ווטאספ

eliezerw

New member
ווטאספ

התקנתי ווטאספ למחשב לאחר החיבור התבבר לי כי נותקתי מאיפון העם יש פתרון שבשני מקומות יפועל

T o m c o

Member
מנהל
לא. וואצאפ לא יודעת לעבוד בשני מקומות במקביל.
(בגרסאות האנדרואיד ניתן להשתמש בממשק של Web WhatsApp, מה שמאפשר להתכתב מהמחשב דרך ממשק Web, כל עוד המכשיר הנייד זמין, פעיל, מחובר לרשת האינטרנט ומצומד עם המחשב (צימוד token חד חד ערכי - בפעם הראשונה, או לאחר חיבור למחשב אחר). פונקציה זו אינה יכולה להיות פעילה בממשק האייפוני של התוכנה בגלל שאפל אינה מאפשרת גישה שכזו וצימוד שכזה בין התוכנה לממשק האינטרנטי שלה. (מתוך אתר וואצאפ: "Unfortunately for now, we will not be able to provide web client to our iOS users due to Apple platform limitations." ))

noa_f

New member
אני לא חושבת שזה בגלל אפל, כי הרי טלגרם עושה את זה בצורה

מעולה. הבעיה היא במימוש של וואטסאפ.

T o m c o

Member
מנהל
הבעיה היא בגלל אפל, וואצאפ כתבו אצלהם באתר שההגבלות של
המערכת של אפל לא מאפשרות להם לעשות זאת, אפל לא מאפשרים חיבור עם Token חד חד ערכי בצורה שכזו עם ממשק אינטרנטי המבוסס על תקשורת דו כיוונית עם מכשיר הטלפון, שזו השיטה שווצאפ פועלים בה (כדי לא ליצר מאגר בו הודעות המועברות בין המשתמשים נשמרות על שרתי החברה.)
&nbsp
המקרה של טלגרם הוא שונה לגמרי שכן בטלגרם אם אני לא טועה יש מאגר אינטרנטי בו יושבות ההודעות, בעוד בWA אין כזה.
בWA הודעה שהגיעה למכשיר היעד אינה נמצאת עוד בשרתי החברה, בעוד שלדעתי בטלגרם זה אחרת (יתכן ואני טועה, אני לא משתמש טלגרם).

BravoMan

Active member
טלגרם היא לא דוגמה לכלום.

טלגרם היא תוכנת מסרים נורמלית, המאפשרת התקנת קליינט בכל פלטפורמה.
Whatsapp בנו ארכיטקטורה אחרת, וגרסת ה-Web שלהם עובדת בצורה די מוזרה.
&nbsp
היות ואני לא משתמש בזוועה הזו, לא ממש התעמקתי, אבל לא אתפלא כלל אם יתגלה ש-Apple לא אישרו משהו שנחוץ למימוש הזה.

BravoMan

Active member
הכוונה ש-Whatsapp כולו זוועה אחת גדולה.

מה היית אומרת אם לא היית גרסה ל-iOS בכלל?

noa_f

New member
הבנתי את הכוונה שלך

אני גם לא חובבת גדולה של האפליקציה הנ״ל.
ומזתומרת מה הייתי אומרת? אני כבר היום זועמת על כך שהם מממשים אותה בצורה הזוועתית הזו - כי אני חייבת להשתמש בה. זה מה שקורה כשיש ילדים בחוגים, בבתי ספר, או דרכי תקשורת מוזרות של קבוצות עבודה. וכששאר ההורים/קולגות דווקא מתעקשים על שימוש באפליקציות לא מוצלחות...
אפילו את המשפחה שלי אני לא מצליחה להעביר לטלגרם, שעדיפה בעיני אלפי מונים (״מה, להתקין עוד אפליקציה?״). אז מה אני יכולה לבוא בטענות לכל מיני הורים בכיתות של הילדים שלי???

ido214

New member
אפשר להשתמש ב-Whatsapp Web אם פורצים את האייפון..

אני משתמש בזה וזה עדיף מאשר בלי אבל כמובן שזה גרוע לעומת טלגרם או אפילו ויבר.
מזל שמבין השלושה אני משתמש הכי פחות בוצאפ והעברתי את האנשים שאני מתכתב איתם הכי הרבה מזמן לויבר (עוד לפני טלגרם ועכשיו אין להם כח לעבור שוב..)
אבל ויבר לאחרונה הוציאו גם גרסה לאייפד כמו טלגרם ולשניהם יש גם תוכנות למק וחלונות, אז הם עדיפות בהרבה על ווצאפ המעפנה.
היתרון הגדול של ווצאפ הוא כמות המשתמשים, לצערינו אין מספיק בטלגרם או אפילו בויבר.

noa_f

New member
אתה לא רוצה מקבילה של אפל. לדברים כאלו עדיף אפליקציות

צד ג׳ שתומכות בכל הפלטפורמות והמכשירים, בלי תנאים מקדימים. גם לאפל, גם למייקרוסופט וגם לגוגל יש תנאים מקדימים (להשתמש בתוכנות שלהם). אבל Evernote, למשל, עובדת בינה לבינה על כל פלטפורמה ולא אכפת לה אם יש לך אימייל של גוגל או מכשיר של אפל או תוכנית בתשלום של אופיס 365.

למעלה