וויג'ה מישהו שמע על "וויג'ה"?
ב ב א ר ו ש New member 30/12/05 #2 וואלה.. אני שמעתי.. לואיס נתן לי אתר שבאמצעותו עושים וויג'ה ברשת. תחפשי דפים קודמים או בארכיון. אני לא ניסיתי,מפחיד מידי.. אם את רוצה תנסי,אבל אני לא ממליצה שום דבר!
וואלה.. אני שמעתי.. לואיס נתן לי אתר שבאמצעותו עושים וויג'ה ברשת. תחפשי דפים קודמים או בארכיון. אני לא ניסיתי,מפחיד מידי.. אם את רוצה תנסי,אבל אני לא ממליצה שום דבר!
S sofish7 New member 30/12/05 #3 גררררררר....../images/Emo5.gif גרר שמעתי על זה... וזה ממש מפחידי,לא ניסיתי את זה... גררר...זה מפחיד... וגם כן לואיס נתן אתר !
גררררררר....../images/Emo5.gif גרר שמעתי על זה... וזה ממש מפחידי,לא ניסיתי את זה... גררר...זה מפחיד... וגם כן לואיס נתן אתר !
K k l i p s o New member 30/12/05 #4 אני אישית לא הייתי ממליצה על זה.. ובמיוחד לא באינטרנט! זה מאוד מסוכן וזאת אחת הדרכים הגרועות לתקשר עם רוחות!
אני אישית לא הייתי ממליצה על זה.. ובמיוחד לא באינטרנט! זה מאוד מסוכן וזאת אחת הדרכים הגרועות לתקשר עם רוחות!
L Luisito Garcia New member 3/1/06 #8 אולי לא הבנת טוב מה צריך לעשות.. אבל אם באמת זה לא עבד אז תגידי תודה..