ווילד מעצבן....

ליטן א

New member
ווילד מעצבן....

אוקיי, שלשום ניסיתי ווילד, וזה היה מאוד מתסכל..... הגעתי לוויברציות מאוד חזקות בידיים (הרגשתי אותם כבדות מאוד), והעיניים שלי התחילו למצמץ מהר (כאילו מתחיל חלום).....ו....זהו! ניסיתי לעשות סיחרור כשזה התחיל, ודמיינתי, וכלום לא קרה..... אתם מכירים את התחושה הזאת שאתם כאילו מסתכלים על משהו, כאילו דרך העיניים (כשהן סגורות)??? כאילו שאתם מסתכלים דרך העפעפיים (או איך שלא יקראו לזה), או עליהם.. אז כשעשיתי את זה (מה עוד אני יכול לעשות??), אז לא הבנתי בדיוק איך אני אמור להתחיל לראות חלום........ מה, סתם ככה???? אגב, היום היה לי מיני-חלום במיני-ווילד... ניסיתי ווילד, ותוך שניה בערך נרדמתי (בלי ויברציות ובלי כלום). השעה הייתה 10:30 כשנרדמתי. בחלום הייתי עם אבא שלי ועם אחותי (?!) באצטדיון כדורגל, לפני תחילת משחק בין הפועל חיפה למכבי ת"א. המשחק שוחק באצטדיון ר"ג (?!?), ואבא שלי קנה בטעות כרטיסים ליציע של הפועל חיפה. אז נכנסנו לתוך היציע, וכל האוהדים היו עם חולצות כתומות (הפועל חיפה משחקים באדום, עד כמה שאני מכיר אותם..) אז ביקשנו מהשומר שיתן לנו כרטיס ליציע של מכבי ת"א, והוא אמר ש"בגלל שהוא נחמד, הוא יתן לנו כרטיס לשם. רק בגלל שהוא נחמד" (יעני, הוא שלל כל אפשרות שאני אחשוב שזה חלום - מה פתאום השומר ביציע ייתן לי כרטיס ליציע אחר???). ואנחנו הולכים לשם, ובדרך אחותי אומרת שהיא הולכת לשירותים, ובגלל שיש לה גבס, אז אבא שלי הלך איתה, וחיכיתי להם, ושאלתי את אבא שלי אם להתחיל לחפש מקומות ישיבה ביציע.. הוא אמר שכן, אבל בכל זאת החלטתי לחכות להם, כדי שהם ימצאו אותי אח"כ.... ואז כשאחותי יצאה מהשירותים, וראיתי אותה הולכת במסדרון, פתאום משהו היה לי מוזר... והרגשתי פתאום את הידיים שלי על הבטן. ואז התעוררתי - והידיים שלי באמת היו על הבטן... (אותה תחושה)... השעה הייתה 11:00.... כלומר, לא התחלתי לחלום ישר, כי החלום הזה היה דווקא די קצר, יחסית לחלומות אחרים.. אבל הוא היה מאוד ברור ונקי, ואם היה בו משהו קצת פחות הגיוני (חוץ מזה שאחותי באה איתי למשחק כדורגל, ושהמשחק משוחק דווקא באצטדיון ר"ג, ולא באצטדיון בלומפילד, ושהשומר לא היה מתרץ את זה שהוא נתן לנו כרטיסים), אז היה יכול להיות לי חלום צלול בדרגת צלילות ממש גבוהה.... חבל, חבל וחבל..... אח"כ ניסיתי מילד, וניסיתי לשחזר את החלום בשביל לנסות לחלום אותו שוב ולהבין שזה חלום, אבל כל הזמן הרגשתי את ה"אני" האמיתי שלי (כלומר, את הגוף שלי), וזה מנע ממני לחלום..... עצות???? אגב, אלון, מזל טוב!!!! ליטן

ליטן א

New member
מה זה קשור??? חיפשתי תשובה, וקיבלתי

סמיילי....
תן לי תשובה לגבי הווילד שלי.... מה אני אמור לעשות אחרי שאני מתחיל להרגיש את הויברציות החזקות והמיצמוצים בעיניים???? ואל תגיד לי סיחרור, כי זה כמעט הרס לי את הווילד לגמרי...

ליטן א

New member
יעלה ויבוא, יעלה ויבוא....

up up up up up up up....... עולים למעלה, עולים למעלה...... אלון - תן כבר תשובה!!!! ואגב, אתה בכלל יודע למה אמרתי לך מזל טוב???? כי עוד שבוע יש לך בר-מצווה!!!

אלון ב

New member
איזה נודניק

זה בסדר אני יודע למה אמרת לי מזל טוב, לא היה קשה לנחש. בקשר ל WILD, שתי השיטות היחידות שבינתיים אני מכיר הן - לישון 5 שעות ואז לקום למשך שעה וכל זה .... ואחר כך לעשות אחד מהשנים 1. להמשיך להתתרכז או להקשיב ( במה שמחליטים עליו ) עד שהחלום הצלול מתחיל. 2. להמשיך להתתרכז או להקשיב אבל כשמגיעות הוויברציות החזקות לדמיין שמסתחררים, דבר זה מאיץ מאד את התהליך ותוך כמה שניות תמצא את עצמך בחלום צלול. אלו שתי הדרכים היחידות שאני מכיר בינתיים, שמע אני לא מומחה לשיטה הזאת ,אני מנסה בדיוק כמוך. דרך אגב מאז הפעם האחרונה שסיפרתי על כך שניסיתי את השיטה, עוד לא יצא לי לנסות שוב כי הייתי עייף מדיי כי הלכתי לישון בשעות מאוחרות וקמתי מוקדם. ביי ביי וחג שמח אלון

למעלה