ווידוי.

ווידוי.

נורא בא לי לכתוב משהו יפה ומתוחכם, שיראו שאני נורא אינטלגנטית ומוכשרת ולא רק כוסית, אבל המוח שלי חושב על 2 משפטים וחצי,
שנשמעים כמו "פאק, אתה חתיך הורס ופאק, אני רוצה שתזיין אותי כל כך חזק שאני לא אוכל לסגור את הרגליים אח"כ".

אני קצת (הרבה) מתגעגעת אליך. לכל המתח המיני המטורף שלנו, להערות שזרקת לי, לחיכוך ידך בידי, להבל פיך בריח הקפה.
אני מתגעגעת לתחושה הכל כך סוטה הזאת שאתה יושב לידי ומדבר איתי על איזו שטות שלא מעניינת אותי ויש לי סוד שהוא רק שלי - שמתחת לשולחן הכוס שלי שוחה במיצים של עצמו ואני מחורמנת על עליך כל כך שהדגדגן שלי גדול ונפוח ומתחכך בתחתונים.

אני מנסה לכתוב עליך אבל הדבר היחיד שבא לי לעשות זה לפתוח פורנו של זיון חזק וכואב בין גבר לאישה, או בין גברים ולאונן עליך, לצרוח לשמים "עידו! תזיין אותי ככה עידו!"

*פותחת פורנו של בחור עם זין ענק שקורע מישהי, מאוננת, גומרת*

איפשהו, אני פשוט רוצה להגיד לך בפנים:
"אני חייבת להתוודות. אני יודעת שבחיים לא יקרה משהו בינינו ואני גם לא רוצה שיקרה אבל אתה עושה לי את זה בטירוף, כל דבר בך מחרמן אותי, מחרפן אותי. אתה גרמני הורס משגע ובעולם מקביל הייתי פשוט רוכבת על הזין שלך לנצח ונותנת לך לזיין אותי בכל החורים במשך שבועיים ברצף.
המתח המיני איתך במשך שנים גמר על כל קצוות עצבים שנותרה בגופי. התלבשתי ככה היום בשבילך, אני תמיד מתלבשת בשבילך. שתתחרמן ממני גם, שתחשוב עליי כשאתה מזיין את אשתך. 4 שנים אני מאוננת על החיכוך של הזרועות שלנו בשיעורים, על ההערות המיניות שהיית לוחש לי, על המבטים שהפשיטו אותי, על ריח הבושם שלך שגורם לי להרטיב בלי קשר למי שלובש אותו.
4 שנים אני מתאפקת לא לשלוח לך תמונות עירום שלי,לא לפתות אותך במילים שפשוט תתפשט מולי במצלמה, מתאפקת לא לשלוח לך לינק לאחד מעשרות הסיפורים שנכתבו עליך. הייתי רוצה כל כך שתפתח אותי, תקרע אותי, תזיין אותי חזק וכואב, תמשוך לי בשיער, תתן לי ספאנקים על הכוס ועל התחת, שתלקק אותי ושתתן לי לבלוע אותך, שתגמור בתוכי, על הכוס שלי, על הגוף שלי."

מה היית עושה? מה היית אומר?

היית יושב שם סמוק והמום כי זה מה שמתאים לגרמני שאתה? היית מתוודה שזה הדדי?

*פותחת פורנו של בחורה שנדפקת חזק על ידי שני בחורים. מאוננת, גומרת*

פאק עידו. פאק.

lionelll

New member
ואוו.....

לו רק היה יודע.....

נהניתי לקרוא. לטעמי יש המון עוצמה בטקסט.

חבל שאין תאי וידוי בארץ.....

למעלה