ווואי עם למישו יש פה מקורי פסי חרמוניקס Hacking the Reality Myth 3 אני מוכן לשלם לו
N Nofale New member 23/5/05 #1 ווואי עם למישו יש פה מקורי פסי חרמוניקס Hacking the Reality Myth 3 אני מוכן לשלם לו
N Nofale New member 23/5/05 #2 אני מאמין שיש פה אנשים שגם היו מוכנים לשלם תמורת החרא הזה... אבל תשמעו אני בחור מזויף עם אני מוכן לקנות כזה דבר זה נדיר ...
אני מאמין שיש פה אנשים שגם היו מוכנים לשלם תמורת החרא הזה... אבל תשמעו אני בחור מזויף עם אני מוכן לקנות כזה דבר זה נדיר ...
N Nofale New member 23/5/05 #6 אההה בתכלס לפני ששמעתי את האוסף שמעתי אותו בקלילות וחשבתי שזה אהיה משו מאד מאד מאד טוב אבל אחרי פעמיים שמיעה של האוסף אוסף טוב מאד כן אבל לא כמו שציפיתי אני כבר לא כל כך בטוח עם אני מוכן לשלם... סנייק ט'ינג עדיין הקטע הכי טוב באוסף הזה...
אההה בתכלס לפני ששמעתי את האוסף שמעתי אותו בקלילות וחשבתי שזה אהיה משו מאד מאד מאד טוב אבל אחרי פעמיים שמיעה של האוסף אוסף טוב מאד כן אבל לא כמו שציפיתי אני כבר לא כל כך בטוח עם אני מוכן לשלם... סנייק ט'ינג עדיין הקטע הכי טוב באוסף הזה...
T THE BLACK MAMBA New member 23/5/05 #9 פשוט אין טראנס כזה היום בעולם .. האוסטרלים במיטבם, היו מפוצצים אותנו במסיבות עם האלבום הזה בזמנו .
N Nofale New member 23/5/05 #10 פשש עטיפה נדירה מוזיקה טובה אכן אבל קורה שחוזרת על עצמה יותר מידי ...