ווידוי

Itay3k

New member
ווידוי

אני בן אדם חומרני שכזה.
יש לי הרגשה שהאיזון אצלי בין האהבה להמוזיקה לבין ההתלהבות מלנסות פסנתרים שונים נוטה יותר לכיוון של הכלי מאשר הרוחני..
אין לי מושג מה באמת ה"ממוצע" בעניין אבל יש לי הרגשה שיש לי אובססיה כזאת או אחרת:)

כבר הרבה שנים אני חושב שאם אצליח לחסוך מספיק כסף הדבר שהכי הייתי רוצה לעשות איתו זה לקנות את הפסנתר האידאלי.
למעשה אם אגיע לגיל מבוגר מידי בלי שזה יקרה יש מצב שאגור באוהל בשביל לממש זאת..

הבעייה(בנוסף לכל הדברים שעוברים בראש של כל מי שקורא את זה), היא שגם אם מישהו היה בא ונותן לי מליון דולר עכשיו, לא הייתי יודע על מה ללכת.
יש כל כך הרבה אפשרויות, וממה שיצא לי לנסות גם כל כך הרבה שוני בין שני דגמים זהים אפילו.
על כמה כלים צריך לנסות לנגן בשביל להסיק מסכנות?
אפילו ברעיון של להקשיב להקלטות אני לא יכול להאחז יותר מידי כי זה מרגיש כאילו הקלטות יכולות לעשות ממש אוול(גם אם הם ברמה גבוהה).
אני לא יודע להסביר למה אבל היו פסנתרים שניגנתי עליהם ומכל קריטריון הייתי אומר שאני לא יכול לחשוב מה צריך להיות יותר טוב בהם בשביל שהם יהיו מושלמים.
הצליל נקי, הבאסים באסים, הטאץ מרגיש נוח.. בכל זאת, שניגנתי על פסנתרים שהיה לי יותר כיף לנגן עליהם, אני לא יודע להצביע בדיוק למה.

יש לי הרגשה שבשביל שאוכל בכלל לבחור, אני צריך להתאמן על להתמצא בעניין כמו שיצא לי להתאמן עד היום על הנגינה עצמה.
וזה גם בלי שסיימתי להתאמן על הנגינה עצמה או משהו..

הקיצר, לא יודע בדיוק מה אני בדיוק רוצה שתכתבו לי על זה.. אולי שאתם אוהבים אותי בכל זאת או משהו

היי איתי...

אספר לך סיפור...
לפני כמה שנים נשלחנו אבי ואני לגרמניה לבחור פסנתר כנף סטאנווי מודל D עבור הפלהרמונית.
המבורג מפעל סטאנווי ו16 כנפים יפיפים שנפסלו על הסף....לא משום שלא היו טובים
אלא משום שלא היו טובים מספיק עבור הפילהרמונית הישראלית.
בחירת פסנתר עבורך ...סביר להניח כי לא יהיה ספור פשוט...אם יש לך אוזן טובה וידיים היכולות להרגיש
ניואנסים מיחדים בזמן הלחיצה על הקליד.
אני מזמין אותך אלי לחנות לכוס קפה ושיחה בכל הקשור לפסנתרים.
בברכה ריקרדו פסנתרים
052-5557373

Itay3k

New member
תודה על ההזמנה:)

משעשע, לפני כמה שנים בטיול לגרמניה נכנסתי לחנות של סטאנווי ובגלל שלא בדיוק התחשק להם שכל עובר אורך יתחיל לחרבש להם על הפסנתרים הצלחתי לסחוט מהמוכר זמן קצוב בלבד..
לכן ניגשתי לאחד מהפסנתרים (פחות או יותר רנדומלית) וכשניגנתי עליו, זה הרגיש בערך כמו הדבר הנפלא ביותר שנגעתי בו בחיים(סליחה על ההרואיקה).
בתור מי שכל כך מסתנוור מהאפשרות הראשונה שהוא ניסה שם, נראה לי שאני צריך לדעת עוד דבר או שניים בשביל שאוכל לבצע סלקציה ש"מכבדת את עצמה".

למעלה