ווילד כמעט מוצלח.

Variety

New member
ווילד כמעט מוצלח.

היי, היום ניסיתי ווילד, בצהריים, התרכזתי בנשימות, נשמתי רגוע. אחרי כמה זמן התחלתי לא להרגיש את הגוף, והייתה לי הרגשה של הסתובבות לכמה כיוונים בבת אחת. ואז, התחילו צבעים מול העיניים, וצורות שונות. במהלך זה גם הרגשתי יש שנשענת לי על הצד של הבטן. זה היה ממש מגניב, אבל בסופו של דבר, אחרי 5 דקות בערך הרגשתי שאני לא יכול יותר, ההרגשה הייתה ממש מוזרה, אז החלטתי לקחת את זה צעד אחר צעד. היום, כשאני אלך לישון מאוחר יותר, אנסה שוב, להתקדם קצת יותר.

LucidGuess

New member
זה ממש מתסכל!

בשבועיים האחרונים ניסיתי כמה פעמים ווילד בעזרת מוסיקה או התרכזות בנשימות והגעתי לשלב של הוויברציות החזקות אבל בשום אופן בשום נסיון לא הצלחתי להיכנס לחלום הצלול וזה ממש מתסכל! ראיתי בפעם האחרונה ( לפני שני לילות בערך ) ממש את נוף החלום מאד ברור מול העיניים אבל בשום שיטה גם בעזרת ה"סיחרור" לא הצלחתי להיכנס פנימה ורק ראיתי אתהכל מבחוץ! אוף זה ממש מרגיז! Lucid

tomer321

New member
ויילד בפעם הראשונה

אתמול החלטתי לנסות את שיטת הויילד בצורה רצינית. ישנתי 5 שעות, קמתי, שטפתי פנים, נכנסתי לאינטרנט והתחלתי לקרוא דברים שקשורים בחלומות צלולים. אחרי חצי שעה חזרתי למיטה והתחלתי לספור עד 10, כשבתום כל ספירה אמרתי בלב "אני הולך לחלום חלום צלול"....אשכרה השקעתי ועשיתי הכל בדיוק כמו שצריך, אחרי כ- 20 דקות הרגשתי את כל הגוף שלי נרדם בפתאומיות ונעשה כבד, יחד עם הכבדות הייתה תחושה מאוד מוזרה וכיפית...אבל זהו..לא יותר מזה!! מתסכל מתסכל..אבל אני לא הולך להתייאש! אני הולך לעשות את זה כל יום עד שאני יצליח...רק שאלה אחת: יש כאן מישהו שאשכרה הצליח להיכנס לחלום צלול דרך WILD? אם כן בבקשה לפרט כי עדיין לא קראתי על אחד כזה...תודה

LucidGuess

New member
לי היו לא מעט כניסות בעזרת ווילד

בעבר עד לפני כמה חודשים היו לי הצלחות מאד יפות בעזרת ווילד, זה מוזר, שניה אחת אתה במיטה ושניה אחרי זה פתאום אתה עומד איפשהו בחלום צלול, חבל שאני לא רושם יומן חלומות כי אז הייתי יכול לספר לך יותר פרטים מהחוויות האלה... Lucid

Variety

New member
תגובה

ע"פ מה שאתה מתאר, אין לך מה להיות מתסוכל, אתה הדעת לשלב יותר מתקדם ממני, לשלב בו מתחילה בניית החלום. קראתי בספר Exploring the World of Lucid Dreaming מאת סטפן לה-ברג´ שבשלב בו מתחילה להבנות סצנת החלום, שלפעמים עדיף לא לעשות כלום. אפילו לא לחשוב על כך שהחלום נבנה, פשוט לראות מה קורה, ולחכות. לא לחשוב על זה יותר מדיי. ככה אנחנו לא מפעילים מחשבה ונותנים לסצנה להבנות לגמרי עד לשלב שאנו נמצאים בתוכה. והסיבוב לאו דווקא עוזר.

Variety

New member
תגובה

זה ממש מוזר, לרוב בווילד לוקח לי המון המון זמן, איזה שעה, שעה וחצי, אבל כאן לקח לי חמש דקות. אני מניח שזה בגלל שהייתי מאוד מרוכז, נשמתי נכון, נשימות מרגיעות כאלה, בעזרת הסרעפת. נשמתי עד הסוף והוצאתי את האוויר.

fcfighter

New member
או שפשוט התרגלת...

מנסיון שיש לי במדיטציות הזמן שלוקח לי להגיע ל-"זמן פסיכולוגי" (כך התופעה מכונה בספר "סת", לא שאני קורא אותו... פשוט שמעתי על כך, זאת מעין הרגשה כזאת מדהימה, בכל נשימה אתה מרגיש את האנרגיות שיש לך בחזה...) התקצר, בפעם הראשונה עברו 25 דק´ עד שהרגשתי משהו, ועכשיו לוקח לי בערך רבע שעה, אני עושה מדיטציה פעמיים בשבוע. ממה שתיארת זה נשמע מגניב, אני גם מתכנן לנסות את זה, כל הכבוד! ובהצלחה.

למעלה