ווידוי אישי

מצב
הנושא נעול.

ייי

New member
ווידוי אישי

ווידוי אישי אינני יודע איך אתם רואים את הדברים אבל ככל שאני מוסיף מתנדים כך אני מאבד את היכולת להחליט ,פה יש סימן חולשה שם עדיין אין חציה של ממוצע,כאן יש קו מגמה ושם קו התנגדות,והיום ,דווקא היום ,תאלס הכניס את את הקווי אלדר הללו ואני קיבלתי סחרחורת.איך אני מחליט מה יותר אמין? איתות מהDI - +MACD RSI STOCHASTICS DI ממוצעים נעים ,מי מהם אמין יותר? . באמת קשה להחליט,ומה שמסבך את התמונה הוא שאני לא קונה אופציות אלא מניות ,יש בעיות סחירות קלות (לפעמים),האיתות מן המניה לא תמיד מקביל לאיתות מהשוק. באמת חיים קשים . בקיצור הקטנתי אחזקות במניות היום.החלטתי ליחס לקווי מגמה והתנגדות ערך גדול יותר מאשר למתנדים .

talles

New member
כיצד נפתרים מבלבול

ווידוי אישי אינני יודע איך אתם רואים את הדברים אבל ככל שאני מוסיף מתנדים כך אני מאבד את היכולת להחליט ,פה יש סימן חולשה שם עדיין אין חציה של ממוצע,כאן יש קו מגמה ושם קו התנגדות,והיום ,דווקא היום ,תאלס הכניס את את הקווי אלדר הללו ואני קיבלתי סחרחורת.איך אני מחליט מה יותר אמין? איתות מהDI - +MACD RSI STOCHASTICS DI ממוצעים נעים ,מי מהם אמין יותר? . באמת קשה להחליט,ומה שמסבך את התמונה הוא שאני לא קונה אופציות אלא מניות ,יש בעיות סחירות קלות (לפעמים),האיתות מן המניה לא תמיד מקביל לאיתות מהשוק. באמת חיים קשים . בקיצור הקטנתי אחזקות במניות היום.החלטתי ליחס לקווי מגמה והתנגדות ערך גדול יותר מאשר למתנדים .
כיצד נפתרים מבלבול ראשית כל אציין, שנהגת בחוכמה רבה (ואין הרבה משקיעים/סוחרים שינהגו כך בזמן אמת), כאשר הקטנת את הפוזיציה במסגרת זמן של חוסר וודאות לגביך. עכשיו באשר לכלים הטכניים. מה שאומר הוא בקווים כלליים וגסים, וכמובן שיש לבחון כל מקרה לגופו: זמן המסחר בבורסה מחולק באופן גס לשלוש מסגרות זמן: שליש מהזמן מאופיין בירידות / שליש מהזמן מאופיין בעליות / והשליש האחרון מאופיין בדשדוש. לפני בערך שנה, עשינו כאן בפורום חלוקה של הכלים לקטגוריות השונות. ישנם כלים עוקבי מגמה - כמו הממוצעים הנעים - שעובדים מצויין בשוק מגמתי - ירידות או עליות, אך ביצועיהם יורדים פלאים ומאוד נמוכים, כאשר השוק נע בתחום מחירים של דשדוש. כלים טכניים אחרים כמו מתנדים, יכולים לדגום רמות גבוהות מאוד לאורך זמן בשוק מגמתי, אך לתת אינדיקטורים טובים יותר בשוק מדשדש. כמובן שקיימים כלים שנותנים לטכנאי את האינדיקציה האם השוק מאופיין בדשדוש או במגמתיות (Arron oscilator, Adx). בשורה התחתונה ניתן לומר, שיש להתאים את הכלים הנכונים לזמן המסחר הנכון. כל זאת על קצה המזלג (מקוצר בזמן), ואחרים מוזמנים להרחיב על-כך.

תגובה

תגובה שלום ייי ציינתי בעבר כי ישנם תקופות בהן המתנדים הטובים והמוכרים שהזכרת קצת מבלבלים לכן יש להתייחס אליהם בחשדנות,לגבי החששות שלך,שדרך אגב זוהי תכונה בריאה,זה מגביר אצלי את הבטחון כי עליות נאות עוד לפנינו כי השוק מחזיק מעמד למרות חששות משקיעים,לכן שים לב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה