וויכוח מישהוא רוצה להתווכח איתי בצורה אחרת לא מוכרת לכם דוס itzikka@gmail.com
M mpblackmoon New member 6/5/07 #1 וויכוח מישהוא רוצה להתווכח איתי בצורה אחרת לא מוכרת לכם דוס [email protected]
B barr1969 New member 6/5/07 #5 אני חושבת שהוא מתכוון שנתחיל סוף סוף להבין שמלבד מפגשים פתטיים, יש חיים וירטואליים, כאלה שמתקיימים בתריסים מוגפים, בשעות שהאישה יוצאת לפרנס את המשפחה.
אני חושבת שהוא מתכוון שנתחיל סוף סוף להבין שמלבד מפגשים פתטיים, יש חיים וירטואליים, כאלה שמתקיימים בתריסים מוגפים, בשעות שהאישה יוצאת לפרנס את המשפחה.
מ מתלבט13 New member 6/5/07 #3 מותק כל צורות הויכוח מוכרות ומאוסות עד לזראץ אתה הנודניק המיליון שלוש מאות ארבעים ושתיים אלף, חמש מאות עשרים ואחת. ספרתי.
מותק כל צורות הויכוח מוכרות ומאוסות עד לזראץ אתה הנודניק המיליון שלוש מאות ארבעים ושתיים אלף, חמש מאות עשרים ואחת. ספרתי.
ל לי קאו0בלי השור New member 6/5/07 #4 רגע רגע.. כנס שניה לבלוג שלו/ה http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?entryid=937046&passok=yes
U uri80 New member 6/5/07 #6 ../images/Emo6.gif אולי הניחוש שלך לגבי הגרביל לא כזה רחוק מהמציאות... העיקר שזה "לא מוכר לנו"
צ ציפור דרור חופשייה New member 6/5/07 #11 וואו..... הייתכן כי מדובר בקוקסינל המתגעגע לעברו כאשה??? ולכן מחפש על מי לפרוק את תסכוליו המינים???
נ נופל חופשי New member 6/5/07 #8 אני רוצה! מכיר את זה? כנכון לא נכון כנכון וכנכון לא נכון ולא נכון כן נכון לא נכון נכון לא נכון לונכון אההה.. ניצחתי נסה את זה, זה ענק
אני רוצה! מכיר את זה? כנכון לא נכון כנכון וכנכון לא נכון ולא נכון כן נכון לא נכון נכון לא נכון לונכון אההה.. ניצחתי נסה את זה, זה ענק
א אנדרiאיד New member 6/5/07 #9 איזה יהודי אתה תחשוב! במקום להחזיר בתשובה יהודי אחד. תחזיר במכה פורום שלם!