ווילד מוצלח!

Variety

New member
ווילד מוצלח!

היי, היום (יום ד´) אני לא לומד (יום חופשי), אתמול (הלכתי לישון ב1 בלילה), רציתי להעיר את עצמי כמה פעמים בלילה, לזכור ככה חלומות ולהגביר את הערנות של המוח. כיוונתי שעון ל3 בבוקר. אח"כ קמתי ב10 בבוקר (כנראה כיביתי את השעון מתוך שינה), והחלטתי לא להתייאש! עצמתי עיניים וניסיתי ווילד, עם שיטת ה61 נק´ שקראתי בספר (זו שיטה להרדים רק את הגוף). לא הצלחתי איתה (לא הייתי מספיק מרוכז), ואז, שמעתי רעש מוזר, שהדרך היחידה שאני יכול ל הגדיר אותו כ - pop :) והתעוררתי. ניסיתי שוב להרדם עם שמירה על המודעות, ע"י ספירה ובשלב מסויים איבדתי את הספירה כי נדדתי עם המחשבות. כשחרה אלי מאוחר יותר המודעות - ישר התעוררתי. טוב, החלטתי שזה יהיה בזבוז לבזבז את האפשרות כאן של ווילד. נשכבתי - ונרדמתי :) אבל חלמתי שאני נוהג במכונית שלי, ממש הרגשתי את התנועה קדימה עם האוטו. זה העיר אותי. אז מיד עצמתי עיניים, וחשבתי "אני מודע" וחשבתי על הסצנה של הנהיגה. וכדי לחשמור על מודעות, ספרתי. באיזשהו שלב המודעות הייתה ממש אפסית - הייתי מודע אבל לא חשבתי על זה. ובלי שום ויברציות, בלי שום תמונות הפנוגוגיות, בלי שום כלום, הופעתי במכונית כאשר אני מודע - ניסיתי לזוז - והתעוררתי! חזרתי שוב על אותו תהליך והפעם ניסיתי גישה חדשה - אחרי שאני אחזור לאוטו אני אנסה להשתמש בהרגשה של התנועה - כדי לצאת מהגוף ולחלום חלום צלול. אבל אני זוכר שפעם אחת שחשבתי שיצאתי מהגוף באמת הייתי עדיין בחלום - אבל צלול. אז חשבתי שאני אנסה כאילו לצאת מהגוף ולהשאר בחלום. אז כשאני יושב לי ונוהג - את ההרגשה של הנסיעה קדימה (קצת אדרנלין), והגברתי אותה ע"י המחשבה בכך שאני כאילו נשכב וטס בתוך עם המכונית על הכביש אבל אני מהיר יותר. מיד הכל נעשה שחור והרגתי שאני באמת זז קדימה. הייתי ממש קרוב "לצאת מהגוף" לתוך חלום צלול מלא. רציתי "לצאת מהגוף" כדי לשנות סצנה. הסצנה של הנהיגה הייתה עדיין לא יציבה מספיק כדי שאני ממש אצא מהאוטו ואעשה מה שבא לי. כי לא יכולתי לצאת מהאוטו בצורה פיסית כביכול. הייתי צריך לייצב את החלום וניסיתי לעשות זאת ע"י "יציאה הגוף". זה מזכיר לי מה שאלון ברמן ואני למדנו מDave בפורום חלומות צלולים האנגלי (www.ld4all.com) הוא אמר שם שלדמיין שהחדר מסתובב סביבכם, ואז בסוף תופיעו בחלום. למרות שכאן, במקום לדמיין את החדר מסתובב (ניסיתי את זה בהתחלה, הצלחתי קצת אבל היה לי קשה לשמור על ההרגשה שהחדר מסתובב), ניסיתי לנצל את ההרגשה של תנועה קדימה. בכלל בשיטות של חוויות חוץ גופניות, כמה מהן הן שיטות של ניצול הרגשה ליציאה חוץ גופנית. למשל הרגשה של גלגול כדי להתגלגל החוצה מהגוף, או הרגשה של גלים (את ההרגשה של הגלים הצלחתי פעם לנצל כדיכמעט לצאת). חלומות צלולים, Variety-

דנה^^

New member
מגניב :)

שיטת ה61 נק´ שקראת בספר.. מהי השיטה? איזה ספר ושל מי? נ.ב איך זה שיש לך יום חופשי..?

Variety

New member
תגובה

הספר: Exploring the World of Lucid Dreaming מאת Stephen LaBerge, Ph.D. & Howard Rheingold ויש לי יום חופשי כי אני לומד בבצפר קיבוצי והקיבוצניקים צריכים לעבוד יום אחד ואני לא קיבוצניק אז אני ישן הרבה באותו היום. חלומות פז, Variety-

למעלה