ווהו, יום שני.

ווהו, יום שני.../images/Emo151.gif

המצאתי שיטה חדשה, אלא אם כן אני צריכה משהו מבית ספר, אני הולכת רק אם קמתי בבוקר.
והיום קמתי בשעה 10 ורבע, והייתי אמורה להתחיל ב10. אז לא הלכתי!

PerfectSP

New member
חח אז זהו,שנאי לא קמתי היום בבוקר! ../images/Emo190.gif

אני הייתי אמורה לקום בשש וחצי,וקמתי בתשע וחציD: כי אם הפלאפון האידיוט הזה על מצב שקט הוא לא יעיר אותי בבוקר עם השעון מעורר,הוא ייעשה רטט! כי הוא מטומטם וחסר היגיון!XD קיצר הפסדתי את החצי השני של הקורס החייאה, וגם ככה אם הייתי הולכת לבצפר הייתי מגיעה רק למבחן שמן הסתם אני לא אדע בו את הרובXD אז פספסתי תעודת החייאה,הו-הא
אח"כ אמור להיות כימיה-חינוך-פיזיקה. שאני אבוא בשביל זה?OO" אז לא הלכתי
וההורים הסטלנים שלי,אני יורדת במדרגות אז הם שואלים "אה,את פה?" אני אומרת כן והם בכלל לא שואלים למהXD

hadarinke

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo111.gif../images/Emo225.gif../images/Emo111.gif../images/Emo224.gif

קיבלתי 85 במגן הסטוריה, נחמד לי :) וחוץ מזה לא היה שום דבר מעניין, עוד מעט אני נוסעת עם רועי לקניון גבעתיים לקנות כמה דיסקים ואולי לעשות נזם :O אם אני לא אברח עם הזנב בין הרגליים....

hadarinke

New member
בסוף גם ככה לא עשיתי ../images/Emo10.gif

והלכתי לחנות מיוחדת בסנטר שעושה עם מכונה שלא מכאיבה, אבל בסוף לא הצלחתי להתמודד >< אז קבעתי עם רועי שנלך מתישהו שאני שתוייה

לא. והדר, מנסיון, אל תעשי עם שום אקדח/מכונה

קחי תעודת זהות ולכי לאחד הסטודיואים המוכרים בת"א.

PerfectSP

New member
בסנטר זה אחד המוכרים. ../images/Emo190.gif

ועושים שם עם מחט
[נראלי שני המקומות]

אין לי מושג מה יש בסנטר,

אבל אם עושים שם עם 'מכונה' אז אני הייתי מתרחקת מהמקום.

hadarinke

New member
בכל מקרה ../images/Emo13.gif

אני אעשה עוד איזה שבוע שבועיים ככה, אחרי הבגרות באיכסטוריה, ואחרי כמה בירות כדי שאני לא אברח, בוגר אה?

PerfectSP

New member
היי!גם אני!!@#$% ../images/Emo190.gif

רציתי בת"א לעשות פירסינג,אבל זה רחוק ויקר ויום אחרי אני בת"א.. אז אחרי הבגרות בהיסטוריה אני הולכת לעשות נראלי בירושלים^^ רק אני מקווה שלא ייסתכלו על התאריך כי אני לא בדיוק בת 16 D: מעניין מה אמא תגיד..אבל לא אכפת לי^_^

../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif

בנים זה עם מעצבן =\ מחר אני באה לבצפר בשביל שעה בוחן באנגלית! ולא הייתי באה בכלל אבל זה 20% מהציון- סתומרת עם אני לא יעשה אותו הציון שלי יתחיל מ80... המורה שלי להיסטוריה אמרה שהיינו צריכים להתחיל ללמוד מיום ראשון, וזה כל כך לא נראה לי
מתי אתם מתחילים?

PerfectSP

New member
חח מורה מושגעתXD ../images/Emo190.gif

אני מתחילה בסופ"ש
למי יש כוח ללמוד מיום ראשון?מהיום אין לי כוח><

מה? אני התחלתי מיום ראשון../images/Emo6.gif

אבל רק היום סיימתי לסכם. לא ממש למדתי, בעיקר שכבתי במיטה עם הלפטופ והקלדתי סיכומים. והרגע סיימתי! כיף. או שלא, עכשיו צריך להתחיל ללמוד את זה. [אני לא כ"כ חרשנית, לי לא הייתה מתכונת לעומתכם.
]

למעלה