ווואי דאח ראסי

deja vu 23

New member
ווואי דאח ראסי

היום המנהלת צוות שלי די קטלה אותי כי לא מכרתי בכלל. אני עובד אמנם בשירות לקוחות, אבל התפקיד כולל גם מכירה בעיקרון. מעצבן, אני לא עובד בטלמרקטינג. אני אמור לתת לאנשים שירות, לא לדחוף להם דברים הכל הזמן.

shaiush4

New member
לי קרה אותו דבר היום ../images/Emo13.gif

קטלו אותי שלא מכרתי מספיק ספרים. מצד אחד זה אומנם התפקיד שלי, מצד שני, כשמישהו בא לקנות סיגריות, איך אני אמכור לו ספר?...

shaiush4

New member
ברור לי שזאת לא עבודה מושלמת...

אף פעם לא חשבתי ככה. כרגע, זאת העבודה שהכי מתאימה לי, ככה אני עדיין חושבת. אז נכון, אני לא הכי מסכימה עם אסטרטגית המכירות האגרסיבית. מצד שני, זה עסק. ואגב, הקטילה הייתה במקום. הייתי עייפה וגמורה, וממש לא היה לי כוח למכור, וגם לא ניסיתי. למכור ספר אחד במשמרת זה ממש לא במקום, לא יכול להיות מצב כזה.

אני זוכרת את זה מהמלצרות

"את לא מוכרת מספיק, אנשים לא לוקחים מספיק קפה וקינוחים" - כשמישהו לא רופצה קפה וכשאנשים שבעים כבר ולא רוצים קינוח, יש באמת משהו שמלצרית יכולה לעשות כדי לשכנע אותם? מציעים קפה, מציעים קינוחים ואם הבנאםד אומר לא אז לא, אני לא אדחוף בכוח. את הבוסים שלי זה לא כל כך שכנע. כולם צחקו אצלנו כשאחת המלצריות הפכה לאחמ"שית והתחילה להתנהג בדיוק כמו שהיא שנאה שהמנהלת מתנהגת, ושיגעה אותנו שאנחנו לא מוכרים מספיק קינוחים. הכי מצחיק היה איך שהם הציגו את זה: "וכשהם מסיימים לאכול תשאלו - מה עם קינוח?" כאילו שאנחנו לא שואלים וכאילו אם נשאל זה מה שיגרום לכל אחד לקחת קינוח.

Marble Arch

New member
../images/Emo122.gif

אצלנו היתה פעם תחרות מכירת יין- כל מי שמוכר יין כותב את התאריך ומה הוא מכר, ומי שמוכר הכי הרבה בסוף החודש מקבל משהו (אנערף, זה הפסיק בדיוק בחודשים הראשונים שלי). אני חשבתי שזה ממש מטומטם ולא רשמתי את עצמי גם כשמכרתי יין, כי מה זה "למכור" יין? או שהבנאדם רוצה יין או שלא, מן הסתם מי שינצח בתחרויות האלה זה מי שעושה הרבה משמרות......

פיטרו אותי מאיזה פאב כי לא

"דחפתי" מספיק אוכל לאנשימ... כי ברור שאני צריכה לדחוף לחבורה של בני 18 שמחשבימ את הטיפ עמ האגורות האחרונות שלהמ וישבו על בירה 5 שעות, אוכל במחיר מוגזמ..

למעלה