ווידוי

DH1212

New member
ווידוי

כל פעם שמשעמם לי, רע לי, יש לי קצת זמן או בא לי לצחוק
אני רואה את ההופעה הלייב של רוסיה!
אני פשוט לא שולט בעצמי! זה כל כך מצחיק! אני מת שזה יעלה לגמר סתם בשביל הבידור!

ועכשיו ברצינות: מה הסרט שם? איך שלחו את השבורה הזאת ולמה? זה דיי ברור שהיא לא זמרת בשום צורה (ועוד זוכרים שהתווכחנו על אם אימרי זמר? סתכלו מה זה אחד שהוא באמת לא זמר!), זה קרקס מוחלט מה שהולך שם, זה שם את רוסיה לכל עלבון שקיים (וגם ככה המערב מתחיל לעקם את העין כלפי רוסיה)
אז למה? מה הוביל לבדיחה הענקית הזאת?

Rori90

New member
בדיוק מה שעבר לי בראש

אני באמת לא מבינה את רוסיה. מדינה כל-כך חזקה בתחרות שעם כל האנטי שיש כלפיה, והמקום הכי "גרוע" שהגיעה אליו ב-6 השנים האחרונות הוא מקום 7 (לעומת ישראל שהמקום הכי טוב שלה בעשור האחרון הוא מקום 9 ו-4 שנים רצופות בהן בכלל לא העפילה לגמר), מדינה שבאירוויזיון 2016 הלכה על כל הקופה ואף זכתה בטלווטינג (אבל אז קיבלה ברקס מהשופטים). ברור לכולם ששליחתה של יוליה שנה שעברה היתה בשביל לעקוץ את אוקראינה ולהוציא אותה בצורה מכוערת כמדינה שלא נותנת לזמרת נכה ומסכנה להיכנס לשטחה, אבל מה פשר ההתעקשות לשלוח אותה גם השנה? עניין של כבוד כלפיה? כי כבוד כלפיה ממש אין כאן, היא תקבל בוז עצום ורועם (אלא אם כן הכל הצגה ותרגיל יח"צ מתוחכם של הרוסים ובעצם בליסבון יוליה פתאום תשיר כמו זמרת אופרה ובעצם כל הזיופים שהיו לה עד עכשיו היו הצגה בשביל שנהיה בשוק
)

GM1988

Well-known member
לא יודע באשר לשנה שעברה

אבל הבטיחו לה שלאור הנסיבות שקרו, היא תסע השנה לייצג את רוסיה.
החליטו להיות הוגנים איתה, בסדר, אבל איפה הם הוגנים כשהם שולחים אותה עם שיר שהיא לא יכולה להחזיק בלייב? לפחות שהיו כותבים לה משהו ברמה הסבירה ופחות מתאמץ.
יותר מכל אני לא מבין את בעלה.
הוא לא רואה שעושים ממנה צחוק או מה?
מילא הצוות שלה שחושב בכוונים אחרים לגמרי, אבל הוא, שמכיר אותה קצת יותר טוב מהשאר ונשאר בסופו של יום איתה לבד, לא יכול להגיד לה כמה דברים על מה שקורה?
לא מבין את זה.

Rori90

New member
אולי הם באמת ובתמים חשבו שהיא יכולה להחזיק את השיר בלייב

ועם בעלה לעולם אין לדעת מה קורה. אף פעם אי אפשר לדעת מה באמת הולך בין בני זוג

סטילהוק

New member
לפי מה שהבנתי מיוטייברים רוסיים היא מפוצצת בכסף

והוא איתה בגלל הכסף. אל תשכח שגם מדובר בחולה סופנית עם ניוון שרירים פרוגרסיבי.

GM1988

Well-known member
זהו, אני אתמול נתקלתי בלילה בוידאו בלוג שבעלה מצלם

מהמסעות שלהם ברחבי אירופה, הופעות וכל זה.
הייתי בהלם כשהראו את בית הוריה!

בקתת עץ מדהימה!! עם כזה שטח יפה מסביב! הייתי בשוק, כי חשבתי שהיא סהכ מגיעה ממשפחה יחסית לא כזו מבוססת כלכלית.

אם הוא איתה בגלל הכסף אז זה עוד יותר מעפן משחשבתי.
פאק! תחשבו שהוא בעלה ו... יו.. אני לא מסוגל אפילו לדמיין איך הם מקיימים יחסי מין
שששששששששששששש...
שקט!! לא לדבר!! לא להגיד שום דבר

סטילהוק

New member
למה זה מפליא אותך?

