ווילד קרוב כל כך!

ווילד קרוב כל כך!

לפני שני לילות, כשהלכתי לישון, ממש התאמצתי לחצלל בווילד. התרכזתי בקולות של המחשב שלי ופתרתי תרגילים מתמטיים בראש (ריבועים של מספרים). אחרי כמה דקות, הרגשתי כאילו המיטה מסתובבת וכאילו אני מסתובב עם המיטה ממש מהר. אחרי זה המיטה "נעצרה", והמשכתי לשכב במיטה כשהלב שלי פועם ממש חזק, כי חשבתי שהייתי קרוב לחצלול. לאחר עוד כמה דקות, שמעתי כאילו צלחת מתנפצת חזק ליד האוזן שלי, אבל שמעתי שזה לא אמיתי. זה קרה כמה פעמים. לפעמים שמעתי את הצלחת מתנפצת קרוב לאוזן שלי, ולפעמים רחוק, ואפילו שידעתי שהקולות האלה לא אמיתיים, נבהלתי כל פעם מחדש שהצלחת התנפצה קרוב לאוזן שלי. בשלב מסויים איבדתי את הריכוז ונרדמתי (בעסה!). הייתי קרוב לחלום צלול?

לקשמי

New member
../images/Emo5.gif

למרות שלא התנסיתי בזה (בווילד) נראה שהיית קרוב לחלום צלול. בכל אופן, למרות שזה הפחיד אותך, כל הכבוד על האומץ להגיע אפילו לזה. (לסחרור ולקולות של הצלחת המתנפצת). עד עכשיו כשאני ניסיתי לעשות ווילד הפסקתי כי פחדתי רק מהמחשבה של להתחיל לשמוע קולות ולראות דברים...

jazzyjester

New member
נראה ש..

היית באמת קרוב, אבל לא יודע כמה קרוב כי חייבים איכשהו להתגבר על הפחד הזה של התופעות, וגם אתה לא אמור לרצות לישון בגדול, כלומר זה צריך להיות אחרי 5-6 שעות שינה. היה לי פחות או יותר אותה סיטואציה לפני 3 לילות, שמעתי קולות והתחלתי לראות תמונה , הכל מסביב שחור ואני עומד מאחורי איזה ש"ג ובאופק מגיע במהירות אופנוען עם בד שחור על הראש ובמקום הפנים שלו רואים שחור. נבהלתי מזה וישר התעוררתי עם דפיקות חזקות בלב. לא יודע עוד איך אבל צריכים לקבל את התופעות האלה, אבל מצד שני עם התופעה שלך היא סוג של סיוט כמו צלחת שמתנפצת באוזן או דמות שבאה במהירות אליך, איך אפשר לא להתעורר מדבר כל כך מציאותי מזה ?

יפה יפה

נשמע שהיית קרוב לחלום צלול. מצטער על זה שלא נתתי לך את הטלפון, דבר איתי בפרטי. אם אתה כבר לא גר בסביון, אז איפה? וגולי הכלב, הוא כאן לידי מקשקש בזנב :)

אני גם מכיר את "הצלחת המתנפצת"

זה קול שאתה שומע כשאתה מצליח לאבד את העירנות שלך ואז חוזר אליה וזה נשמע כמו רעש של צלחת שמתנפצת.

למעלה