ווייייייי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
ווייייייי

שמבטאים כ WEEEEEEE ולא WHYYYYYY שלום! לא קראתי את הפורום/ספר אבל הארבע ההסכמות שלמעלה רשומות להן בהתנוססות גאה זכו להערצתי חוץ מלראשונה שגרמה לי לבעיות מסוימות למרות שזה היה בגלל שהאנשים שקראו את המילים שנרשמו באופן לא נכון לקחו את מה שנרשם באופן אישי כך שגם הם חטאו אבל אהבתי את הרעיון וחשבתי שלא יזיק לשתף אחרים באהבתי לא מזיקה זו.
שלום

יה-יה

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ראיתי אותך (לא ממש אותך, אלא הודעות שלך...) אי שם פה באיזור ואני שמחה שחשבת שלא יזיק לשתף אחרים באהבתך לא מזיקה זו
תסביר קצת את השורה שלך על ההסכמה הראשונה. לא כל כך הבנתי למה התכוונת. תרגיש כמו בבית (הכוונה, תכין קפה, במילים עדינות
)
יה-יה.

IC4

New member
IC runs over to the kitchen

אחד קפה אחד הפוך אחד שחור אחד נטול קפאין אחד נטול סוכר אחד נטול מלח ...אההההההההה ההסבר הוא שאני רשמתי דברים באופן די RECKLESSLY ואנשים שלא הכירו את אופן הניסוחים שלי לקחו את זה כהעלבה למרות שאני אף פעם לא מתכוון לזה, פשוט כשאנשים אחרים אומרים דברים כאלה אז הם כן לרוב מעליבים ולכן הסיקו שגם אני מנסה לפגוע בהם. כלומר הטעות היתה גם שלי. במובן מסוים.

deep ocean

New member
זה נכון

אתה לא שמרת על טוהר המילה (ההסכמה הראשונה) ואני לקחתי באופן אישי את המילים שלך (ההסכמה השנייה) ואגב, בעקבות זאת, עברתי תהליך מופלא ביותר, בו השתחררתי מהרבה כאבים, כך שבעצם אני מודה לך!! כן כן!
טוב, לגבי תוכן ההודעות, אשמח אם אף אחד מאיתנו לא יפרט אותן.
ואגב, אני ממליצה לך לקרוא את המאמר, מהן ארבע ההסכמות יום טוב
מיכל

deep ocean

New member
ואגב, לא הייתי מגדירה אף אחד מאיתנו

כחוטאים....אלא כבני אנוש

IC4

New member
אהה..."אנחנו רק בני אדם"

כפי שאמרתי כבר פעם במוק"א, שזה די מטריד שיש אנשים שמתרצים את זה כרק בני אדם ולכן אנחנו עושים שגיאות בעוד שזה גם ההיפך נכון כלומר אנחנו בני אדם FOR CRYING OUT LOUD יש לנו מחשבה מפותחת יותר לדעתנו לפחות מאשר יצורים אחרים... זה האחריות שלנו לנסות שלא לעשות טעויות מענין אם איזה כלב שמשתין על עץ של כלב אחר אומר "וווף ווף! סליחה ווף! אני רק כלב!"

דההבהה

New member
מרגיז ואפילו מאוד...../images/Emo123.gif

אכן מטריד אבל הרבה יותר מטריד ואף מרגיז שישנם כאלה שלא לוקחים אחריות כי הכל בידי אלוהים!!! לטוב ולרע זה לא נתון לשליטתם... ולך תבוא אליהם אח"כ בטענות עוד דבר מה, אני חושבת שבנושא הנ"ל העולם מתחלק לשניים: אלה שמאמינים באלוהים ואלה שמאמינים בעצמם לדעתי, לאלה שמאמינים באלוהים הרבה יותר קל כי יש להם אל מי לפנות ואת מי "להאשים", בעוד לזה המאמין בעצמו יהיו לבטים אדירים לפני כל החלטה כי הוא (לפחות עפ"י אמונתו) קובע את גורלו ובסופו של דבר יאשים רק, אבל רק, את עצמו. לכן, ההסכמה לעשות את הBEST שלך, פותרת את הבעייה, לפחות חלקית, כי ברגע שאתה מאמין שעשית ככל יכולתך, אפילו את עצמך כבר לא תוכל להאשים ואז תחיה עם עצמך בשלום
אני לא חושבת שאי פעם זיבלתי ת´שכל כל-כך הרבה... אבל אני עומדת מאחורי כל מילה!!!

IC4

New member
שכחת את האנטי-צד

כלומר הצד שאינו אף אחד מהצדדים - אלה שלא מאשימים אף אחד האנשים הסגולים חוץ ממה שאמרת יש אנשים שאחר כך יחשבו שמה שהם עשו בעבר לא היה ה BEST .. חיים בהכחשה בגלל שמישהו החליט להידרס ביום שישי ואנחנו לא השגחנו עליו ולא אמרנו לו לחזור הביתה עד 9 בערב. --- למה ישר להאשים ? להמ כולם כל כך אופנסיבים?

למעלה