לא שמעת על ג'יגולוז שחיים עם נשים זקנות בשביל לרשת אותן אחרי מותן?
וכנ"ל נשים צעירות שמתחתנות עם עשירים זקנים כדי לרשת אותם לאחר מותם.
היתה אפילו שחקנית בשם אנה ניקול סמית' שהיתה בעברה נערת פלייבוי שביוני 1994 כשהיא בת 27 התחתנה עם המיליארדר הזקן הווארד מארשל שהיה בן 90 ומרותק לכיסא גלגלים, והלך לעולמו זמן קצר אחרי החתונה איתה. לאחר מותו באוגוסט 1995, ובעקבות שורה של ניצחונות משפטיים כנגד מכשולים שהעמידו בני משפחתו בדרכה, היא הייתה אמורה לקבל במרץ 2002 סכום של 88 מיליון דולר מירושתו. אך בינואר 2005 בית המשפט לערעורים בלוס אנג'לס ביטל את הפסיקה לטובתה בטענה שלבית המשפט בקליפורניה לא הייתה כל סמכות לדון במקרה. אגב, גם היא הספיקה ללכת לעולמה בינתיים בשנת 2007 כתוצאה ממנת יתר בגיל 40.

GM1988

Well-known member
צריך להיות מאד נואש או טיפש כדי להגיע למצב כזה

שאתה חי עם מישהו (במקרה של ניקול סמית' היא ציינה שלא שכבה מעולם עם בעלה) רק מתוך כמיהה לכספו.
אוי ווי זמיר.

GM1988

Well-known member
אני מפחד לחשוב אפילו

אני רק מסתכל על זה שהוא בחור צעיר, וכמו לכל אחד יש לו את הצרכים הבסיסיים הן בבילוי היומיומי, והן בקרבה המינית.
ואם חושבים על קרבה מהסוג המיני אז תחשוב עד כמה הוא יכול לממש את זה עם יוליה.
מה זה משאיר לו? לאונן?

Colfax

New member
אני מניח שהם מעוניינים לפרוש מתחרות האירוויזיון באלגנטיות

לא לעלות לגמר או לסיים בגמר באחד המקומות האחרונים ואז לשחק אותה נעלבת ולפרוש מהתחרות.

mor873

New member
היה ברור שלא נתנו לה להופיע באוקראינה היא תופיע בפורטוגל

זו גאווה רוסית יותר חשוב להם מהתחרות עצמה . יש להם מונדיאל על הראש מה הם צריכים אירווזיון שירצו שוב יזכו

DH1212

New member
אז נגיד שבאמת שלחו אותה סתם להוציא רע את האוקראינים

אני דיי בטוח שיכלו למצוא אישה עם מוגבלויות אבל עם יכולות ווקאליות יותר טובות מזה.. בכל זאת, מדינה ענקית.

סטילהוק

New member
הרוסים לא בונים על השירה שלה, הם בונים על קולות רחמים שיזרמו

חוץ מזה לפוטין יש כרגע עניינים קצת יותר דחופים, כמו סוריה שהוא מתכוון להשתלט עליה ועל כל האיזור שלנו כשטראמפ המריונטה שלו בבית הלבן יוציא את כל הכוחות האמריקאים מהאיזור, ופוטין, רוחאני וארדואן, ביחד עם אסד, נאסראללה והחמאס ישתלטו עליו סופית ויאיימו על מדינת ישראל מכל הכיוונים, כשטראמפ מפנה לנו עורף כמו שהפנה לבני בריתו הכורדים הגיבורים שנלחמו בדאעש לצד בעלות הברית, שבגד בהם והפקיר אותם לטנקים הטורקיים של ארדואן שכתשו אותם בצפון סוריה.

Colfax

New member
קולות הרחמים לא יגיעו מהשופטים

הבנתי ש- 21 חברי שופטים איפסו את סרגיי לזרוב ב- 2016. השנה אני מצפה שפי 2 חברי שופטים יאפסו את יוליה.

L e j l a

New member
זה יסיים כמו פולין 2015

הם יעלו לגמר בלי בעיה אבל אני לא צופה להם הצלחה שם

סטילהוק

New member
אם הרוסים יעלו לגמר זה יהיה רק מתוך רחמים ולא בגלל השירה

לרוסים לא מגיע גמר השנה. בעיקר כשיש כל כך הרבה שירים יותר טובים מהם.

L e j l a

New member
רוסיה תעלה פשוט כי זאת רוסיה

רבים וטובים כבר נפלו בעבר (ארמניה וטורקיה למשל) וגם רוסיה תיפול מתישהו. לא יודע אם השנה אבל זה יקרה

סטילהוק

New member
רוסיה לא תעלה השנה בגלל שזאת רוסיה

כל השכנות שלה, להוציא גיאורגיה, משתתפות בחצי גמר הראשון, וגם המדינות שבדרך כלל מצביעות לה, כולל ישראל, לא יוכלו להצביע בחצי גמר השני שבו היא משתתפת. לעומת זאת אוקראינה הנמסיס של רוסיה משתתפת יחד איתה באותו חצי גמר ותקבל לא מעט קולות על חשבונה. כך שאם רוסיה תעלה לגמר זה יהיה אך ורק מקולות רחמים כלפי יוליה החולה במחלת ניוון שרירים פרוגרסיבית ורתוקה לכסא גלגלים, ולא בגלל שזאת רוסיה.

למעלה