ווהו! שאלון!

batel500

New member
ווהו! שאלון!

כי זה כיף :) 1. מה יעשה אי.טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת הסטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים בחורף? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:

batel500

New member
ואני גם אענה.

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל חומוס 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אינלי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיייאווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? צלצול מטאל כלשהו 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? קיטשי משהו 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כשגמל סודני ירקוד סלסה 11. האם יצא לך לשבור קיר? נממ.לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני גרמתי לעורב לחרבן על מישהי =\ 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ניייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? כרטיס צילום בספריה D: 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כרטיס חברת תנועה P: 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? יא רוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מנחם 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? רק אל תפליצי P: 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? תלוי, אם זה בכוונה זה רצח 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אתגר קרת (הגיע הזמן שיכתבו ספר עליו) 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור אדום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נוחת עם הרגליים באדמה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שהם לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כשתהיה כזו מחלה נדבר. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 ואולי 3 עובדים 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? ליועצת ופסיכולוג, בגלל אבא =\ 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אוכל 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוכל D: 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אוסטרליה זה נשמע אחלה מקום 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "כדי שתנסי להריח פרחים פעם הבאה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וולוו-לנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הברכיים, כי הן דפוקות 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גגררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? גם הילד הזה הוא אני - יהודה אטלס 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת סודית P: 36. האם אתה חבר בכת הסטן? עוד לא..עוד לא.. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בובספוג 38. האם אתה אלוהים? כן :) (יש לי הוכחות) 39. האם יש לך פיצול אישיות? יאפ, אני עצמי ואנוכי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מי אמר שהוא אקזוטי? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? בטח P: 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן S: 44. האם ננשכת ע"י עז? עדיין לא, עובדת על זה 45. מה מעיר אותך בבוקר? הטלפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת, כחול, ירוק, צהוב, כתום, אדום, ורוד, סגול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אני רעבה" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ב2.90 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 7 בערך 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? משתדלת 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? צב ים בלונדיני 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? פרופסור D: 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? סוס 54. על מה אתה חושב כרגע? על אוכל 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לנשוך אותה =\ 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חבר שלי :O 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה בעיסוקי 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו שסביר להניח שיהיה ממש לא טעים 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשלח תמונה חח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חתול רחוב 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שהוא נראה כשאני קמה בבוקר 62. מה עושה לך את זה? זה D: 63. מה זה היפי? איש נחמד שמנגן על גיטרה ושומע בוב מארלי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לעצמי, כי אני מאגניבה 65. מה היית בגלגול הקודם? המבורגר חח 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? פרה, מווו 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? טישו 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אנלא, כפרעלי 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח P: 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? תפוחי אדמה של ל"ג בעומר 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו, אנמיה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? הוא מתבייש בזה שהשיער שלו ורוד (בצדק) 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא =\ 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? דובון אכפת לי, אותו לא מכניסים לתחת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני ארוץ את דיזינגוף בעירום 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני והוא נתחתן 78. על מה תקבל פרס נובל? על המצאת הנורה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא חושבת =\ 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שרותים חח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? צעקתי "איכס זה שיר של ערבים" כשהם היו מאחורי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? קיבלתי 80 במתכונת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "מאמי" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני D: 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא לא רוצה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? זה כמו לאכול פירה- לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים ועגבניות 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי לדפוק ת'ברכיים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? געגוע 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אני אוהב אותך, בוא נתחתן?" 92. מה חי בעליית הגג? ג'קים דוברי ג'יבריש 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הכה את הקהל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מיליון 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת =\ 96. למה מגלחים כבשים בחורף? מכיים ת'אוכל שבא קפוא בסופר? תבינו לבד 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא רוקדת 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אתה כאילו סו פריק ששותה דם של חתולים מסכנים ומאמושים 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הוא אוהב את דשא 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: האם אני אסיים י"ב עם בגרות? ווהוו!! סיימתי :) בהצלחה לכם (אגב השגיאות לא שלי, העתקתי את זה מאיפשהו)

../images/Emo19.gif אממ כמה דברים

קודם כל בתאל,מה את בוכה על 80? אוי אוי אוי קבלתי 99..
%%#@# שכחתי לכתוב בשאלה 16--> ברור שאדום! אדום עולה!
איכס ירוק,ירוק זה כמו נזלת.. -ואני לא מבינה איך שכחתי שאני אוהבת בננות,יאמי.. ושירלי,תרגישי טוב..

