ווידר ממציל את צ'ואי?!?!

יואב 1980

New member
ווידר ממציל את צ'ואי?!?!

האמפריה שניה לפני שמקפיאים את האן צ'ואי מתחיל להשתולל ובובה פאט בא לירות בו ואז ווידר מוריד לו את הרובה! מה לעזאזל זה היה אמור להביע??????????????????????

Another Girl

New member
המממ....

אולי הוא רצה לקחת אותו בשבי- אולי לא בשביל לחקור אותו,אבל לענות אותו,סתם בשביל הכיף. אולי הוא חשש שאם הוא יירה בצ'ואי האן בעצמו יתחיל להשתולל, מה שייאלץ אותם לפגוע בו,מה שיהרוס את התכנית שלו להקפיא אותו... ואולי הוא פשוט לא רצה שהאן או ליה ייפגעו בטעות...

Padme Amidala

New member
או ש.. ../images/Emo58.gif

אמרו שצ'ואי יהיה בסרט השלישי... אולי שם אנאקין והוא יכירו, ומשם ווידר יזהה אותו? נשמע דווקא מעניין...

Another Girl

New member
יש בזה משהו ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

בכל אופן אם הם מכירים,הם כבר זיהו זה את זה ב"תקווה חדשה". אבל אולי עבר ביניהם איזה
.

יואב 1980

New member
חשבתי על זה אבל...

ג'ורג' לוקאס כתב את התסריט לפני שהוא כתב את החדשים, אומנם היו לו אז קווי מתאר של מה בערך יהיה בהם אבל אני לא לגמרי סגור על העיניין הזה. (של אנאקין וצ'ואי)

Mor L

New member
הימור שלי

אל תתפסו אותי מילה במילה, אבל אני חושבת שבאימפריה מכה שנית ויידר היה, איך נרקא לזה, אצילי. הוא פשוט היה אצילי ולא רצה שפיכות דמים מיותרת. עובדה היא בסעודה שלאנדו הוביל אליה את האן וליה, ו-ווידר חיכה להם שם. ראיתם שווידר לא התרברב בכוח אלא היה מאופק ורגוע (קול). אני חושבת שמהדרך שבה לוקאס בחר להציג אותו בסרט הזה היא לא באלימות אלא בשיקול דעת. ולכן ייתכן שהוא לא רצה להרוג את צ'ואי מכל הסיבות שאמרתם, ואולי הוא הרגיש שאין לו מה להוכיח לאף אחד אם יירו בצ'ובאקה, ולכן עצר את בובה פט. מי שהבין שיגיד אני.

MajorWinters

New member
או שאולי פשוט../images/Emo19.gif

ירייה אחת הייתה גוררת לעוד יריה ועוד יריה ומשם קרב יריה. לויידר לא היה אינטרס שזה יקרה!

funkey monkey

New member
בובה פאט כעיקרון שונא את ווידר.

יש את זה בהרבה מאוד ספרים, הרי תזכרו כשהוא היה ג'דיי הוא נלחם באבא שלו והרג אותו. אני מניח שבובה יודע מי זה ווידר (כאילו, הוא יודע שאנאקין זה ווידר), וגם בובה מאוד חזק עם הפורס.

Lu Tze

New member
התיאוריה שלי:

ווידר רצה לשלוט במצב. הוא לא *אישר* לפאט להרוג את צ'ואי.

funkey monkey

New member
כמה טפשי מצידי.

אכן וינדו הרג את פאט, אבל התכוונתי שאנאקין נלחם נגדו בכל מקרה. לא יודע למה, אבל יש כמה קומיקסים שמוזכר שהוא שונא אותו.

סידיוס

New member
לא

אל תנסה לצאת מזה.. אנאקין לא נלחם מול ג'אנגו פט אף פעם. אפילו אובי ואן ראה אותו בפעם ראשונה, אנאקין היה צמוד לאובי. אחרי שזאם ווסל נהרגה ראו את ג'נגו עולה ב "JET PACK" שלו... הם יכלו לזהות אותו כבר אז. אז אתה פשוט טועה פה

סידיוס

New member
לא

אל תנסה לצאת מזה.. אנאקין לא נלחם מול ג'אנגו פט אף פעם. אפילו אובי ואן ראה אותו בפעם ראשונה, אנאקין היה צמוד לאובי. אחרי שזאם ווסל נהרגה ראו את ג'נגו עולה ב "JET PACK" שלו... הם יכלו לזהות אותו כבר אז. אז אתה פשוט טועה פה

יואב 1980

New member
אני חושב שהבנתי מה קרה שם!

כל הסיפור שם היה לתמון ללוק מלכודת ואם בובה יהרוג חצי מהמלכודת אז לא ברור איזה השפעות יהיו לזה ולכן (לדעתי) ווידר לא נתן לבובה להרוג את צ'ואי.

למעלה