ווואווו!! שיגעון!!!

MsUnderstood

New member
אני זו שמפקחת על הכל?

אחרי הכל..אני יכולה למחוק פה את כל מה שכתוב

לא מתאים לתפקיד.

נא לשבץ אותי בתפקיד אחר, רצוי כזה שכולל הטפה בלתי פוסקת להמנעות מאכילת בעלי-חיים.

MsUnderstood

New member
אני מזמינה אותך להצטרף אלי..

אבל בתנאי שאתה מסכים שאני אבוא לקיבוץ שלך...

חחח אדיר.....

לרכז ו.עלון יש גיד קרוע בכף הרגל ושטף דם
לא כיף!! אפשר להיות בועדת קישוט?

roychu

New member
וזה עוד יותר הופך את הפורום

ללוח הודעות הפרטי של שחף, איתן, מורן והחבורה שלהם.

יופי לכל מי שהתלונן. ומעכשיו

פעם בחודש יהיו פה פינות נחמדות שיעסקו בכל מיני נושאים. מי שנתקע אפשר תמיד לבקש עזרה וחוץ מזה הנה דוגמאות: איתן- אתה יכול לכתוב על טרקטורים (אנחנו יודעות שאתה מומחה על!!) מורן- אתה תעשה יכול להביא כתבות מעניינות על נושאים שונים ולא אתה לא יכול להיות ועדת קישוט. נועה וצליל יכולות לדבר על נושאים שפונים בעיקרלחברה הצעירה שבנו וכנ"ל אדוה. שחף- אתה יכול לספר לנו על ספורטאים מצטיינים מהקיבוצים השונים, יש מלא כאלה אז בלי להתעצל... בוזי יסקור את המוזיקה ולהקות קיבוציות וברוצקי יספר לנו על מסיבות שוות לקיבצניקים (ועדיף קיבוצניקיות שוות..). ומי שנעלב כי לא רשמנו אותו, זה לא בגלל שיש פה חבורה. זה בגלל שכיף וחשוב לראות הרבה אנשים עוסקים בעשייה (אפילו שהיא וירטואלית) ולא אנשים שמתלוננים שיבש- כי אם אנחנו לא נעשה, לא יהיה לנו מקום מפגש מיוחד כמו זה. אז קדימה....

יונתן ומורן...../images/Emo163.gif

אני מקווה שלהיות אחראית גו"צ לא אומר שאני צריכה לעשות יותר מדי.. 14 שנות אכילת חינם לא הולכות ברגל, אתן יודעות..

tzlilonit1

New member
חחח מי מינה אותי לועדה ולא אמר?

מזה ועדת גו"צ?מה עושים בה?

אני אגיד לך מה זה אומר:../images/Emo163.gif

1. להפסיק לשמוע שירי מיימון 2. לזרוק לפח את הדיסקים של בריטני (וכאלה אין לך, וטוב שכך!) 3. להתחיל לקנות דיסקים של מוזיקת פאנק משובחת 4. לסגוד לי. יאללה.. את מוזמנת להתחיל

למעלה