וויאג´ר היום

Mnementh

New member
וויאג´ר היום

פרק טוב - המוזיקה המלווה את SPECIES 8472 תמיד טובה...

The Traveller

New member
שמתם לב היום בפרק של וויאג´ר

לשמה של הקצינה שהתחילה עם צ´יקוטי? שמה היה ואלרי ארצ´ר. אולי זו צאצאית של ג´ונתן, היא הרי סיפרה שהיא בת למשפחה ותיקה בסטארפליט. כמובן שהכוונה לואלרי האמיתית ולא כפילתה מ- 8472.

S h a y 9 9 9

New member
לגבי הגזע הזה...

איך לעזאזל קוראים להם באמת? הרי גזע 8472 זה כינוי שהבורג נתנו להם, הם החליטו לאמץ אותו כי זה כל כך מגניב?! הגיוני שיש להם שם משלהם לעצמם? ועוד שאלה למי שמכיר את המשחק star trek voyager elite force יש שם שלב שבו הצוות נלחם בגזע 8472 כדי לעזור לבורג כדי שהם יחזירו את ראש הצוות שנחטף על ידם, במשחק יש גם את הדלתא פלייר ,ככה שהשאלה שלי היא האם עלי להבין שלא הצליח לקפטן ג´יינווי ההסכם שלום שלה עם גזע 8472?

Mnementh

New member
אל תגלו כי זה ספוילר......

אני מעדיף לא לדעת. הם לא קראו להם בשם כי הבורג ככה קראו להם וככה הם הכירו אותם... איך הם קוראים לעצמם בשפה שלהם - זה בטח משהו שאי אפשר לבטא בשפה האנושית (כמו השם של ספוק).

S h a y 9 9 9

New member
ספוק?

מה הבעיה עם השם של ספוק? הנה,אני אבטא את השם של ספוק, רגע...................... ס-פ-ו-ק. הנה הצלחתי! ועוד משהו בקשר לפרקים של אתמול: ציטוט השבוע:"Looks like we have an old fashion space race on our hands "

Mnementh

New member
יש פרק ב-TOS

שבו שואלים מה שם המשפחה של SPOCK וזה משהו כמו XYXEJGELG כלומר משהו שאי אפשר לבטא - ככה רודנברי טען. יש שמשווים את זה לעניין תיאוריית המצח הקלינגונית...

למעלה