וווי מחר!!!

Dafi the Mighty

New member
נראה אותה במצלמה???

את זה לא ידעתי! איך איך איך?! איך נראה אותה? לאן נכנסים כדי לראות אותה במצלמה?

shirakl

New member
זה ישודר במקום הפרסומת

שנמצאת בצד שמאל של הפורום
יהיה מין ריבוע קטן שבו תראו את נירית והיא תענה לכם על כל השאלות שלכם
אגב, אני עצמי נוסעת למשרד של תפוז לפגוש אותה שם אישית, אז אני אשתדל גם להביא לכם תמונות ואל תשכחו להיות ילדים טובים בהיעדרי

Water Magician

New member
מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!ני...רי....

אני לא מאמין קשה לי לעקל את זה......נירית קופל תבוא לתאפוז...זאת אומרת אנחנו נדבר איתה ממש....... מיצטער שאני סתם מיתפרץ לפורום שלכם אבל רק עכשיו שמעתי על זה אני לא נימצא בבית ביכלל אלה בטבריה..... ושמעתי שנירית תהיה בתאפוז.....שניה אני צריך לינשום...... נירית קוםל באה לתאפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו השחקנית שאני הכי הכי הכי מעריץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא שחקנית מעולה ורק ביגללה אני מגשים את החלום שלי....אני גם רוצה להיות שחקן ואני לוקח מימנה דוגמא!!!! דיי אני יהיה פא מהמחשב של המלון 24 שעות שנירית תבוא...אני לא מאמין ...דיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אני יפסיק לשגע אותכם...אה קוראים לי רועי דרך אגב ואני חושב שמישחק החיים זו סידרה דיי טובה ומצחיקה.....

Water Magician

New member
תודה חמודה......

נ.ב אתם יודעים אני ממש חולה על הסידרה מכושפות...... ויום אחד חשבתי סתם כזה ולפי דעתי נירית קופל מתאימה והיא השחקנית הכי מתאימה לשחק במכושפות........ סתכלו עליהם הם ממש מתאימות להיות אחיות..... ונירית קופל היא שחקנית ברמה הוליוודית ....... לפי דעתי אני מדגיש לפי דעתי.....

dj נעמה 20

New member
וואי איזה כיף נירית קופל פה מחר....

אבל אני צריכה לחשוב על שאלה..... טוב יש לי עד מחר. ועוד משהו שנזכרתי... פשוט מזמן לא הייתי פה. ראיתי את ניר לוי ברח' ליד שנקין לא מזמן רוכב על אופניים זה היה ממש כשהסדרה התחילה. היה ממש קטעים כי אני וחברה ישבנו לאכול באיזה בית - קפה מסעדה כזה ופתאום היא עושה לי נחשי מי מאחורייך מאחורי החלון? אז אני עושה מי? והיא עושה ניר לוי. ואני כהזה מההההההההההה<? בקיצור הוא כהזה בהה לכיוון המסעדה והייתי נבוכה כי התבייתתי עליו במבט כזה וחברה שלי עושה לי יא פדחנית... והוא מהזה קול ממש חמוד. ועד כאן העידכון.

למעלה