ווואעהאא

ווואעהאא

'השומר של הגן' בערוץ 24 אוי זה מכוער ומפחיד
[חוץ מברי
]

'עיר של קיץ'../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה סלסולים יש בהתחלהההההההההההההההההההההההההה
רק מלחמה אם תבואאאאאאא תחזיר אותנו הביתתתתתתתתתתתהההההההה גיסףרךלי ועכשיו לאכול לשתות מהייייייייין אחר כך נרקוד ונעלה אליי הבית (
)

מה זה הדבר הזה???????

קליפים לחיים שממול והזיות? זה חדש? אגב ברשת ג' מוקדם בבוקר (ב-5-6 בערך (צריך לעבוד מדי פעם
)) יש המון שירים טובים, אתמול שמעתי את בבוקר של קטיפה, לפני כמה שבועות תפסתי את ארץ זרה ובואי הביתה בגירסת ההופעה.

Crazy Diamond85

New member
קליפים של ברי... רשימה מלאה...

פחות או יותר אני אשתדל לכסות על הכל... מתוך הכל או כלום... אינני אוהב אותה - 1) ברי בלבוש די מגוחך... הרבה צהוב הרבה אדום... סטייל שנות ה80-90 הצעקניות לגמרי... 2) מתוך יציאת חירום יחד עם רע מוכיח, גידי רז ועודד שכטר השומר של הגן - גם צבעוני ביותר... משולב באנימצית בובות שכזו... חלליות - אחד שהיה פרויקט לבצפר שרואים את ברי בחליפת חלל שכזו... השנייה מתוך זהו זה יחד עם פורטיס, סמטנה ושפריר (אם אינני טועה) ארבעתם בתוך חללית.. שם יש - לפי מה ששמעתי יש קליפ גם לשיר הזה, אין לי שמץ כיצד הוא נראה... האיש שבקיר - מתוך סיבוב ההופעות האחרון של פורטיסחרוף (1993) מתוך סימנים של חולשה.. כמה יוסי - אחד מבת ים, עם השירותים, ואחד מהופעה בסיבוב נגיעות רעש לבן והזיות - נראים די אותו דבר תני לי מקום, בשבילך - גם נראים אותו דבר פחות או יותר חבל שאת לא - שחור לבן עם רע מוכיח, מנגנים וכאלה הדמעות של לילי - מתוך יציאת חירום גם כן... מתוך חם על הירח.. אוחתכ' בייבי - מתוך הקופסה בואי הבייתה - גם מתוך הקופסה יהלום - קליפ די פסיכדלי כמו של טראנסים שכזה יומולדת - 1) הגרסה השקטה 2) הגרסה המדוברת של אינפקטד עם הארנב חם על הירח - קליפ שנראה לי הופק למטרת איזשהו סרט אך לא השתמשו בו בסוף מפנה מקום - קליפ בשחור לבן שכזה מתוך נגיעות.. ככה זה - לא יודע אם זה נחשב קליפ, אבל עשו איזה משהו עם קטעים מהופעה של ברי וגם מתוך שבתות וחגים ומשדרים את זה מדי פעם בערוץ 3 נגיעות - יצא לסרט פרא אם אינני טועה החיים שממול - אנימציה ממוחשבת, קליפ נחמד, נראה כאילו הכינו אותו בפלאש עיר של קיץ - נראה כמו מהופעה עוד חוזר הניגן - קליפ מוכר, נראה לי גם מתוך איזשהו סרט אבל אינני בטוח מתוך האחר.. מונסון - ברי יושב על ספה ומנגן בגיטרה, ליד אקווריום... זה פחות או יותר הקליפ... עיר מקלט - משלב נסיעה יחד עם הופעה בבארבי... בנוסף יש גם קליפ לChildren of the revolution מתוך יציאת חירום נראה לי שכיסיתי הכל פחות או יותר...

משהו קטן על נגיעות.

מופיעים שם ברי ועומר ברנע בעוד הם רוקדים ורים על רקע הסט של גיא פינס. החברה העצמאית שיצרנה את הקליפ, 951, פרצה לאולפן באופן בלתי חוקי וצילמה שם, ברי כאמור, לא ידע שזה בלתי חוקי. דיברתי בזמנו עם אחד החבר'ה הבולטים שם על הסיפור הזה, והוא אמר שהאינטרס שלהם הוא תקשורת חופשית, יצירה חופשית וכאלה, וזה היה אחד מהצעדים שלהם להתגרות בממסד.

Crazy Diamond85

New member
זה כבר לא נכון להגיד...

אין דמיון בין הקליפים של השומר ושל אינני אוהב אותה לקליפ של חלליות למשל...

נכון.......

התכוונתי להגיד הזויים, ואז ראיתי שזה נשמע כמו עשויים אז צרפתי את זה איכשהו

Buttercup p

New member
יש בVOD די הרבה קליפים של ברי

בחינם.. ככה שאתם לא צריכים לחכות לשעות הקטנות של הלילה (למי שיש הוט)

Keitarou

New member
אבל זה כל כך הרבה יותר כיף

לשבת מול 24, לראות המון קליפים שלא מעניינים אותך בשעת לילה מאוחרת כשאין משהו אחר לעשות ולומר לעצמך ,"טוב, אם השיר הבא הוא לא ברי אני הולך לישון" ואז לא לעשות את זה.... ^^ ככה כשבאמת מגיע שיר של ברי או בעצם כל שיר שאתה אוהב אתה מרגיש שעבדה בשביל לשמוע אותו וזה יותר כיף ככה.... ואולי אני סתם מדבר שטויות ב3 בלילה והגיע הזמן שאני אלך לישון... אבל רק אם השיר הבא הוא לא שיר של ברי!!! ^^ ליל"ט פורום!

למעלה