ווידוי אישי

nili6

New member
ווידוי אישי

טעיתי לחשוב, כי פורום גרפולוגיה מורכב מאנשים שיש להם רמה אישית גבוהה יותר . כפי שהכתב מצביע על האדם, לא פחות עושה זאת לשון דיבורו. ההתבטאויות שאני מוצאת כאן שולחות אותי לפתגם של \ חז"ל: פני הדור כפני הכלב. אילו ניהלתי את הפורום לא היה מקום כאן לשפה וסגנון שכאלה. בכל מקרה, אפיק מהפורום ככל שאוכל, אני מבטיחה לכם נאמנה שאין לי כל רצון או חשק להשתלב ביניכם. נילי.

שלום נילי.

פורום הגרפולוגיה מורכב מאנשים בעלי רמה גבוהה וגם בעלי רמה קצת פחות גבוהה, חלקם אקטיביים וחלקם פחות. מי שניצלו את הבמה להשתלחויות ברמה כזו יותר קילקלו לעצמם מאשר הרשימו מישהו והועילו למסר שרצו להעביר. לדעתי יש מקום שסומסום יחזור בו ויתנצל, אבל זו רק דעתי. אבל אם את שואלת אותי גם את הפגנת מין סוג של התרסה. גם לנתח פסיכולוגית את מניעיו של מי שסגנונו לא נראה לך, ולציין ע"פ דברים שאמר ולא אהבת איך כנראה יראה כתב ידו, צורם ומתנשא במקצת. ועוד משהו, אני מכבד את זכותך להתרכז בנושא ולא למצוא שום ענין בצד החברתי של הפורום, כאמור זה זכותך, אבל לא ניתן להתעלם מכך שהגעת לפורום שיש לו גם פן חברתי שאני בהחלט תומך ומעודד אותו, כמובן באופן מאוזן עם הצד המקצועי והדיון הרציני. אז זכותך למעט ואף להימנע מהשתתפות בחלק הזה אבל למה ההכרזות המודגשות ? שכל אחד ישתתף בדיון כזה או אחר בפרופיל שמתאים ומעניין אותו, יכבד את רצונם של האחרים, ימנע מהלהגדיר את מה שהיה קודם בואך כצחיחות כזו או אחרת, גם אם את חושבת כך וזה נכון. זה לא תורם לדבר, ועדיף עם פחות הצהרות להשתף ולתרום להעלאת הרמה והדיונים. ואולי זה מה שצרם לחלק כאשר זה מתייחס לגולשת חדשה בפורום. את יודעת כמה פעמים סרקתי כתבים מענינים, העליתי נושאים חשובים הסברתי, שאלתי, ומה לא, ולא ענו ? ועדין לא הגדרתי את המצב והרמה והסבות, וניסיתי בדרכי ליצור תנאים שהמצב ישתפר. וזו הפניה אליך, תישתתפי ותתרמי היכן שנראה לך חשוב ומועיל, תיתעלמי או תזרמי לפי הענין או חוסר הענין החברתי שלך ותימנעי מהגדרות מצב ושיפוט לגבי הפורום והאנשים. כך תישתפר האווירה ותראי איך בפרק זמן קצר השרשור הזה יהפוך ל 'לא רלוונטי'. ערב טוב

ובמעבר חד, מה דעתך שנעלה מחדש את

הכתב והניתוח שעשה אריק על יצחק רבין, ננסה לעבור על מה שנכתב, נחפש את ההגיון והבקורת. וגם.. נכניס קצת לאריק. רק בתנאי אחד, שגם את משתתפת כי לדבר אל הקירות לא בא לי.

nili6

New member
לאודי,

האמת אני חושבת שבאווירה העויינת הזאת אין שום סיכוי, ונדרש לפחות פסק זמן. נילי.

nili6

New member
לאודי.- תגובה.

אודי יקר. הבטחת להיות אובייקטיבי. ואני יוצאת מהנחה ומאמינה כי אתה קורא את כל ההודעות. ובכן, מי שהגדירה צחיחות ויובש זו הענוגה כאן, ממש לא אני היא זו שהביאה ביטויים אלה, לא אני. אני מוכנה לשחזר עבורך את השתלשלות העניינים: אחרי שהערתי לשמעון, הוא "הציק" לי על מתי אני אנתח כבר. אתה הערת לו על כך אני עניתי לו, - עוד חזון למועד (וגם- עת לכל דבר וזמן לכל חפץ) שמעון וענוגה היה להם קשה עם איזכור ספר קוהלת משום מה וטענו כי הכל הופך לדיבורים והפורום לצחיח, אני מזמינה אותך לעיין בהערותיהם שוב ענוגה הגדילה לעשות, טענה שכל זה גורם לה לפהק, המודעה שלה הייתה פרובוקטיבית ברמה שלא יכולתי להתעלם ממנה לשם ההגינות, עליך היה אז להעיר לה, ואולי הדברים לא היו מגיעים עד הלום ניתוח הרדמה, צחיחות, יובש, ועוד ועוד, "הנילי" הזאת, כך כינתה אותי, אתה לבטח זוכר. אז אנא ממך, השתדל לעקוב אחר ההודעות ולהיות מאוזן ואם השארת את ההודעה שלה על הפיהוקים וכו', ואף לא הערת לה לבטח שאין סיבה לייחס לי מילים שהיא אמרה או לצפות ממני שאתעלם ממנה, מסגנונה הבוטה, ומהערותיה. אנא עבור שוב על הדברים והייה מאוזן. נילי.

אוקי. אני מקווה שבזה תם הנושא

ולא תהיינה תופעות לוואי וספיחים, וכל אחד ישתלב ויתרום בדרכו. מישהו יכול לתרום לי כמה שקלים לאוטובוס ? מחר בעזה"ש אני מוחק את כל השרשור.

nili6

New member
סליחה, אבל איפה ההתנצלות?

ייחסת לי דברים לא לי, ולא תיקנת זאת!

בטח שאני מתנצל אם עשיתי זאת, את

צריכה להכיר אותי יותר, אני כבר מזמן שכחתי מי אמר למי מה, ואם היא ענוגה הגדירה את נוכחותך וכד' כצחיחה וכו' אז טוב שהשבת לה, והערת את תשומת לבי. בואי כבר נסיים את זה, מחר אני מוחק 2 עמודים שלמים ועוד אחד מהארכיון, בסדר ? היות שהבטחתי לא לצנזר אני מנוע מלמחוק אבל מחר כל השרשור יוק.

nili6

New member
לא הגבת על דבריי!

אני מקווה שהמחיקה תכלול עוד דברים שמקומם לא יכירם כאן. כל מה שקשור בארוך ורחב למשל. נילי.

nili6

New member
הוספה

ועוד משהו: אני מקווה כי אין בכוונתך לומר, כי להיות מתנשא וחסר טאקט עד להכאיב, מותר, אך להעיר או להגיב על התנשאות זאת,- זה כבר "לא בסדר". התפרצות בצורה שרומסת את הזולת, לא יכולה לעבור בשתיקה. ואחרון: נדמה לי כי ההודעה האחרונה של סומסום לא מוסיפה כבוד לשום פורום וראוייה להימחק.

ענוגה

New member
פשוט ענקית../images/Emo151.gif כל התכתובת הזו!!!

קראתי ובכיתי מצחוק. תודה לכם.

למעלה