וויכוח על מאגיה:

wicca_sphere

New member
לא שמת לב לכותרת שלי כנראה..

זה היה: וויכוח על מאגיה. אבל חבל שאתם משאירים כזה רושם של "אנחנו ילדים קטנים שמתעסקים בדברים כמו של די אנד די"... אם בני אדם היו יכולים להתמיר חומר לצורה חומרית אחרת בעזרת אנרגיה בלבד, המצב הכלכלי של העולם היה מתמוטט ממזמן והייתי שומע על אנשים יותר עשירים מביל גייטס... עפ"י התאוריה הנ"ל, כל אלכימאי מנוסה יכול ליצור חומרים או להתמיר לא? תגידו לי.. נראה לכם שפוי?! (אבל אצל ג´סטין אני מקבל את זה הוא בן שלוש
) עזבו את הדיון, הוא בלתי פתיר, אלא אם כן בפגישת הפורום שתתקיים בחגים, (והיא אכן תתקים כי אני אדאג לפרסם את הפגישה חודש מראש עם שעה ותאריך מדוייק ככה שלכולם יהיה נוח) יש ברצונכם להדגים את היכולת הזו? שלכם wicca sphere

Justin Angel

New member
תגיד לי

אתה על סמים? כי אני לא רואה שום סיבה לכזה דיבור ברמה של ילד בן שנתיים , אם אתה לא. תראה, בתור התחלה אני שחקן משחקי תפקידים כבר 11 שנה (!), ואני אומר לך שה"התגשמות" של חפצים היא לא חלק משום משחק. אני משחק את רוב השיטות שנבראו ואין את זה באף אחד מהם. אני לא יודע כמה זמן לוקח להכשיר אלכימאי , אבל דרואיד לוקח בין 8-20 שנה, בבמוצע של 16. אז תבין, אנשים לומדים את זה 16 שנה בלב מלא. אתה חושב שמישהו מקדיש 16 שנה אם לא תהיה לו אמונה מלאה? ואל תענה לי "כן" , כי אתה לא חי אפילו 16 שנה. ולא צריך להיות אלכימאים בשביל לבצע "הגשמה"... אני ראיתי דרואיד וגורו שיודעים לעשות את זה. כמובן, שכל אחד עושה את זה בדרך שונה. תראה, תמשיך לקשקש על זה שזה לא נכון כמה שאתה רוצה. לפני שנתיים לא היית מאמין שאפשר לרחף באוויר , לא היית מאמין שאפשר לעשות כזה דבר כמו טלקניזיס , ופחדת למוות מהמילה "שטניסטים". בעוד שנתיים , מי יודע במה תאמין?

nepthys

New member
"אני ראיתי גורו"

לא יודעת למה, אבל המשפט הזה מפריע לי.. נשמע כמו תוכנית בערוץ 2.. וזה לחלוטין לא בנושא שלכם, אבל עדיין.. ובקשר לנושא - אני עדיין חושבת שזה שטויות גמורות ומסכימה לחלוטין עם ספירי..

wicca_sphere

New member
חחחח.. זה אחד הדברים היותר מבדרים

ששמעתי הזמן האחרון... אני מדבר על שתיים: די אנד די: בדיד של התמרה, הוא בצבע ירוק עד אפור ומאפשר לך הממם... להתמיר דברים!
! כנ"ל בלחש יצירת מזערית ויצירה כללית. (כל הדברים הנ"ל מוזכרים במהדורה השניה והשלישית וגם במדריך לשה"ם של המהדורה השניה) אבל אני ממש לא רוצה לרדת לרמה של משחקי תפקידים. אל תכניס לי פוביות ואתה מדבר על משהו שלו בשטח שלך: הלב שלי
שטניזם לא מפחיד אותי, טלקניזס אני מאמין מגיל 2... ועכשיו לקטע המבדר: לרחף באוויר? מכשף? תבין, אם אורי גלר עושה מיליונים מטלקניזס ומחימום פשוט בעזרת אנרגיה... אתה יודע מה היה עושה אדם שמרחף? אבל שוב אין בעיה בכלל, אני משוכנע שאתה תשמח להדגים לנו כדור-אש וריחוף במפגש שלנו שאני מארגן בחגים, כולנו נשמח לראות ולהתרשם. ואם אני טועה, אני אתנצל כשאני אני אראה שאני טועה, ואני אפילו אביא לך חבילת שוקולד!
! אבל עד אז, כל עוד אתה לא תוכל להוכיח את זה שזה קיים, ואני לא יוכל להכויח שזה לא קיים, בבקשה ממך ג´סטין עזוב את הדיון הזה, הוא בור ללא תחתית

nepthys

New member
משהו אחר

אם אדם יודע לרחף, והוא כל כך אדם רוחני וטוב שהוא לא יעשה מזה כסף, אז הוא לפחות יהיה טוב לב מספיק כדי ללמד אחרים, לא? ולכן - מה שיקרה זה פרסום עצמי, ואנחנו לא היינו יושבים כאן ותוהים אם זה באמת קורה או לא.. ואגב ספיירי - שלחתי אימייל בנוגע למיתולוגיה המצרית.

