ווילי וונקה

ווילי וונקה

גנה וולדר ששיחק את ווילי וונקה בסרט המקורי... וג'וני שלנו
כמובן שג'וני נראה הרבה יותר טוב ושהוא יותר חמוד
וכמובן שמתי את ג'וני למעלה משום מה
האמת אני אשמח לראות את הסרט המקורי לפני החידוש של ג'וני... (כן כן... אני מניחה שרובכן יודעות ששל ג'וני זה חידוש) מעניין מה יותר טוב
לא ראיתי לצערי את המקורי
ומשום מה לא ראיתי עוד את של ג'וני
אני מקווה שייצא לי לראות את המקורי לפני שהסרט של ג'וני יגיע לארץ אבל אם לא אז אני אראה קודם את הסרט של ג'וני
מעניין אם בכלל ייצא לי לראות את המקורי... אוו וואל...

הגרול

New member
ראיתי את הסרט המקורי...

יחסית לזמן שהוא יצא זה סרט ממש ממש יפה ומתקדם... אבל, ברור שהחידוש יהיה יותר טוב... גם כי יש ג'וני וגם כי הכל יראה יותר אמיתי... אבל למה לעזאזל תרגמו את זה בעברית ל"צ'ארלי בממלכת השוקולד"...? ד"א... יש תאריך יציאה רשמי בארץ: 21.7 שזה פחות משבוע אחרי שהסרט יוצא בארה"ב, מה שאומר שתופסים מהסרט הזה סרט עם פוטנציאל גדול... (אני נשמעת כמו המורה שלי ללשון...חחח)

aniviel

New member
לא, הסרט יהיה יותר טוב בגלל ש...

טימי עושה אותו. מה שאומר שהוא יהיה שונה לגמרי ממה שהסיפור אמור להיות והרבה יותר מגניב

WallFlower

New member
זה באמת נראה אפל ומרושע!../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif

הטריילר פשוט מעולה...רק חבל שהוא נדפק לי

aniviel

New member
תבואי ל...

קניון רננים ברעננה. יש שם מסך ליד הקולנוע שמקרין טריילרים ויש שם את הטריילר של זה כל הזמן. אני מה זה התלהבתי, התחלתי לצרוח שם, ואנשים ממש נבהלו.

WallFlower

New member
גם אני לא...אני גם לא אוהבת בסיסים

סגורים באמצע הנגב אבל זה לא שינה לאף אחד...
יו, אני כזאת צומי

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifראיתי את המקורי..

יש לי אותו בוידיאו האמת... [איכות ממש גרועה אבל מה לעשות זה מלפני טריליון שנה] דיי זה סרט כל כך מעולה! וכשחברה שלי סיפרה לי שהולך לצאת סרט חידוש וג'וני יהיה וונקה אני כזה "OMG זה כל כך תפור עליו התפקיד!!!" ואני מכחה כבר לראות אותו... הטריילר נראה מעולה!

reut bloom depp

New member
לא ראיתי ולא שמעתי את הסיפור..

יענו רשמתי על זה באתר שלי,אבל לא על הסיפור...אני קודם אחפש על זה קצת מידע ואז... אבל איך שהסרט יוצא(יש עליו מידע באתר שלי)ומגיע לארץ אני עפה לראות אותו!!לא מעניין אותי מקורי לא מקורי אני חייבת לראות את ג'וניייייייייי!!!

למעלה