ווואו

Maddy D

New member
ווואו

אמממ אני חושבת שהיו לי כמה חלומות צלולים אבל ברמה נמוכה בכולם אני עייפה מאוד, ואני לא מודעת לעניין שאני בחלום במאה אחוז את האמת אני לא זוכרת כל כך..

LucidGuess

New member
בדרך כלל העייפות חודרת גם לחלום

אם יש לך חלום צלול כשאת עוד עייפה מדיי אז הוא יהיה לרוב גם בצלילות נמוכה ואת תרגישי מאד עייפה ומעורפלת. תנסי לחלום חלומות צלולים אחרי שישנת קודם לפחות 6 שעות והיית ערה במשך בערך 30-10 דקות ואחרי ששטפת פנים במים, אז החלום הצלול אם יהיה לך, יהיה לגמרי מציאותי ובצלילות מאד גבוהה, תוכלי לטייל ולעשות הכל בלי בעיה והכל לגמרי מציאותי וכיף! LucidGuess

Maddy D

New member
אני מנסה

זה בדרך כלל בא לי שעה לפני ההשקמה הרגילה וזה בדרך כלל על הבוקר שלי על ההתלבשות והדרך לבית ספר אבל הכל בטשטוש ועייפות אני לא משתמשת אבל בשום בטכניקה אני בחלום ניגשת שוטפת פנים אבל עדיין עייפה יש מצב שחלום כזה יהפוך לסיוט?

LucidGuess

New member
תלוי ...

תלוי כמה שעות ישנת לפני החלום הצלול הזה ... בדרך כלל ממליצים לישון 6 שעות, לקום לשעה אחת מהמיטה ( עד שאת לא ישנונית ) ולקרוא בזמן הזה קצת על חלומות צלולים, ואז לחזור לישון ולנסות שיטה לחלומות צלולים שבא לך, זו הדרך הכי יעילה כדי לקבל חלום צלול ברמת צלילות גבוהה ... רק שצריכים קצת להשקיע, נסי בשבתות לדוגמה. LucidGuess

Variety

New member
בקשר לסיוטים...

לדעתי זה מאוד תלוי בך. אם את תשכחי שאת צלולה, יש סיכוי שיהיה לך סיוט אם את מתחילה לפחד ממשהו, אבל כמו שיכול להתחיל סיוט אם מפחדים, יכול לגם להיות חלום כיפי ומהנה של תעופה במקומות יפים, אפילו בלי צלילות. סיוט בחלום צלול משמעו שאת כבר לא צלולה לדעתי, כי אם את צלולה, את מודעת לכך שאת בחלום ושאת יכולה למנוע את הסיוט אם הוא מתחיל ע"י בירור פשר הסיבה, או סתם להפוך את המפלצת למשהו אחר בעזרת המחשבה. חלומות פז, Variety-

למעלה