ווואי, איזו התרגשות!

yael filan

New member
ווואי, איזו התרגשות!

אתמול קפצתי פעם ראשונה, פעמיים, והייתי ממש טובה, כאילו, רוב האנשיםפ בהתחלה נופלים אחרוה בקפיצות הראשונוץ. אבל אני לא נפלתי אחורה!

"רוב האנשים"???

רוב האנשים לא נופלים בפעם הראשונה.. אולי הם כן.. אבל בעיקרון.. רובם לא.. לא? בכל אופן, כל הכבוד לך.. המשיכי כך! טוב.. חוץ מזה..בעקבות ההזדהויות שהיו פה (הומו.. לסבית.. פמיניסטית.. מה לא..) חשבתי, שאם כבר אנחנו מדברים על זה.. אז אפשר גם להכיר אחד את השני יותר.. בוא נתחיל עם: איך לעזאזל קוראים לכם? אני לא יודעת איך קוראים לחצי מהאנשים פה..
אחר כך... איזה עוד תחביבים יש לכם? חוץ מסוסים... במה אתם עובדים\מקצועות הלימוד האהובים עליכם... מה הייתה החיה הראשונה שאהבתם...וכו.. לא יודעת..קצת על עצמכם... U-
בה-ביי! טל

yael filan

New member
לי קוראים יעל

ןהכוונה הייתה שרוב האנשים נזרקים אחורה בקפיצות הראשונות, לא נופלים

מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo166.gif

כל הכבוד!!! אני גאה בך על שאת לא כמוני...המבין יבין...לא חשוב תתעלמו... אני נועה בת 15 מרמת גן.. דרך אגב למי ששאל... אולי באמת כל אחד יגיד מאיפה הוא בן כמה הוא וכו´...

yael filan

New member
הייי

נכון אתם גאים בי? כדי שצתבינו למה אני כל כך מתלהבת, בואו אני אספר לכםמה בדיוק קרה: בשיעור השביעי שלי נפלתי, ומי שקרא את הטופיק של הנפילות יודע איך זה היה. אאוץ´! אחר כך עוד בערל שלוש שנים לא הסכמתי לעשות שום דבר חוץ מהליכה ודברים כאלה, לא טרוט, שום כלום. עד שהגעתי לעדינה. והיא הכריחה אותי לעשות טרוט, ועכשיו לימדה אותי לקפוץ

מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

כל הכבוד! זה נראה לי ממש מפחיד לקפוץ ככה עם הסוס
אז ככה, אני אביב, בת 17 מיהוד....אני משתתפת די פאסיבית בפורום הזה, אבל אני עוקבת אחרי כל הנאמר בפורום...

shai00

New member
אותייייייי

אתם בטוח מכירים! טובבב.... אני יספר בכל מקרה! אני שי! פמיניסטית גאה! התחביבים שלי הם: אני כבר שלושה ימים רצוף בקניון, חיחיחי! אני גם מאוד אוהבת לשחק כדורגל,כדורסל ובנים... השעור האהוב עליי הוא: שעור חופשי, אוו כל שעור שאני מתכתבת עם מישהו בפלאפון, שעור שנוא: מתמטיקה!!! יאקק מווות לבני גורן
! תמיד תמיד אהבתי חיות! אין משהו ספציפי, בגיל 5 התאהבתי בסוסים. לה לה לה לה... אני משתכרת ממממממש מהר! אההה והאליל שלי: רודריגו פסואה (צפרדע|)<~ עדי I LOVE U וזהוווווווווווווווווווו אם יש עוד משהו שאתם רוצים לדעת תודיעו

Puff Ball

New member
אז ככה...

קוראים לי עדי, ואני בת 15 וחצי, מרמת השרון. חוץ מלרכב על סוסים אני אוהבת לצייר, לישון (אם אפשר לקרוא לזה תחביב...), לנגן בפסנתר, לשמוע מוסיקה ועוד כל מיני שטויות שלא ממש מעניינות אף אחד.... מקצועות הלימוד שאני הכי אוהבת הם: כל השיעורים (כשהם מבוטלים...)
החיה הראשונה שאהבתי..? מאז שאני זוכרת את עצמי אהבתי סוסים - ככה שאני מניחה שזאת היתה החיה הראשונה... או בעצם כלבים
או דולפינים
עזבו - נישאר עם סוסים... וזהו נראה לי...! תודיעו לי אם שכחתי משהו... אגב, אני לא מאמינה שאני יושבת פה וכותבת את השטויות האלה במקום ללמוד לבגרות שיש לי מחר! לא בסדר!!
יאללה.... זזתי! נ.ב. ד"ש ל
הג-נ-ו-ב-ה ולאלילה: רודריגו ה
!! מתה עליך!!!!

למעלה