וווואיייייייייי

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
וווואיייייייייי

נמאס לי.....אמרתי את זה פעם ועכשיו זה חוזר....חחח זה נראה לי ממש דפוק אבל בזמן האחרון יש לי חלומות מוזרים כאלה שהארי פוטר ה 7 יוצא כבר והוא קצר וגרוע ומגלים לי את הסוף והוא יוצא לפני שהספקתי לקרוא את כל הסדרה מהתחלה כמו שתיכננתי.... ואולי אני סתם אידיוט אבל ממש פחיד אותי שהכל נגמר ואין יותר הארי פוטר... ומפחיד שזה יגמר ממש גרוע ושהספר יהיה גרוע וזה "ישאיר טעם רע" מהסדרה וזה דבר שאני ממש ממש ממש ממש לא רוצה כ זה הסדרה כי טובה בעולם וממש עצוב לי שזה נגמר.... זה קורה למישהו?...מישהי?....משהו?...

InBaR 85

New member
זה לא קרה לי אבל....

זה הדבר שאני הכי לא רוצה בעולם
וכדי לך לקרוא את הסידרה מאוד לאט כי אני אמרתי לעצמי שאני צריכה לקרוא את הסידרה שוב עד שיצא הסםר השביעי ובנתיים הספקתי לקרוא אותה כבר פעמיים

jogy

New member
תודה

אני תמיד אומר לחברים שלי שאין כמו לקרוא את הספר בפעם הראשונה... כל אלה שקוראים את הדרה 30 פעמים...אני לא מבין את זה....כבר יודעים את הסוף...מילא אחרי כמה שנים .... אבל ברתף פעם אחר פעם זה כבר לא כיף.... למזלי שכחתי לדמרי את החמישי והשלישי אז אני יכול לקרוא אותם שוב... אני אקרא את כל הסדרה להזכר ולהיות מוכן לשביעי שאני מקווה שיצא כמה שיותר מאוחר כי הארי פוטר זאת חוויה חד פעמית...במיוחד מאחר ואני יוצא כל שנה בדיוק באותו גיל ואני מתחבר מאוד לדמויות.... "שלא ייגמר לעולם...."

כן..קרה לי משו דומה...

לפני יומיים חלמתי שהספר ה7 ענק ויש בו 1500 עמודים והוא מחולק לשני כריכות... ובחלום שקראתי את הספר אז פחדתי לקרוא את השורה האחרונה כי זה נגמר..אני זוכר שראיתי את עצמי בחנות הספרים מחזיק את הספר בידיים ובוכה בוכה, וכל האנשים שם לא מבינים מה קרה לי...אז אמרתי להם שזהו, הסדרה נגמרה ואני לא יודע איך לחיות בלי זה...ממש כואב!

meital f

New member
לי קרה

כשקראתי את הספר השישי חלמתי זה לא היה בידיוק חלום אלה פשוט כאילו קראתי מהספר ראיתי את הדפים וקראתי ראיתי רק מילים אבל כל מה שהיה כתוב לא בידיוק מה שהיה בספר

למעלה