wicca_sphere

New member
תודה רבה! ודבר אחרון בקשר לנושא:

אני פשוט לא יכול להתאפק מלהגיב
אדם שיודע לרחף לא דווקא כי הוא רוחני, אלא כי הוא עוצמתי מאוד ובעל כשרון. לא רק מי שבעל לב טהור מצליח במאגיה וכישוף, אלא כל מי שפשוט טוב בזה ומאומן, בלי שום קשר לכמה רוחני הוא, אלא לעוצמתיות שלו. תראי את אליסטר קרולי, תראי נקרומנסרים וגואטים למיניהם... טוב בואי נעזוב את הדיון הבלתי פתיר הזה (עד המפגש כמובן שבו חברינו ישמחו להראות לנו שהם צודקים) אנא: עזבו את הדיון הזה

darkmage

New member
חכה אתה בקטע של d&d

כי פשוט כשאני חושב על זה למה אחד שפתח אתר למיסטיקה ואני מעריך שאתה יודע בזה משהו אדם שמבין בכוחות ה"אפלים"(קסם וכו´) ויכול לבצע כשפים למה שיתעניין במשחקי תפקידים שבהם אתה רק מדמיין הכל

wicca_sphere

New member
כנראה דברי לא הובנו כשורה

אני שיחקתי בעבר משחקי "די אנד די". ויש הרבה מאוד מאגים שלא שמם לב להבדל שבין מאגיה לבין ההמשחק תפקידים "די אנד די" וחושבים שאפשר לעשות דברים כמו במשחק (דבר שגורם לאנשים לחשוב שכל המאגים הם בעצם חבורת מופרעים שלא התבגרו) אני כבר לא משחק די אנד די, וחוץ מזה מה הקשר בין המשחק לידע או הכישורים שלי? מהקווה שהבהרתי את עצמי wicca sphere

nepthys

New member
אל תקרא לזה "אפל"..

וזה שאנחנו עוסקים בכישוף לא אומר שאנחנו לא נהנים ממשחקים.. לא הבנתי את הקשר..:)

darkmage

New member
לא התכוונתי אפל

אבל אם תסתכלי בשם שלי תביני למה פניתי לאמונות על כל שמותיהם כך

wicca_sphere

New member
DARKMAGE אתה:

פנית למאגיה מאיזה סיבה? לשימוש ל"רוע"? (אל תפחד לדבר בכנות, כל אחד פה בגלל מטרה אחרת לומד)

darkmage

New member
לא לא ממש

אני מרגיש כאילו אני צריך להושיע את העולם או משהו (נו אתם מבינים למה אני מתכוון)אתם יודעים משהו כמו יעוד ואני מרגיש את זה מגיל צעיר ואני חושב שע"י הקסם אני אדע מהו

nepthys

New member
דווקא לפי מה שהבנתי ממנו עד כה,

הוא פשוט אוהב את הסטייל..

Justin Angel

New member
אמממ...

הלחשים האלה והבדיד הזה לא זכורים לי... גם הם לא רשומים במיוחד באף אחת מ20 החוברות שלי :) אני טיפה עסוק בחגים... בראש השנה חברה שלי באה לישון כאן, בסוכות אני נמצא באייקון ובטמ"י , וביום כיפור אני עושה מה שאני עושה כל שנה. אני יוצא חמוש בארבעה גרזנים (שתיים בתיק, ושתיים במחזיק בד שמחזיק אותם למותניים) ומאיים על החרדים שאם הם לא מורידים את הנעצים מהכביש אני מעביר להם את זה דרך הבטן. לרוב זה פועל... ושזה לא פועל הם רצים בצרחות אימה. בכל מצב אני יוצא שמח. או שאני פשוט אשב עם גיימבוי באמצע המדרחוב השנה, בזמן שאני אוכל פלאפל. בכל מקרה תמצא תאריך שאני פנוי ואני אשמח להגיע.

DREKAR

New member
בן 3?!?!?!

איך לעזאזל אם אתה בן 3 אתה יודע להכנס למקום הזה בכלל...? וולכתוב.... DREKAR THE DEMOLISHER

CAT4

New member
תובשה

1)ניתן לשנות דברים מסוימם לאחרים אבל לא כול דבר לאחר. לא עולה לי רעין בראש אבל אפשר להפוך דבר לשני רק אם הדברים הראשונים מכילים את החומרים שמינו עסוי החומר הסופי. אי אפשר להפוך אוויר לזהב כי הוא לא מצוי שם. אבל אפשר להפוך ארד לזהב כי הוא מצוי שם. 2)הזמן הוא יחסי ונין לעקב אותו אבל לא לעצור אותו לחלוטין ניתן לעקב אותו עד שמשח מעוף כדור היה כמו חצי שעה של יומנו. 3)אי אפשר לקבל ידע וניסיון את שני הדברים האלו חייבים ללמוד ולתרגל. אין קצורי דרך בענין אתה יכול לקבל ידע בסיסי אבל לא יותר מיזה אל אם כן נולדתו איתו מגילגול קודם. Y.G.A the CAT

למעלה