קליפים של ברי... רשימה מלאה...
פחות או יותר אני אשתדל לכסות על הכל... מתוך הכל או כלום... אינני אוהב אותה - 1) ברי בלבוש די מגוחך... הרבה צהוב הרבה אדום... סטייל שנות ה80-90 הצעקניות לגמרי... 2) מתוך יציאת חירום יחד עם רע מוכיח, גידי רז ועודד שכטר השומר של הגן - גם צבעוני ביותר... משולב באנימצית בובות שכזו... חלליות - אחד שהיה פרויקט לבצפר שרואים את ברי בחליפת חלל שכזו... השנייה מתוך זהו זה יחד עם פורטיס, סמטנה ושפריר (אם אינני טועה) ארבעתם בתוך חללית.. שם יש - לפי מה ששמעתי יש קליפ גם לשיר הזה, אין לי שמץ כיצד הוא נראה... האיש שבקיר - מתוך סיבוב ההופעות האחרון של פורטיסחרוף (1993) מתוך סימנים של חולשה.. כמה יוסי - אחד מבת ים, עם השירותים, ואחד מהופעה בסיבוב נגיעות רעש לבן והזיות - נראים די אותו דבר תני לי מקום, בשבילך - גם נראים אותו דבר פחות או יותר חבל שאת לא - שחור לבן עם רע מוכיח, מנגנים וכאלה הדמעות של לילי - מתוך יציאת חירום גם כן... מתוך חם על הירח.. אוחתכ' בייבי - מתוך הקופסה בואי הבייתה - גם מתוך הקופסה יהלום - קליפ די פסיכדלי כמו של טראנסים שכזה יומולדת - 1) הגרסה השקטה 2) הגרסה המדוברת של אינפקטד עם הארנב חם על הירח - קליפ שנראה לי הופק למטרת איזשהו סרט אך לא השתמשו בו בסוף מפנה מקום - קליפ בשחור לבן שכזה מתוך נגיעות.. ככה זה - לא יודע אם זה נחשב קליפ, אבל עשו איזה משהו עם קטעים מהופעה של ברי וגם מתוך שבתות וחגים ומשדרים את זה מדי פעם בערוץ 3 נגיעות - יצא לסרט פרא אם אינני טועה החיים שממול - אנימציה ממוחשבת, קליפ נחמד, נראה כאילו הכינו אותו בפלאש עיר של קיץ - נראה כמו מהופעה עוד חוזר הניגן - קליפ מוכר, נראה לי גם מתוך איזשהו סרט אבל אינני בטוח מתוך האחר.. מונסון - ברי יושב על ספה ומנגן בגיטרה, ליד אקווריום... זה פחות או יותר הקליפ... עיר מקלט - משלב נסיעה יחד עם הופעה בבארבי... בנוסף יש גם קליפ לChildren of the revolution מתוך יציאת חירום נראה לי שכיסיתי הכל פחות או יותר...