ווילד

Bluescale

New member
ווילד

טוב חברה היו הרבה פניות על ווילד אז בואו אנסה לשפוך קצת אור לבור החשוך הזה.ראשית, ווילד זו אחת הטכניקות הקשות ביותר ולכן אל תתבאסו גם לגדול המחצללים דר.סטפן לברג שמחזיק באחוזי הצלחה נמוכים.למה לא מצליח לנו?1. אם אתם מרגישים ערניים מדי, זה בסדר אתם פשוט נרגשים. בעזרת הרבה אימון תוכלו להתגבר על בעיה זו. פתרון נוסף - אל תנסו לישון פחות אלא כשאתם מתעוררים כדי לעשות את השיטה, אל תזוזו. לא לזוז אלא ישר להתחיל להתרכז במשהו. במה להתרכז? זה תלוי רק בך - הכי פופולארי זה בהזיות היפנוגיות (הצורות שיש כשמתחילים להרדם).2. אתם נרדמים מהר מאוד ולא מצליחים להשאר ערים - תעשו הפוך. תשארו ערים אחרי ההתעוררות ליותר מדקה (רבע שעה עד שעה). תשטפו את הפנים תתקלחו ותכתבו את החלומות שלכם.טיפ כללי - אל תדאגו ותמשיכו להתאמן ואל תנסו לעשות וילד לפני השינה שלכם בלילה רק אחרי שינה של כארבע עד חמש שעות.

Bluescale

New member
שמח לשמוע

עזבתי לזמן-מה בגלל שהייתי מתוסכל שלא הצלחתי לחזור לרמת הצלילות שהייתה לי לפני הצבא וכי לא היו הרבה חבר'ה רציניים בנושא. עכשיו אני עובד על LUCID LIVING ז"א התחלתי לעבוד על זה, בתקווה שזה יעזור לי להמשיך לחצלל. נתקעתי באיזה "חומת חצלולים" ופשוט לא מצליח יותר. זהו בעקרון. אם יש עוד אנשים שמוכנים לשמוע על השיטה אז יאללה - כי אחרת אין לי הרבה כוחות לרשום את כלל ההסבר

makron2

New member
שלום...

נשמח לשמוע פרוט על השיטה/ות LUCID LIVING לפי דעתי "חומת חצלולים" זה מושג דמיוני,עם כתיבת יומן(זכרון+מודעות טובים)וביצוע מיילד *כמו שצריך כולל WBTB - כל אלו ישפרו את התוצאות ובקלות אפשר להגיע לרמה של כמה חצלולים בשבוע. בדף הקודם בפורום יש מידע *מפורט בנוגע לדרך כתיבת יומן החלומות - מידע שלקחתי מתוך הספר "חקר עולם החלומות הצלולים" של לה בר'ג - ספר מעולה,במידה ולא קראת.

Bluescale

New member
אה... קראתי

החלק המקצועי זה לא העניין. סתם קשה לחזור אחרי שכבר שלטת בזה ברמה מסויימת. לגבי הספר - אני קורא אותו מחדש בדיוק עכשיו. לגבי השיטות - ראה את הלינק שנמצא בחתימה שלי ותקרא את עץ הנושאים שנמצא משמאל (אם אין לך בעיה עם אנגלית ולא עם האנגלית שלי
)

makron2

New member
הספר הזה...

באמת מעולה ושווה קריאה מספר פעמים - במיוחד את הקטעים בהתחלה והפרוט המדוקדק על הבסיס והשיטות. האמירה הזו כוללנית מאוד - 'סתם קשה לחזור אחרי שכבר שלטת בזה ברמה מסויימת.' לעומת זאת יש אפשרות שבזמן שאתה מנסח את המשפט הזה בצורה שונה...הוא נראה קצת אחרת.

למעלה