ווטני יוסטון

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
ווטני יוסטון

אז ככה אתמול היה לה יום הולדת
אין לי מושג בת כמה היא מישהו יודע? באלבום החדש שיצא בדצמבר יהו לה דואטים אם בעלה המגעיל ואם טוני ברקסטון( זה דוקא צריך להיות מעניין ) חפשו באינטרנט את הדבר המדהים הזה :Whitney Houston-Whatchulookinat Thunderpuss Anthem Mix האורך שלו צריך להיות 11:50

אוף,

אתה לא מבין כלום ! הדואט עם בעלה הוא דוקא משו שאני מחכה לשמוע, אף על פי ששניהם נגררו לסמים בזכותו, הוא מאוד מוכשר, בובי בראון שמו, ניסית לשמוע אותו פעם בכלל ? שמעת אותה פעם נכון ?... אם תגיד לי ששניהם ביחד לא יצליחו להוציא משהו מדהים אז אין לי דובי ! :)))

GEL

New member
תגובתי../images/Emo9.gif

אז ככה לפני כמה שנים הם הוציאו דואט ביחד שלא זכה להצלחה ( זה היה אחרי הפס קול של הסרט שומר הראש אם אני לא טועה ) ואני אפילו לא זוכר איך קראו לשיר דבר שני אני באמת לא מכיר יותר מידי שירים שלו חוץ מאחד שנקרא 2 CAN PALY THAT GAME שהוא נחמד ושכתבתי שהוא מגעיל התכונתי לכך שהוא פשוט לא בשביל וטני הוא דירדר אותה לסמים ואם השמועות של העבר נכונות אז היא חטפה ממנו גם כמה כפות ואולי אף יותר מזה

שוב אוף

למה זה משנה אם הוא טוב לוויטני או לא ? זה ממילא החלטה שלה, ואיך זה משפיע על המוזיקה בדיוק ? זה לא... אז תעשה טובה ותקשיב לכמה שירים שלו, כמה אומנים שהוא עבד איתם, גם עם דסטיני´ז צ´יילד אם אני לא טועה, נא לא לתפסני במילה.. אני מוכנה בהחלט לתת לזה צ´אנס, אפילו שניים !

nadav26

New member
אני בת 39...וחוץ מזה,

היא ובעלה עשו דואט, לגמרי מיותר ב-93´ שנקרא SOMETHING IN COMMON. אולי הפעם הם יצליחו להביא משהו יותר נורמלי..., אני מאמין שהדואט החדש, שאם אני לא טועה נקרא- MY LOVE..., בטח בא להראות לכולם שהם עדיין אוהבים, למי שקונה את זה כמובן...

למעלה