ווווואי שאלה גדולה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
ווווואי שאלה גדולה

היה פעם בריפלי´ז תאמינו או לא קטע על חבורה של אומני רחוב שכאלה בצרפת כלומר לא אומנים במובן הידוע של המילה , אלא זה אמנות שהם התחילו לעצמם הם רצים ברחובות וקופצים מעל דברים או בין דברים או מדבר לדבר הם עושים את זה בצורה מאד יפה ומרשימה ומתאמנים על זה כבר הרבה מאד שנים הם מוצאים להם באזורים מסוימים מסלולים שהם יעשו זה פשוט ממש מגניב כל הקטע הזה וגם מסוכן למי שלא נזהר אבל אני ממש אשמח לדעת מה השם של הקבוצה הזאת או משהו בקשר לדבר הזה חייב להיות להם אתר או אתר עליהם איני זוכר את השם שלהם. אבל אם מישהו ראה פעם את הריפלי ההוא או שזה היה תכנית אחרת למרות שאני בספק, יודע על מה אני מברבר.

גלי®

New member
ראיתי , רק שאני לא זוכרת את השם

של הקבוצה ... אחפש לך !

MoRuSh

New member
יווו אני גם ראיתי את זה..

אמרו ושכחתי.. יהה אוף..

s p i d e r

New member
היי

פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה לאומנות הלחימה קוראים ימקאזי היו כמה סרטים על זה ואני שמח לראות שאני לא היחיד שרואה את ריפלי

IC4

New member
יפפפפפפהההה!!

פעם ראשונה , אבל איזה ידע משובח
YAMAKAZI? ככה רושמים ? ידוע לך איפה אפשר להוריד קטעים שלהם או משהו כזה? אני אחפש גם ככה בקאזה או משהו אבל רק מוודא שרשמתי את השם נכון

s p i d e r

New member
תודה

לא מצאתי מידע עליהם אבל חייב להיות עליהם מידע באתר של ריפלי ואני חושב שרושמים את זה ככה yammakazy או yamakazy או yammakazi או yamakazi (ממש צימצמתי את האפשרויות שלך נכון?)

למעלה