וווהוווווווווו

maholnikit

New member
וווהוווווווווו

התקבלתי לסדנה של געתון.... אני אמורה להיות מאושרת אבל במקום זה אני מדוכאת שלא התקבלתי לאיזשהו תפקיד בצבא...מה קורה??? רגשות הלאומיות משתלטים עלי??? יותר חשוב לי הצבא?? לפחות זה מסדר לי קצת את הראש מה יותר חשוב לי... למרות שאם אני הולכת להתגייס כלל צהלי אני כבר לא יודעת מה יותר טוב...

maholnikit

New member
לא בדיוק...

זה באמת באותו מקום ומלמדים אותם מורים...אבל זה לא הלהקה הצעירה...יש שם את הלהקה הבוגרת, להקה צעירה וסדנה....

maholnikit

New member
אני מאוד רוצה להמשיך לרקוד...

במטרה להגיע לבוגרת כמובן..או להקה אחרת...אבל כרגע יש לי בעיות עם הצבא...

maholnikit

תיראי הסדנה הקיבוצית היא ברמה יחסית גבוהה ויש כאלה שאחרי כמה זמן הולכים ללהקה הקיבוצית (אך גם הם עוברים מבחנים כמו כולם..). אני אישית ראיתי הופעה שלהם בגעתון והיא לא היתה כל כך מוצלחת ... למה שלא תנסי ללכ לתפקיד ג'ובניקי בצבא בכדי לממש את הלאומיות והציונות שאת מרגישה כרגע ובין לבין תבואי לסדנה..תנסי לדבר עם המורה בסדנא ולראות אם אפשר להגיע לאיזהו שהיא פשרה בשביל השנתיים הבאות. אל תשכחי שצבא בסה"כ זו חוויה מאוד משמעותית בחיים ומאוד חבל לפספס אותה. בכל מה שתחליטי- בהצלחה ציפור האגמים.

maholnikit

New member
אני בכל מקרה יעשה תפקיד ג'ובניקי

כי גם אם אני לא ילך לגעות אני רוצה להמשיך לרקוד באופן קבוע-מה שאומר לשרת קרוב לבית... אבל אין שופ אפשרות לשלב בין הסדנה לצבא...הסדנה היא משעות הבוקר עד אחה"צ...שלומר בדיוק בשעות של הצבא ככה שאי אפשר....לא יודעת מה לעשות... כמו שזה נראה אני ילך לצב ואז או שילך לגעתון או ינסה להתקבל ללהקה...

אני בטחוחה שאם התקבלת לסדנא

היום,בעוד שנתיים בטוח יקבלו אותך..אבל זה רק במקרה שתשרתי סדיר ובצהריים תרקדי כדי להישאר בכושר.. בכל אופן זה מה שאני הייתי עושה..

ballet20

New member
מזל טוב

אני מכירה מישהי שלמדה שם (לפני די הרבה זמן) וזה מקום מעולה. לגבי ענייני הצבא- הפילוסופיה שלי- תרומה היא לא צריכה להיות רק במישורים הקונפורמים- תפקיד "קרבי" בצבא, אלא גם בלהיות טוב במשהו (למשל) ריקוד ולשמח אנשים...סתם מחשבה

ד ע י

New member
המון מזל טוב וכמה שאלות....

קודם כל המון המון מזל טוב... את כנראה באמת רוקדת טוב אם התקבלת לשם....רציתי לשאול אותך מה היה בדיוק באודישנים..? שיעור קלאסי אימפרוביזציה ראיון...? וכמה שעות זה לקח....אהה וגם אם נהנת במיונים ואם פגשת אנשים נחמדים...? תודה מראש:)

maholnikit

New member
תודה רבה!!!

היה שיעור קלאסי- בר,אמצע ופינה אח"כ היה מודרני..ממש קצר, כמה תרגילים ישיבה, עמידה..לא משהו רציני ואח"כ קטע רפרטואר... אח"כ כל אחד נכנס לבד ומראה קטע אישי, הבוחנים שואלים אותך כמה שאלות וזהו... אני הייתי שם כמעט כל היום כי הייתי בין המספרים הגבוהים (32) ככה שלקח המון זמן עד שהראתי את הקטע האישי שלי... אבל אנשים שהיו ראשונים יצאו משם ממש מהר וחזרו כבר בצהריים... היו שם אנשים ממש נחמדים..זאת אומרת יש ויש...אבל הרוב היו ממש אחלה!! אני אישית ממש נהניתי מכל היום!! זאת חוויה, אין מה להגיד..גם אם לא מתקבלים וגם אם לא הולכים בסופו של דבר שווה ללכת לאודישנים בשביל החוויה...גם נסעתי לשם יום לפני זה וישנתי בקיבוץ...היה כיף!!

ד ע י

New member
ועוד כמה.......

טוב אז קודם כל ממש כיף לך שהתקבלת ווואוווו איך הייתי רוצה..... ואמרו לכם במקרה כמה מתקבלים בסה"כ לסדנא..!? נראה לך שאת הולכת לגור בקיבוץ......? אה ועוד משו אחרון הקטע ריקוד שהצגת להם היה קלאסי\ מודרני ומה צריך להיות אורך הקטע...? המון תודה על המידע זה קצת מרגיע אותי שאני אדע לקראת מה אני הולכת...אם בכלל.. אז תודה ושוב מזלטוב:)

למעלה