ווטרס, תקרא

yaya765

New member
ווטרס, תקרא

למה להרוס??? אני חולה על המוסיקה שלו. אבל הוא חולה על עצמו. אנלא יודע מה בדיוק הוא ניסה להשיג כשהחליט באופן אינפנטילי להעביר את המופע. היה לנו קשה להגיע ועוד יותר קשה לצאת. אבל, אח, רוג`ר, למה פוליטיקה? אפילו משינה שחיממו אותך רמזו בעובי כשעלו עם השיר ``אז למה לי פוליטיקה עכשיו``. הם ביטאו את מה שהרגיש רוב הקהל (פרט לקיצוניים מארבע אימהות...): סבבה, אתה אחלה, מייסד ז`אנר מוסיקלי נכבד ואמן דגול. אני גדלתי על החומרים שלך. אני מנגן אותם נון סטופ. אבל אחרי ההתבטאויות המיותרות-לא מגיע לנו לשבת ולשתוק. בכל זאת באנו וכיבדנו. נו, באמת: היית חייב להכניס את השיר ``פלאטשר ממוריאל`` המשווה את בגין לדיקטטורים? את "ליבינג ביירות" כדי לזרות מלח על הפצעים? היית חייב לנפנף באהדתך לתושבי ביירות שעה שכמעט 10 אחוז מהקהל קשור למשפחת שכול ולתוצאות מלחמת לבנון? האם ה-י-י-ת פעם בארץ? האם ביקרת באנדרטת הזיכרון בפיצה סבארו? כמובן שלא. העיקר לתפוס כותרות עם הכתובת על החומה. זכור לי ראיון שנתת ביולי שנת 80`. אמרת שאיזה גועל נפש זה למסחר מוסיקה, לנפנף בסיסמאות. אבל זה בדיוק מה שאתה עושה לעת זיקנה. הייה טוב וטוב שהיה. מוסיקאי נהדר ופוליטיקאי יהיר, שהגימיק שלו היא כתובת על הקיר. לך הבייתה ווטרס. עשית אחלה כסף, עשית אחלה מוסיקה, עשית לנו גם קצת רע. מעריץ שרוף בדימוס

Nadavcat

New member
דברי אמת.

אבל אני מאמין שאתה, כמוני, מפריד בין מוזיקה, לשאר הזבל בעולם (פוליטיקה, כבוד, חוכמה וכו).

RamiSun

New member
אני בטוח....

שהוא קרא. הוא חבר וותיק בפורום...

SUSNAV 2

New member
פחחחחח .. אגב

מה זה העץ הזה שהוא שטל בנווה שלום והאנדרטה בצורת הפירמידה של "הצד האפל של הירח"?

FunkyMonk

New member
ווטרס

הוא אמן שהחלק העיקרי אצלו זו הליריקה. ולליריקה שלו יש משמעות עמוקה, בין אם תרצה בכך או לא ווטרס הוא אמן שמנסה להעביר מסר, את המסר שלו.

מורנא007

New member
זה עיניין של גיאוגרפיה

אם מר גיר היה מפיל חומה בהולווד נגד ה"כיבוש", זה היה יוצר הדים בארצו של שוורציניגר. בארץ מישהו מתרגש מאומן אמריקאי כלשהו? התענוג הזה שמור לבריטים בלבד, שיטיפו מוסר על מה שמתרחש בחלקה המערבי של הקולונה פלסטינה-א"י.

ahbarfilez

New member
צודק 100%

אני לא ימני, גם אני נגד גדר ההפרדה, אבל בחייך.... תבוא לעשות הופעה ואל תתערב בפוליטיקה שאתה לא מבין בה.

shay or eli

New member
ישראלים זה עם של קוטרים

אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד בכבודו ובעצמו מגיע אלינו, ועוד נרשמות תלונות על המיקום ועל הדיעות הפוליטיות... עד לאן נדרדר..?

Liorking

New member
מלים כדרבנות

כל הכבוד, ביטאת את מה שחשבתי על ווטרס. בהופעה אנשים היו צריכים לצעוק בוז בהמוניהם (אני צעקתי כל פעם שהוא הטיף). כשהוא שר "the jews killed the arabs" המוני אידיוטים הריעו לו כי בטח חשבו "איזה מגניב! הוא מזכיר אותנו!". היה צריך לצעוק בוז!

אפס הבנה, אפס קליטה

ווטרס לא ביקר בישראל גם כשמר בגין החליט לפלוש ללבנון, ועדיין הוא צדק כשהוא קטל אותו לחלוטין ב"פיינל קאט". בגין התמוטט ונעלם. ווטרס לא היה צריך לבקר באיי פולקלנד כדי להבין שהמלחמה הזאת היתה תרגיל פוליטי של מגי תאצ'ר כדי לצבור פופולריות בבית. ווטרס לא היה צריך לחוות את מלחמת העולם השנייה כדי להבין שזה היה מרחץ-דמים מיותר לגמרי. ווטרס לא צריך לבקר בבונקר של היטלר כדי להבין שהמנהיג הזה היה מטורף. ווטרס לא צריך לבקר בחווה של אריק שרון כדי להבין שראש הממשלה הזה לא מבין שום דבר במו"מ או בשלום. ווטרס לא צריך להיות אזרח ישראלי כדי להבין שתוואי גדר ההפרדה פוגע בפלשתינאים בצורה איומה. ווטרס לא צריך לבקר אצלך בבית כדי להבין שאין לך מושג מיהו בכלל.

איפה הייתי? הייתי בהופעה

וניסיתי להתמודד עם שטף האירועים, העדכונים והסקנדלים. ביום המופע היו 8000 מבקרים באתר, וקיבלתי המון אימיילים.

למעלה