LiorShap

New member
בעע

למה לגרום לי להקיא על בוקר? מספיק היה לי היסטוריה. גם בננה וגם אדום? רר...

LiorShap

New member
הכל כדי לברוח מהיסטוריה...

1. מה יעשה אי.טי כשיגיע לכדור הארץ? ימלא לוטו. מאיפה לי 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לוידע..אולי אלא 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה. מאוד. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). שחור. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? לא הייתי עושה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? "אין ד'ה אנד" של ליניקין פארק 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? |: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כלום. אולי מיליון דולר :) 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן חח אבל קיר מגבס 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני לא חושב שיש לי כאלה. אני יודע שיש לי כאלה. אבל אסור לי לספר
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לוידע 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? דה,ברור שירוק. איכ אדום זה הפועל 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שמעון. זה כזה שם של היפופוטם נכון? חח 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ואלו היו דבריה האחרונים של החתולה הארורה :) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מסכנים ): לא לגעת בהם! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לוידע 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אני לא צריך גלימה כדי לחולל דברים על טבעיים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חח לא יודע 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שלא?
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי ככה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? פעם,שלא הסכמתי ללכת לביתספר. אבל לא הפנו אותי הביאו עד אלי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אמפי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לוידע 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מקווה בשבילו שכלום. חח 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הדמיוני של ליאור? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לוידע 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? טטטטרר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לוזוכר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כלום 38. האם אתה אלוהים? כן
39. האם יש לך פיצול אישיות? מה פתאום! [ברור שכן. לא.] 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה באמת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חח לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אממ. אורביט. הכי חריף שיש. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? זהו? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן,תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שתיים 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור,נראה לכם שיש לי כח להיסטוריה? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כל פעם זה השתנה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חח לא זוכר 54. על מה אתה חושב כרגע? כלום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להגיד לה שתירגע 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפאחד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? דורס אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו מגעיל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? לא אוכיח 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מי? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מגעיל 62. מה עושה לך את זה? דונאלד-דק 63. מה זה היפי? משהו מגניב 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אמ...לעצמי :) 65. מה היית בגלגול הקודם? לא הייתי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יהיה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כלום 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן. ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ג'אנק פוד 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכר 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? מה זה פאה??
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא... 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה,כי הוא היחיד שלא חש תמים 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ישדוד בנק 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? תזכירו לי מזה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לוידע 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לוידע 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אבל למה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כו מתחלק. אם ממש מנסים אבל. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה מגעיל 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי אמר שצריך? :) 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שני מיליוןדולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? בוא נשחק מחבואים 92. מה חי בעליית הגג? שד 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ווג'דה קוג'דה. מי שיש לו יס יודע מזה...נראה לי.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? חחח הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עלוי 96. למה מגלחים כבשים בחורף? כי חם להם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סורי,לא בא לי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיוו בקהם כזה חאתיך אני מתתהההההה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי משעמם לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: לקפוץ או לא לקפוץ?

