ווילד

TheEpic

New member
ווילד

שלום לכולם, אני רוצה היום לנסות בפעם הראשונה ווילד... די קשה לי להרדם, ואם אני יעיר את עצמי אחרי 6 שעות אני לא אוכל לחזור לישון. השאלה שלי היא אם אני יכול להעיר את עצמי אחרי 3 או 4 שעות ואם הווילד עדיין יהיה אפקטיבי? בתודה, יובל

ravehor

New member
אפשר לנסות

בסופו של דבר, כל המטרה היא שתהיה מספיק עירני אחרי 5-6 שעות, והמוח יהיה פנוי לחלומות מורכבים. אחרי 3-4 שעות זה יכול להיות פחות אפקטיבי, אבל לא מן הנמנע שזה יעבוד. אתה יכול גם לנסות ללכת לישון מוקדם, ואז אתה עדיין חוזר לישון בווילד בחושך.

TheEpic

New member
תודה

לפני שקיבלתי את התשובה ניסיתי ווילד, לא הצליח לי... יום אחרי זה ניסיתי שוב ושוב לא הצלחתי (אני לא מצליח להתרכז בשעון הרבה זמן) ואמרתי שאני אחזור לישון רגיל, ואז חלמתי חלום צלול (בפעם הראשונה אחרי כמה חודשים של יובש)
הוא היה בצלילות מאוד גבוהה, והוא נמשך במציאות משהו כמו 5 דקות, נראה לי שהוא החצלול הכי איכותי שהיה לי. עד עכשיו חלמתי 5 חצלולים בערך ואף פעם לא הצלחתי wild\mild... בכל מקרה תודה..

ravehor

New member
אז מה, גם אני אף פעם לא הצלחתי

את הווילד המסורתי
הגעתי לזה רק משיתוקי שינה שהגעתי אליהם מתוך שינה, ולא מתוך ערות. כל אחד שונה, והעיקר שאתה מגיע לחצלולים ולא בהכרח איך. 5 זה מספר יפה!

TheEpic

New member
...

מעניין לראות שגם מחצלל מומחה אף פעם לא הצליח ווילד.. .
מצאתי את השיטה שאני טוב בה... לישון 5 שעות ולהתעורר ואז ללכת לישון פשוט רגיל (הצלחתי ככה את כל ה5). תודה וחג שמח

ravehor

New member
לא הצלחתי ווילד רגיל, אבל כן

נכנסתי לחצלולים מתוך שיתוקי שינה
חג שמח!

למעלה