ווהוו
פרק 7-BROTHERHOOD

MIDNIGHT SKY

New member
ווהוו ../images/Emo47.gif פרק 7-BROTHERHOOD

חזרו לשדר ! אני כל כך שמחה! בקרוב מתחילה את הפרק

tsou

New member
וואווו! כבר כמעט ונואשתי תודה תודה על התזכורת

tsou

New member
../images/Emo47.gif, זוכרת? ../images/Emo13.gif

משהו נורא מוזר קורה לי, אחרי כמה זמן שלא ראיתי לא את מלכים ולא את בית הבובות מסיבות ידועות, אתמול לא הצלחתי להחזיק מעמד עד למחצית הפרק החדש של מלכים, ובאיזשהו שלב מכורח הלו"ז של הקורס שלי עברתי לצפות שוב בפרקים האחרונים של בית הבובות וזה פתאום נראה נפלא! אפקט החום? השפעת השפעת? סדרה שצריך לראות רק בצפיה שניה או מה?? כרגע אני צופה בעונה 2 של באפי כדי להירגע מההלם.

rawk16

New member
יש מצב

יכול להיות שזה החום. משהו בהילו בלי חולצה עושה את הכל יותר נעים. :)
אני ממש מתגעתעת לבאטלסטאר... אני שוקלת ברצינות לחזור אחורה לפרקים הנבחרים ולראות אותם שוב. יש המלצות ספציפיות? לא הסברת לי מה זה הbrotherhood...

tsou

New member
זה השם של פרק 7

שאגב סיימתי בזה הרגע המלצות לבס"ג? ממש עניין של העדפה אישית, לא טוב יותר ללכת על מרתון של חצי עונה? אני מתכננת אחד לחצי העונה האחרונה דוקא בקרוב

the YOOK

New member
פרקים נבחרים?

פרק הפיילוט הכפול. פרק סיום עונה 2. בעונה שלישית יש לא מעט פרקים טובים, כשהשיא הוא כמובן בשני פרקי סיום העונה השלישית (שהם הכי טובים בסדרה לדעתי ואפילו נחשבים אצלי לפרקים הטובים ביותר ששודרו בסדרת טלוויזיה כלשהי אי פעם). פתיחת עונה רביעית- שני הפרקים הראשונים. פרקים 10 ו- 11 בעונה רביעית. הפרק שבו קארה נזכרת במנגינה בפסנתר- פשוט קלאסיקה טלוויזיונית. פרק סיום הסדרה, כמובן. אגב- אני כבר לפני בערך שנה התחלתי לראות את הסדרה מחדש (כל שבוע פרק). אני עכשיו באמצע עונה שלישית, מחכה במתח לראות מה יקרה במשפט של בלטאר.

tsou

New member
בחירות מעולות- אפשר להוסיף את פרק הסיום של עו

נה 1...

למעלה