eshkolit32

New member
נענית לאתגר

1. מה יעשה אי.טי כשיגיע לכדור הארץ? ינגב חומוס אצל אבו חסן ביפו. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מצד אחד ומצד שני 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר+אגוזים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא המון 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזז חזק נורא. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? תרועות חצוצרה. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? למה לא? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אין לי בעיה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? מקווה שלא יצא לי. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? למצוא תיקים וניירת שהבוסים שלי מאבדים :=) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ברור ששקיות נייר חומות ! 14. יש לך כרטיס תלמיד? כרטיס סטודנטית. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בוודאי, כמה וכמה. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פיצ-פיצפון. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? ברור שמאד נגד! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אישה סוערת ומטורפת. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? בילדות היתה לי גלימה כתומה:) 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? שובר את העצמות? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם מעדיפים כדורגל. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי יש להם מספיק מחלות משלהם. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? שניים. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הפנתי את עצמי. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? זרעי פירות וירקות מחשב מאובזר תרופות נשק ואת החתולים שלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כמו היום - בגדים. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ברומא או בדרום צרפת - מקומות מהאגדות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה לעזאזל חשבת לעצמך? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "חמניות על המים". 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מוסיפה שלווה ורוגע ומפחיתה דאגות. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? כימים אחדים/מאיר שלו 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? ממש לא. 36. האם אתה חבר בכת הסטן? חס וחלילה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פרצוף מחייך עם זרועות מחבקות 38. האם אתה אלוהים? רק זה היה חסר לי! 39. האם יש לך פיצול אישיות? זה דווקא לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תה הוא משקה חסר טעם! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? ממש לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר קטן 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?תכלת. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יש עוד זמן לזה לא? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? תמיד. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? רק שתיים לצערי 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כולי תקווה. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? שתי בחורות הזויות על עקבים. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? קרוב לוודאי שקלסר בעבודה 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שכיף שמחר יום שישי... 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? מגבירה את ה-MP3 שלי. 56 מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אחת החברות שלי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אני בעד חתולים בכל צבע ! 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? געפילטע פיש על מצע חסה. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? מי שצריך לדעת כבר יודע:) 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לא מישהו שארצה לראות שם 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מתולתל וקופצני. 62. מה עושה לך את זה? צחוק מתגלגל ! 63. מה זה היפי? אנשים שהיו בפסטיבל וודסטוק למשל. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? ממש לא. 65. מה היית בגלגול הקודם? עדיין לא גיליתי... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מקווה להיות ציפור - היתי מאד רוצה לעוף. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אטבים צבעוניים קטנטנים. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? בדיוק ההיפך. 69. האם אתה בעד אונס דובים? אני נגד כל סוג של אונס. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? הרשימה ארוכה, למשל: ג'חנון, וקרפ עם נוטלה בננה ואגוזים. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? חולה ברגע זה! התקררתי והצטננתי 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי להסתיר את הקרחת. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא . 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? קוקה קולה-משקה בלתי נסבל. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה ללא ספק. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אכנס לשם כעיתונאית. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אעיף אותו עם שעווה. 78. על מה תקבל פרס נובל? על משחק . 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לא מכירה אותם. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפסנתר בסלון העציצים במרפסונת והמטבח הקטן. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שדרכתי הערב על המון רגליים של אנשים. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אנשים בעבודה שמוציאים אותי מדעתי. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תירגעי!!! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? נשים. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? לא מעונינת לדעת. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא מנומס. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? קוויאר. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי להוציא לנו את הנשמה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? ארוחה טובה או סכום כסף חביב. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה קורה אח שלי? 92. מה חי בעליית הגג? פרחים? :) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא בשבילי. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? שלוש. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? חושבת פעמיים. 96. למה מגלחים כבשים בחורף? כדי לעשות כסף מהתלתלים שלהן? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכיף,דווקא אוהבת. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא מכירה עד כדי כך את הפקצ'ות. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי לחפש יונים. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: להיות, או לא להיות? כל הכבוד לי על הסבלנות וכל הכבוד לכל מי שעונה ותודה לבטאל על השאלון המאתגר!

