ווטסאפ בהתקנה חדשה

mmmrrr

New member
ווטסאפ בהתקנה חדשה

נגנב בח"ול אייפון והסים שלו נחסם. כעת אם אני קונה אייפון חדש (עם סים מקומי) ומתקין ווטסאפ ווויבר, האם ה"מען" שלי ישמר למרות החלפת הסים?
מה יקרה כאשר אחזור לארץ ואכניס את הסים עם המס' המקורי?
תודה מראש!

AYELET1

New member
ישלח אליך סמס עם קוד, אתה תזין את הקוד

והחשבון יעבור לטלפון החדש

כל עוד אינך מגדיר מחדש את הווטסאפ לטלפון אחר ובהנחה שלא ביצעת מחיקה מרחוק של האייפון, בינתיים הגנב יכול להתקשר מחשבון הווטסאפ שלך דרך רשת אלחוטית (למרות שקשה להאמין שהוא יעשה את זה)

mmmrrr

New member
ווטסאפ

לא הבנתי בדיוק :"כל עוד אינך מגדיר מחדש את הווטסאפ לטלפון אחר"

אני הרי מתקין האפליקציה בטלפון החדש ומקליד את הקוד שאקבל בסמס....

ואח"כ בארץ מחליף שוב סים ?

AYELET1

New member
ברגע שאתה מגדיר אתצ הווטסאפ על המספר הספציפי

אך בטלפון חדש, הווטסאפ בחשבןון זה בטלפון הישן הופך לבלתי פעיל.
הווטסאפ הוא צמוד מספר ולא צמוד טלפון

mmmrrr

New member
ווטסאפ

אם הבנתי נכון, אני צריך בזמן ההתקנה להקליד את מס' הטלפון למקורי שלי. אבל הקוד שקבלתי יתאים? (הרי קבלתי אותו עבור המס' החדש של הסים המקומי!)

האם אותו תהליך לוויבר?

BravoMan

Active member
לא מכיר את וויבר, אבל עבור ווטסאפ:

כשהוא לא מצליח לזהות לבד את המספר של המכשיר, ואאל"ט ב-iPhone אין אפשרו כזו, הוא שואל אותך מה המספר.

לאחר מכן הוא שולח SMS לאותו מספר שהקלדת כדי לוודא שמה שהקלדת אכן שייך לך.
לכן, אם תקליד את המספר הישראלי, הקוד יתאים אבל לא תצליח לקבל את ה-SMS לטלפון עם הSIM הזר, כי מן הסתם הוא יישלח לטלפון עם ה-SIM הישראלי שזרוק אצלך בבית.

לכן, אתה צריך שמישהו בארץ ייקח את המכשיר עם ה-SIM עם המספר שאתה רוצה לשייך עליו את ווסטאפ ויקריא לך את הקוד.
אחרי זה לא צריכה להיות בעיה ולא משנה איזה SIM עם איזה מספר יש המכשיר שאתה מחזיק ביד.

לפחות, אם הבנתי נכון את המצב שלך.

mmmrrr

New member
ווטסאפ

תודה, כלומר אני צריך לקנות סים חדש בארץ לבצע לו אקטיבציה, לאחר מכן להתקין אותו באייפון, לקבל את הקוד בסמס ואותו להעביר למי שמתקין האפליקציה במכשיר החדש בחול?
האם במכשיר החדש אני צריך סים?

BravoMan

Active member
אתה לא צריך SIM במכשיר עליו אתה מתקין

מספיק שהמכשיר מחובר לאינטרנט דרך WiFi.

מה שאתה כן צריך, זה SIM פעיל עם המספר עליו אתה רוצה לשייך את whatsapp שיהיה בתוך טלפון כלשהו, אפילו טלפון פשוט, העיקר שיוכל לקבל את ה-SMS עם הקוד.

mmmrrr

New member
ווטסאפ

כשמסבירים לאט מבינים מהר!

צריך לבצע את ההתקנה בחול סימולטנית, כאשר הסים עם המספר המקורי נמצא בתוך טלפון כדי לקבל את הקוד ולהעביר אותו למתקין !!

תודה, תודה ..

למעלה