וויכוח

וויכוח

שלום לך גם לך ברכות, הבאתי לך את המזוודה. היית שם? בוודאי. אז ראית? בוודאי לא מאמינה... הניחי את המזוודה בצד. אל תאמיני, אבל אני ראיתי! איך היה? מדהים נהנית? מאד! מה עשית? הכל, לא פספסתי דבר באמת? לא, בצחוק, בוודאי שבאמת. עשיתי ה-כל לא מאמינה. את? את, עשית הכל? אוף, איזה מעצבנת. אמרתי שכן, אז כן! לא פספסתי דבר. אז ראית אותו? בוודאי שראיתי. לא מאמינה אל תאמיני, אבל אני ראיתי אני לא אוהבת את החיוך שלך מה אכפת לי? אני נהניתי מכל רגע ואת אף פעם לא אהבת חיוכים... בייחוד לא את שלי אל תעליבי, ספרי לי איך היה זה מה שאני מנסה לעשות, אבל את לא נותנת לי, ואני לא מעליבה אני אהיה בשקט ספרי לי בבקשה טוב. נכנסתי, את יודעת לא היה קל להגיע לשם אז את באמת היית שם? נו? מה עכשיו? הרי אמרתי לך שכן אני לא מאמינה אל תאמיני. את רוצה לשמוע או לא? כן, כן, רוצה ספרי כבר נכנסתי... לא היה קל להגיע גם לא להיכנס היו המון פרחים בוודאי שזה לא קל... היו הרבה? היו המונים, אבל נדחפתי רציתי כל כך... פסעתי בזהירות חשה ונושמת את הכל את נדחפת? לא מאמינה לך אל תאמיני, אבל לא סתם נדחפתי-דחפתי! רגע, מה הקשר לפרחים בכלל? הרי פרחים קשורים אליו.. את הרי יודעת אני לא מבינה אל מה את מדברת איך תביני... עזבי את הפרחים, מה היה ספרי כבר אם תפריעי לי אני לא אספר לך כלום ואי אפשר להניח את הפרחים בצד... בוודאי שלא תספרי כי לא היית ועזבי כבר את הפרחים לא צריך אני לא אספר לך, אבל הוא מרשים ומדהים... והריח של הפרחים... רגע! אז כן ראית אותו אמרתי לך שכן אבל את חסרת אמונה את אני? מי שמדברת את יודעת, לא אכפת לי מה את חושבת אני ראיתי וזהו אז ספרי לי כבר לא רוצה למה לא? כי את לא מאמינה לי ואת הורסת הכל אני כן מאמינה ואת היא זו, שהורסת תמיד... נגעתי בפרחים ואחר כך נגעתי... בו.. הרגשה מיוחדת... את יודעת... לא, לא יודעת ולא מאמינה לך הנה את רואה? אמרתי לך שאת לא מאמינה.. ואיך שתדעי? קחי את המזוודה תפסיקי ללגלג עלי,ספרי לי, ספרי כבר לא רוצה, אי אפשר ככה למה לא? ומה המזוודה קשורה לכאן? כי מי שלא מאמין לא יוכל להבין... והמזוודה בשבילך... תתחילי לארוז מה יש כאן להבין? ומה הקשר לאמונה?? הפכת לי למאמינה פתאום? זה בדיוק העניין ... מי שלא מאמין לא יוכל להבין את נשמעת מבולבלת. את שיכורה? ותעזבי כבר את המזוודה אני בהחלט לא, אני מנסה להסביר לך ... הרחת אותו פעם? ואוו זה כמו להשתכר מה להשתכר מי השתכר מה את מנסה להסביר לי? שמי שאין לו אמונה לא יוכל להבין, להרגיש ולראות.. קדימה קחי את המזוודה אה, אז לא ראית דיי אני הולכת רגע אל תלכי ... ראית אותו? לא רק ראיתי, הרגשתי אותו, בו, החזקתי אותו, נשמתי אותו, הרחתי אותו, אבל את לא תביני אני באמת לא מבינה... ידעתי שלא תביני... אני הולכת אז לא ראית אותו? אני ראיתי אותו, את - לא תראי אותו לעולם למה את מעליבה? אני בכלל לא, אני פשוט אומרת את האמת אז? אז, אני הלכתי ואני ראיתי, נשמתי, הרגשתי ואהבתי באמת? לא, בצחוק... את מבלבלת אותי.. תניחי כבר למזוודה... טוב אני עושה , כך יהיה לך על מה לחשוב עכשיו ובעוד הרבה זמן כשכבר לא תהיי כאן... אני הרגשתי.... אני אוהבת ... אני – הולכת ... רגע... מה פתאום אוהבת... מה זה קשור לעניין? היי רגע מה פתאום? אני לא מאמינה! מה יש אסור לי? ואל תאמיני, לא ביקשתי שתאמיני לא קשור לאיסורים, אבל את אוהבת ?? את מי את מה? לכל הרוחות! כן! אני! מה כל כך קשה כאן להבין? ותעזבי את הרוחות בצד. את בטוח שיכורה... אני לא מבינה, אני לא מאמינה אל תאמיני, אני הלכתי... את אוהבת להרוס נכון? רגע, רגע אל תלכי כל כך מהר... מי הורס על מה את מדברת שום רגע... אני כבר איננה. ואת! לא תהרסי הפעם! חכי רגע, בואי נדבר על זה, ספרי לי לא מתכוונת לספר לך יותר כלום – אני הלכתי, אל תבואי אחרי! אל תשכחי לקחת את המזוודה כשאת עוזבת ! היי... רגע... היי... אל תרוצי... היי... - - - הלכה... אוף... בלבלה אותי לגמרי ... אז היא ראתה או לא... ומה הקשר לפרחים ולו? ומה הקשר לכך שהיא אוהבת? אוף, אני הולכת גם .... הלכה?? ברוך השם... הפעם היא לא הצליחה להרוס ניצחתי!!! אני... ראיתי הרגשתי הרחתי נשמתי הייתי שם אני ... יודעת!!
מוקדש ל-ד´ מכל ה-