למרות שאני עייפה וכואב לי הראש.. ../images/Emo4.gif

טוב גם משעמם.. 1.לא יודעת,תשאלי אותו
, בעצם יאכל סביח.. 2. FURTHEMORE ,איך שלא כותבים את זה.. 3. שאלה קשה,לא אוהבת שוקולד לבן,חוץ מזה הכל כמעט.. יאמי נוטלה.. 4. הרבה,תלוי כמה אני עייפה,רק חבל על הכאב ראש שיהיה אחר כך 5. שחור,והוא לא ממש פוני,אבל נגיד.. 6. בזזז,דה! 7. אשם-סנרגיה,אבל הוא עומד להתחלף 9. שאלה קשה,למרות שסקוצים זה הכי נוח..ולא נפתח,בנעל עם שרוכים יותר קל להכניס תרגל ,סוגייה קשה.. 10. תלוי איזה גוון ועוד כמה עניינים.. 11. כן ,אבל רק במשחק מחשב 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לדבר שטויות,כמוך
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ברור שפלסטיק,נייר נקרע! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אה??!
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? קרפצ'ו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייאו! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? יש שתי אופציות: או על שי עגנון ,על כמה שהוא מסכן ויללן..
או על עצמי,החיים כמו טלנובלה.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שקופה,בגלל זה אנשים לא יודעים שאני מלכה..
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חחחחחחח..יש להםם 7 נשמות אז הם שורדים 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם מצתעממים מהצעמום הזה.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזאת מחלה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1 קטן
עם ריח של דובדבן 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כי מצעמם לי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שונא תשאלה הזאת,לא מקורי! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לא קונה,הייתי הולכת למסאג
דיי למה לעשות רע לבנאדם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? במקום בלי זיהום אויר,מקום שקט אבל לא רחוק מהעיר 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שבתאל מצועממת 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? בעעעע או יובל המבולבל 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? שאני אתחיל לבכות? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא ספר,אבל למדתי שיר -ירח של אלתרמן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת המצועממים 36. האם אתה חבר בכת הסטן? בטח,כל יום אני שוחטת חתול ואוכלת אותו..
בעע 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? משהו יפה 38. האם אתה אלוהים? לא מצחיק!!! 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אז זהו שהוא לא! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? התחרפנת לגמרי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? עלמה,רק בגלל הציור
סתם.. אממ לא אוהבת מסטיקים כלכך,אבל אולי קולה,בכל אופן לא מנטה,בעע.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? שאני אבכה? 44. האם ננשכת ע"י עז? לא ,אבל את כן! 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אה?! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? למה להתעלל בי? (והתכוונתי אלייך!) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא,אפשר להקטין? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת ,ואחת בארון חח..זה תופס מקום! 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יש עוד?
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? את! 54. על מה אתה חושב כרגע? עד כמה היית מצועממת כשכתבת את זה,ועל לישון 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? אני בת! להביא לה רדבול..(כנפיים) וגם לבכות 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפאחד ,כי מי שיעשה את זה כבר לא יהיה
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה ללכת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קיא.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אתה נסיכה? חח התבלבלת קצת.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חה חה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אממ..ארוך כזה בצבע שחור..אבל קצת חיוור 62. מה עושה לך את זה? זה.. 63. מה זה היפי? חבר של קיפי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא.. 65. מה היית בגלגול הקודם? חתולה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת,אנלא חוזה את העתיד 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? יש לי מלא עיתונים,אם הייתם רואים כמה אז זה היה מוזר לכם 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא,חס וחלילה..למרות שלפעמים אני יכולה להיות רעה כמו כולם.. 69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אצבע..(המבין יבין) ופרוזן יוגורט..יאמיייי ולפעמים גם שוקולד/טילון.. יש הרבה דברים,זה בתקופות.. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? במחלת הבגרויות 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? שלא יברח לו השכל 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? השפן של פליבוי-כל השאר יעילים ! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנ"ך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? חח,אל תדאגי אני לא ארגיש..להרביץ לאנשים מעצבנים .. 78. על מה תקבל פרס נובל? אממ זה סוד..
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לידיעתך,זה תהליך טבעי הנעשה ע"י הרוח! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? מזה סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי כמובן,אלא מה? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? חסר דברים? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? נינט! ותסדרי תחדר
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מישהו טוב לב 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא מתחלק,זה שווה אחד וחצי
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי אז אני אקיא עלייך.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר ודגים.. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך,אין לי שיעורי ספורט..חה חה חה חה חה
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? דברים 92. מה חי בעליית הגג? לא יודעת,רק בחו"ל יש עליות גג.. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מי רוצה להיות מיליונר...נייס.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין לי,הם זרוקות איפהשהו.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי שופכת עליו טיפקס
96. למה מגלחים כבשים בחורף? כדי להתעלל בהם ולסרוג סוודרים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי בא לרקוד ג'ייב.. סתם בעע.. מצו אחר..(סודי) 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "שיוו אני כזאת חכמה כאילו,אני בכלל לא משחקת אותה,אני ודאווינים לא הולכים ביחד.." 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי ציעמם לו?! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: כואב לי הגב אייהההה..ועכשיו אנלא יקום מחר,איזה שאלון ארוך...אאא.. אבל היה נחמד

למעלה