שזה לא כשלון טוטאלי אני לא חושב שידברו על WWW בעוד כמה שנים.. תמיד יזכירו אותו ככשלון ה-1 של וויל

NarihS

New member
וואי ויל סמית' פשוט בנאדם מדהים!!!

מכל הבחינות!!!!!!

DAN1EL

New member
אני ממש לא אוהב אותו.

ואף פעם לא אהבתי. לא במוזיקה ולא בקולנוע.

TheImpactBoy

New member
חחחח דניאל שונא ה-כ-ו-ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחחח סתם כפרע בצחוק

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני בכלליות חולה עליו

הוא שחקן/זמר מוכשר מאוד!!!!!!.. אהבתי את כל הסרטים שלו{וגם את 'הנסיך המדליק'}!!!!.. המוזיקה שלו...
.... אחלה בנאדם...

למעלה