ווילד

ווילד

נראה לכם שאני אוכל לעשות ווילד בלי לישון 4 שעות לפני? עד היום בכלל לא הייתי צריך לישון 4 שעות כי השתמשתי רק בבדיקות מציאות... פעם אחת יצא לי להשתמש בווילד שנגמר תוך 3 שניות ללא הזיות או שיתוק והכניס אותי לחצלול מדהים רק שאז כן ישנתי 4 שעות. אני בנאדם שלא מסוגל לישון הרבה, נדודי שינה ואני.. פשוט אין לי כח... אני רק עכשיו, בתקופה האחרונה הבנתי כמה שהלילות הם קצרים. פעם חשבתי שישנים בלילה למלאאאאאאאאאאאאאאא.... -לוקח נשימה- .....אאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן! אבל רק עכשיו נוכחתי, אחרי כל הלילות הלבנים האלה - כמה זה קצר... נראה לכם שיש סיכוי לעשות ווילד על הרגע שהולכים לישון?

silverhawk

New member
סיכויי ההצלחה מאוד נמוכים...

אם 4-5 שעות שינה הן יותר מידי בשבילך ואתה מתקשה להרדם לאחריהן, נסה לישון 3 שעות, לדוגמה. זה עניין מאוד אינדיבידואלי. אבל בכל מקרה - לא מומלץ לנסות ווילד ללא שינה בכלל, רוב הסיכויים שהוא ייכשל. [אגב, מתי יהיה סיכום שנה וחצי בפורום?
]

המממ

חצי שנה מהרגע שאני אפסיק להיות עצלן ואתחיל לישון שעות נומאליות ולבקר בפורום יותר :) בסוף ווילד לא היה, אבל מה שכן היו הדברים הצהובים והרגשתי מישהו נוגע לי בתחת. לא אהבתי את הרעיון של מכשפה שנוגעת לי בתחת אז הפסקתי.

sillyputty

New member
אא

"מכשפה שנוגעת לי בתחת" ? XD............. אוקיי, היחלטתי לעזוב את ווילד. במילא אף פעם לא היתלהבתי מהרעיון של ההזיות...

silverhawk

New member
חחחח, חוויה מעניינת ../images/Emo3.gif

אבל נשמע שהיית קרוב - תמשיך לנסות.

למעלה