פגישה, חצי פגישה...

מה בעצם היה שם? האזכור? "פגישה חצי פגישה, מבט אחד מהיר, קטעי ניבים סתומים - זה די... ושוב הציף הכך, ושוב הכל הסעיר משבר האושר והדוי. אף סכר שכחה - בניתי לי מגן - הנה היה כלא היה, ועל ברכי אכרע על שפת אגם סואן, לשתות ממנו לרוויה!".

אפשר גם אחרת

אכן... ושוב סער הכל - - - בניתי לי מגן - - - גדול!!! ואם רק היה לצידי הפסנתר שלי... הייתי מנגנת לי... שא ברכה ורק טוב!!!

מתוקית.

New member
גחלולה

נשבעת לך קראתי הכל ממש מהתחלה ועד לאות האחרונה קראתי ציפיתי אולי בשורה הבאה היא כבר תגלה משו אוףףףף רק בסןף בסוף גיליתי שזה בכלל מיועד ל- ד. נו ידעתי זה למה לא הבנתי כלום
העיקר שההיא לא הצליחה להרוס והעיקר שחושייך מחודדים מוואה ושבוע קסם ג´ול

מתוקיתתתתתתתת

זה בכלל לא משנה למי זה מיועד העיקר הכוונה
.. וזה מיועד לכל אחת ואחד מאיתנו... וחושיייי מחודדים מתמיד... בעיקר משושייי
והיא.. לא תצליח להרוס הפעם... נתתי לה את המזוודה.. רק טוב!!!

יודע ש...

New member
גחלילית קסומה

ואווווווווווווווווווווו זה משהו לא יודע מי זה ד´ אבל את נפלאה יום נפלא לך

גחלילית קסומה ..

לא הבנתי אף מילה .. על מה הויכוח .. ומי זה ד´ .. ? על מה פשר התעלומה .. נא ספרי לי בבקשה .. אוהבת שרון

שרוניייייייייייי../images/Emo24.gif||

הוויכוח.. הוא על המהות.. על הקיום.. על החיים ועל עוד כל מיני דברים... ה-ד´ הוא הבאר שממנה נשאב הרעיון... ואני בטוחה שאת מבינה... הרי כל אחד לוקח מה שמתאים לו, מה שהוא מבין... כך גם אני והיא .... רק טוב!!! מחזיקה לך אצבעות ומשושים...

למעלה